SkyLight Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 Wita was największy Dezerter w historii tych dwóch światów... Wracam właśnie z wojny i pomyślałam ,że wpadnę do tego prześlicznego zakontku ;3 Witam wszystkich kucy oraz ludzi. Witam cloperów, oraz tych ,którzy brzydzą się tym. Witam POZerów oraz tych z FOLu z nadzieją ,że owi tutaj zamieszkują. Chce pozdrowić i przeprosić całą administrację ,gdyż zapewniam... Będziecie mieli ze mną nie raz problemy ;3. A teraz coś o sobie... Śmiem zwać się wirtuozem gdy na organach. Zamierzam sklaczyć wszystkich użytkowników na tym forum! Link do komentarza
Swiftone Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 sklaczyć Nie będzie POZ pluł nam w twarz... xD Witam, witam. Link do komentarza
Gandzia Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 Witaj w naszym pięknym zakĄtku. Baw się dobrze, na start. Ulubiony kuc? Nie będzie POZ pluł nam w twarz... ...i dzieci nam kopycił xD Link do komentarza
Patyk Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 Witam witam! I powodzenia w miotaniu eliksirem Link do komentarza
Unbridle Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 Witaj na forum i baw się dobrze. Link do komentarza
Oreo_maniak Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 Witamy serdecznie i pamiętaj.. XD Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 Velkomin~! Kolejna z FOL? Jak miło że jest nas więcej~ Wybacz za pytania,taka ma tradycja 1.Lubisz Anime? 2.Ulubiony kuc drugoplanowy? 3.Lubisz zimny klimat? 4.Co sądzisz o Islandii i Norwegii? 5.Lubisz kraje Skandynawskie? 6.A Lukrecje? 7.Lubisz pizze? 8.Myślisz że ile wytrzymasz na tym forum? 9.Kojarzysz może postacie z mojej sygnatury/avatara/profilu? Vertu sæll kæru~! Link do komentarza
SkyLight Napisano Lipiec 4, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 4, 2013 Velkomin~! Kolejna z FOL? Jak miło że jest nas więcej~ Wybacz za pytania,taka ma tradycja 1.Lubisz Anime? 2.Ulubiony kuc drugoplanowy? 3.Lubisz zimny klimat? 4.Co sądzisz o Islandii i Norwegii? 5.Lubisz kraje Skandynawskie? 6.A Lukrecje? 7.Lubisz pizze? 8.Myślisz że ile wytrzymasz na tym forum? 9.Kojarzysz może postacie z mojej sygnatury/avatara/profilu? Vertu sæll kæru~! 1. Kocham. 2. Twilight Sparkle. 3. Uwielbiam. 4. I love Hetalia! 5. trochę. 6. Tak ;3 7. Byle nie z majonezem lub musztadrą ;3 8. Nie wiem... Pochodzę z Biur Adaptacyjnych, a tam mają bardoz złe zdanie o was ,po tym co zrobili z ich fanficem. 9. Tak ,lecz są one nieco zniekształcone. Jeśli oglądasz Hetalię, moja siostra nie da Ci żyć ;# Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 1. Kocham. 4. I love Hetalia! Jeśli oglądasz Hetalię, moja siostra nie da Ci żyć ;# Ona mi nie da żyć? No chyba ja jej bo ja jestem Fangirl Hetalii nr.0.1 Tak bardzo kocham Nordyków a najbardziej Isiulka-Emilusia~ Przepraszam,znowu fangasmie ;-; Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 (edytowany) Zdrawstwujtie, tawariszczi. Kolorowi i tak mają ostatnio dużo kłopotów, więc pilnuj się. Tak poza tym baw się dobrze, człeku szerokim gestem witający proletariackie masy tego forum. Zatem pytania na dobry początek środek dnia. Intersujesz się tradycyjnym RPG? Od kiedy siedzisz w fandomie? Dlaczego sklaczyć? To groźba? A co powiesz na INGSOC? Edytowano Lipiec 4, 2013 przez Po prostu Tomek Link do komentarza
SkyLight Napisano Lipiec 4, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 4, 2013 Intersujesz się tradycyjnym RPG? Od kiedy siedzisz w fandomie? Dlaczego sklaczyć? To groźba? A co powiesz na INGSOC? 1. Napiszę z kimś czasami jakiegoś RPG'a lub Clopa. 2. Nie mogę tego zdradzić ;3 3. Nie.To otwarte drzwi na nowe lepsze szczęśliwsze życie! ^^ Sklacze całe to forum :* 4. A co powiesz na DDoS? ;3 Nie wiem co to INGSOC... ;< Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 INGSOC to taka fajna ideologia, powinna ci się spodobać. Równość, Wiekli Brat... Co do DDoS, nie jestem informatykiem i niezbyt siedzę w temacie. Chyba się nie dogadamy. Clopy? Klaczenie? Brrrr... Link do komentarza
SkyLight Napisano Lipiec 4, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 4, 2013 INGSOC to taka fajna ideologia, powinna ci się spodobać. Równość, Wiekli Brat... Co do DDoS, nie jestem informatykiem i niezbyt siedzę w temacie. Chyba się nie dogadamy. Clopy? Klaczenie? Brrrr... 1. Nie przekonałeś mnie. 2. DDoS to masowy atak hakerski z kilku stron na jeden program. 3. "Chyba się nie dogadamy. Clopy? Klaczenie? Brrrr..." - oj... dogadamy się ;3 Link do komentarza
Niklas Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 Najlepszy kuc drugoplanowy - Twilight. Wat Link do komentarza
Fionka Von Cat Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 Witaj na forum!Baw się dobrze! Link do komentarza
Gość Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 Coś tu nie gra, prawda? Link do komentarza
SkyLight Napisano Lipiec 4, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 4, 2013 Najlepszy kuc drugoplanowy - Twilight. Wat Twilight nie jest kucem pierwszoplanowym... Chyba jeszcze nie widzieliście spoilerów 4 sezonu ,których nie mogę wam wyjawić. Link do komentarza
Niklas Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 Chyba jeszcze nie widzieliście spoilerów 4 sezonu ,których nie mogę wam wyjawić. Link or didn't happen. Link do komentarza
SkyLight Napisano Lipiec 4, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 4, 2013 Link or didn't happen. "których nie mogę wam wyjawić." - umiejętność czytania ze zrozumieniem nie jest twoją lepszą stroną, prawda? Link do komentarza
Unbridle Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 (edytowany) "których nie mogę wam wyjawić." - umiejętność czytania ze zrozumieniem nie jest twoją lepszą stroną, prawda? Nie możesz wyjaśnić, bo ich nie ma... Edytowano Lipiec 4, 2013 przez Unbridle Link do komentarza
Niklas Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 Już to widzę, co się stanie, gdy poznamy ten sekret... Dostaniemy ataku skóry, zawału włosów i paluszki krabowe Link do komentarza
Recommended Posts