Ver Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 (edytowany) Kolejny One-Shot, tym razem coś nieco śmieszniejszego. Discord po reformie, mieszkający w Canterlot. Cóż takiego może się wydarzyć w życiu uwolnionego draconequusa, gdy żyje sobie spokojnie w komnacie obok tych, gdzie sypiają jego dwie dawne przeciwniczki? https://docs.google.com/document/d/1orq8t860uYCd7kxVuioLILn06c_6eGS3yP6WOFYo6qQ/edit Sami zobaczcie! Edytowano Maj 12, 2015 przez Dolar84 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 haha.. zabawne i lekkie chociaż trochę za krótkie, błędow nie zauważyłam. GOOD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 Proste, lekkie, przyjemne w odbiorze. I approve. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 Powoli, bardzo powoli, zabieram się za moją listę FF do przeczytania. Zabieram się z wolna za opowiadania Verarda, więc na początek coś lekkiego, czyli to. Krótki slice of life, niema co się nad nim rozwodzić, dobrze się czytało, ważne, że pod koniec pojawił się banan na twarzy banan? Niby do slice jest mi jakiś obojętny, z nastawieniem "na później" czyli "na nigdy", to widzę, że można z tego wykrzesać coś ciekawego i wesołego. Still learning Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 (edytowany) Dwuznaczne, z lekkim humorkiem. Ale co się dziwić Celestii, "konie" są łase na cukier w kostkach Samo opowiadanie fajne ale się dziś postarałem z tym komentarzem, to niech mnie Iron Will... Edytowano Lipiec 6, 2013 przez Chief Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czolgista Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 NA Końcu miałem banana na twarzy Bananas? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Ja miałem banana na japie prze całe opowiadanie ^^ Baardzo fajne. Oby więcej w takim stylu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Maj 19, 2016 Share Napisano Maj 19, 2016 Krótkie, nawet bardzo krótkie... ale co z tego, skoro jest fenomenalne! Z resztą, mając w pamięci te gagi z "Mrocznych Wieków", to nie spodziewałem się nic innego - Verard jest znakomity w pisaniu "tego typu" żarcików. Proste, zwięzłe i zabawne, czyli idealna "komedia na szybko", nadaje się do poprawy humoru, do porannej/popołudniowej/wieczornej herbaty/kawy i takich tam. Polecam! Poświęćcie tę malutką chwilkę na czytanie, bo naprawdę warto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano 18 Styczeń Share Napisano 18 Styczeń Fanfik został usunięty. Archiwizuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts