Emronn Marvelous Napisano Sierpień 3, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2013 To akurat do mnie nie trafia, nie mój gust; zwykle do bieli widzę dodatek innej barwy, a samotna - na dodatek z tak małą ilością wzorów, nie przyciąga zbytnio oka. Podobają mi się jednak szerokie rękawy, chociaż szkoda, że tylko tyle. Poza tym, wydaje się zbyt zwykła. Zawsze musi być ta pierwsza rozbieżność gustu : D 4/10 W takim razie zarzucę też czymś z pozoru zwykłym, jednak mi się nawet spodobało: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 (edytowany) Czerwień, czerwień jest piękna, bądź co bądź wolę ciemniejsze odcienie jednak ten również dobrze "leży" na tej sukni. Co prawda piękno tkwi w prostocie ale przydało by się kilka dodatkowych elementów przy sukni w innym kolorze / odcieniu - tego mi zabrakło. Podoba mi się 7/10. Ten strój pasuje do mężczyzn to ma przykuwać oko a tak nie jest, daje 3/10. Nawet nie masz pojęcia jak Wy płeć piękna przykuwacie oko mężczyzn w tych mundurkach . Ode mnie co prawda cosplay ale ten naprawdę mi zaimponował : edit ( poprawiony link do obrazka - nie wiem dlaczego się posypało... ) Edytowano Sierpień 3, 2013 przez Eternal 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Co za forum! Strój fantasy, nawet, nawet daje 9/10 podoba mi się. A to mój strój Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Moim zdaniem suknia jest śliczna, ale nie podoba mi się ten wielki kwiat na głowie. Bez niego byłoby 10/10, ale cóż... 8/10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Mała czarna, nie przykuwająca uwagi, daje 7/10 Bajkowa. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Sierpień 4, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2013 Holy Celestia! To... jest piękne! Wspaniałe wykonanie, barwa, wszystko! Nie wiem aż jak to opisać, ale rzucę krótko, iż to zdecydowanie zasługuje na 10/10! Przed chwilą znalazłem coś ciekawego; nie gustuję w ubiorze tego typu, lecz to wyglada ładnie: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 Nawet, nawet wygląda jak nowoczesna wersja stroju islamskiego lub indyjskiego, podoba mi się daje 10/10. A teraz coś mrocznego i zwiewnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 (edytowany) Suknia kojarzy mi się z motywem...starego,zmarłego drzewa w mrocznym lesie z filmu Tim Burtonn'a, a jednocześnie z kawą czekoladową... 6/10 // W modelce rozpoznałam Daniell'e Monet nie mylę się ? // Edytowano Sierpień 4, 2013 przez Tamara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 (edytowany) Te falbany oszpecają według mnie suknię. Kolory są za jasne jak dla mnie, dam 5/10, Teraz to! Uwielbiam takie "stroje"! Edytowano Sierpień 4, 2013 przez Arashel Jajir Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Sierpień 4, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2013 W pierwszym skojarzeniu lecą kindermetale, które lubują przeróżne skóry. Postaram się jednak odsunąć skojarzenia i... Zbyt zwykła ta kurta; ogólnie mało widać na zdjęciu. Nie mogę się dopatrzeć niczego ciekawego za wyjątkiem koszulki, która jest dosyć niecodzienna. 4/10, bo nie najgorzej, ale też żadnego szału. Pozwolę sobie wrócić do czerwieni: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Ach ta czerwień, suknia prosta z kilkoma warstwami materiału, mi się podoba dam 8/10 Prosta suknia balowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Sierpień 6, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2013 Bardzo ładna, w sam raz na bal! W końcu balowa, a takowe są zgodne z mym skromnym gustem. Piękne wzory, nieprzesadnie umieszczane - jednak sama barwa nadaje ślubnego bardziej odczucia, niż balowego. Nie jest to jednak wada, a własne spostrzeżenie : ) Bardzo ładnie! 8/10 Oto suknia ślubna w nieco innym stylu: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Średniowieczna suknia, szkoda, że tak lichy materiał prosta bez przesady dam 8/10. Fioletowa suknia wzór grecki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Sierpień 6, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2013 Bardzo ładna, podoba mi się. Wielbię tę barwę! Świetna kreacja, 8/10. Z tymi ocenami to jesteśmy ramię w ramię Kolejny bajer ode mnie: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Nawet nawet, też granatowa z koronkami daje 9/10 Tradycyjna wietnamska suknie, modelka jest śliczna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Sierpień 6, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2013 Lubię te barwy i rękawy, jednak wydaje się dosyć zwykła; w sumie tradycyjna : ) Duże rękawy... tak, to dla mnie plus. Ogólnie plusem jest też to, iż suknia zdecydowanie się wyróżnia od wielu innych. 7/10 Znów zaatakuję czymś podobnym: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Błyszcząca suknia i fioletowa. Dam 8/10 Lato, lato.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Sierpień 6, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2013 Szczerze mam dosyć lata; piszemy jednak o czym innym, więc przyznam, iż kreacja wzbudza ciekawość - bliżej się przyglądając wzorom, nabiera się ochoty na wyszukanie czegoś wśród nich. Piękna gra kwiatów (jeśli dobrze widzę), ładna barwa. Bez wątpienia strój zasługuje na świetną oceną! 9/10 Nieco czerwieni: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 (edytowany) Ach ta czerwień i jeszcze jak się błyszczy, podobają mi się kwiaty widać haftowane dam 9/10 Inne klimaty. Edytowano Sierpień 6, 2013 przez Anathiela Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Sierpień 6, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2013 Piękne! Świetnie dobrane barwy! Każdy element jest piękny! Chwalić i chwalić, bez żadnego "ale" jestem skłonny dać 10/10! Znalazłem coś takiego, powinno się każdemu spodobać: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Łał świetna suknia, i ten gorset dam 10/10 Trochę czarnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Sierpień 6, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2013 Bardzo ładne! Uwielbiam czerń, lecz właściwie wykorzystaną, a tu taka właśnie jest. Całość wygląda super, zasługuje na wysoką ocenę, więc dam 9/10. Może nie najlepszą pozycję obrała owa Pani, gdyż nie widać całego stroju z przodu, lecz myślę, iż nikt nie będzie miał z tym problemu: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Bardzo prosta suknia z gorsetem, szkoda, że kołnierz jest taki dziwny, lubię proste suknie z gorsetami. Dam 7/10, ten kołnierz daje minusa całemu strojowi. Więc teraz co innego pokaże, coś dziewczęcego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Sierpień 6, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2013 Oryginalny ciuszek. Podoba mi się! Piękne rękawy, piękny kołnierz i świetny dobór barw. Chcesz ze mnie wycisnąć wszystkie dziesiątki? A niech mnie, trafiłaś w mój gust - 10/10. Zmieniamy klimaty, hm? Piękne, czarujące kimono: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Faktycznie piękne kimono, prawie jak gejsza a ta parasolka taka fioletowa. Dam 9/10 Troszkę coś innego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts