Dragonshy Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Masz coś do mnie. Nie, ale uważam że tylko mane 6 powinno nosić elementy, no ale jak już to jest udostępnione to można. Tylko... co ta receptura taka łatwa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 A tak przy okazji, bo nie mogę nigdzie znaleźć. Kiedy serwer się włącza? Albo po prostu teraz nie działa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Draw Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 czyli ona juz moze wchodzic na serwer?Czyli jak jestem podobna do fluttershy to mogę być fluttershy? W sensie że lubię zwierzęta i jestem nieśmiała... Tylko ze na serwrze tez musisz sie zachowywac jak ona. Wiesz w sensie ze np no nwm jak to napisac w kazdym razie musisz na serwerze byc taka jak ona czyli niesmiala dobra i kochac zwierzeta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Tylko ze na serwrze tez musisz sie zachowywac jak ona. Wiesz w sensie ze np no nwm jak to napisac w kazdym razie musisz na serwerze byc taka jak ona czyli niesmiala dobra i kochac zwierzeta No taka mw jestem, tylko na razie domek buduje... A nieśmiała też jestem, bo nie pisze za dużo. Co do zwierząt to mam ich farmę (ale ciągle znikają ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Draw Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 No taka mw jestem, tylko na razie domek buduje... A nieśmiała też jestem, bo nie pisze za dużo. Co do zwierząt to mam ich farmę (ale ciągle znikają ) o to super zapewne bedzie ładny btw ktos wie kiedy wlacza serwer? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 btw ktos wie kiedy wlacza serwer? Ja nie wiem, ale dalej mi nie działa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Przed chwilą działał, po czym się wyłączył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Serwer będzie dzisiaj uruchomiony ?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Sierpień 10, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2013 Nie. Mapa poszla sie... Probujemy ja naprawic ale nie wiem, czy nam sie uda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 To chyba niezbyt dobrze. Ale ogólnie uda się dziś to naprawić, czy to jeden z tych dłuższych problemów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amet_Silver Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Czy przez to usuną sie nasze domki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 (edytowany) Czy przez to usuną sie nasze domki? Jeśli jest coś nie tak z mapą to znaczy, że jest coś nie tak z domkami Zaraz będzie trza szukać nowej góry do budowania mini Canterlotu Edytowano Sierpień 10, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Jeśli jest coś nie tak z mapą to znaczy, że jest coś nie tak z domkami Zaraz będzie trza szukać nowej góry do budowania domu Ja mam gorzej, bo muszę szukać małej górki koło lasu, i na dodatek dużo żelaza. I loftwood'a (i zwierzątek...) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Ja wczoraj zaczęłam, więc domu jako-takiego nie mam. Miejmy nadzieję, że jednak domki przetrwają i mapę uda się odzyskać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Draw Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 To moja przyjaciółka ma gorzej. Opowidala ile musiala szukac glupich owiec zeby sobie welny 64 miec Jescze znalazla sobie super miejsce na chmurce na domek i gdy nie naprawia mapki to jej cala praca pojdzie na marne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 (edytowany) To moja przyjaciółka ma gorzej. Opowidala ile musiala szukac glupich owiec zeby sobie welny 64 miec Jescze znalazla sobie super miejsce na chmurce na domek i gdy nie naprawia mapki to jej cala praca pojdzie na marne Wiem, sama jej wełne pomagałam zbierać. Poza tym też mam prawie skończony nowy domek. I owieczki nie są głupie :LZ1bP: Edytowano Sierpień 10, 2013 przez Crazy Dream Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 (edytowany) Wiem, sama jej wełne pomagałam zbierać. Poza tym też mam prawie skończony nowy domek. I owieczki nie są głupie :LZ1bP: Ty sobie ostatnio prowadziłaś owieczkę a ja ją piorunem By wynagrodzić ci tą stratę ostatnio przyprowadziłam ci do zagrody cztery owieczki Edytowano Sierpień 10, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Draw Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 (edytowany) Masz racje owce nie sa glupie Ja na moim koncie to jeszcze nawet domku nie mam btw kiedy serwer ruszy? nudzi misie budowanie domkow na singlu Edytowano Sierpień 10, 2013 przez Rainbow_Draw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Ty sobie ostatnio prowadziłaś owieczkę a ja ją piorunem By wynagrodzić ci tą stratę ostatnio przyprowadziłam ci do zagrody cztery owieczki Wiem, i dziękuje Przynajmniej mogłam dać troszkę więcej wełny dać Rainbow. Ale... jesteś brutalna wobec zwierzątek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 (edytowany) Wiem, i dziękuje Przynajmniej mogłam dać troszkę więcej wełny dać Rainbow. Ale... jesteś brutalna wobec zwierzątek Wybacz, ja tylko trenowałam a że nie ma potworków to muszę się zadowolić zwierzątkami bo kucyków nie wolno bić Edytowano Sierpień 10, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amet_Silver Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 A ile ja się nalatałem po netherze żeby znaleźć tyle kwarcu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Draw Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Wybacz, ja tylko trenowałam a że nie ma potworków to muszę się zadowolić zwierzątkami bo kucyków nie wolno bić Powinni dodac mob arene zeby moznabylo bic potworki btw jaki Rainbow ma dom? bo nie wchodzilam a mi mowila ze prawie skonczyla ze musi tylko go urzadzic ale szlag niewdzieczna pegazica nie powiedziala mi jak go zrobila mowila mi tez ze dosatala jak ona to nazwala? aha! juz wiem! dostala od Rarity "czadowe teczowe skarpetki" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Sierpień 10, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2013 Bzdura. Domki nie znikna. Sa dwa warianty: 1. Naprawimy stara mape - zniknie tylko drobna czesc Ponyville (kilkanascie pistonow czy cos). 2. Przywrocimy ta z 5 sierpnia - LogBlockiem sprobujemy wstawic brakujace rzeczy (moze jednak byc troche ubytkow w porownianiu z krachem z dzisiaj). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 (edytowany) 2. Przywrocimy ta z 5 sierpnia - LogBlockiem sprobujemy wstawic brakujace rzeczy (moze jednak byc troche ubytkow w porownianiu z krachem z dzisiaj). To i tak mojego nowego domku nie będzie Szkoda, ale nazbieram btw jaki Rainbow ma dom? Ma piętrowy, napisałam jej kolorową tabliczkę i ostatnio jak u niej byłam to szukała chyba śniegu na podłogę 2 piętra. MA na chmurze (jak w serialu) Mi się podoba bo często z nią coś robiłam wczoraj (Ale szczególnie mi powinna dziękować że zrobiłam jej element harmonii.) Edytowano Sierpień 10, 2013 przez Crazy Dream Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 (edytowany) Mam pytanie - a konkretniej dwa. 1. Czy jest możliwość zmiany skina i nazwy, albo usunięcia i ponownego założenia "konta"/dołączenia?2. Serwer nie działa, więc pytam - czy na serwerze jest już postać: Lighting Dust Cotton Cloudy Featherweight Daring Do Tornado Bolt Jeśli ktoś wie, których z tych nie ma, a które są, proszę o odpowiedź Edytowano Sierpień 10, 2013 przez KreeoLe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts