Amet_Silver Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 Akurat odeszłem od kompa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amet_Silver Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 czemu nie mogę wejść na serwer? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Wiesz.. Ułatwił byś ludziom gdybyś napisał, no nwm... Może, co ci się wyświetla gdy chcesz wejść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 (edytowany) Juz wkrotce... Wat? D: Edytowano Lipiec 30, 2013 przez Imka2000 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Lipiec 30, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2013 SERWER TYMCZASOWO WYŁĄCZONY Po dodaniu dynmapy stabilność serwera poczyniła krok w przepaść. Niestety, tym razem wpadła. Pracujemy nad dodaniem większej ilości RAMu - o ponownym pojawieniu się serwera poinformujemy jak najszybciej. EDIT 1 (18:42): Po negocjacjach okazuje się, że dodatkowe 512MB RAMu zostanie przydzielone po tym, jak właściciel firmy hostingowej zje kolację. Więcej informacji jak zje kolację (mam nadzieję, że dość szybko). EDIT 2 (18:52): Postanowilismy, ze wraz z dodaniem RAMu zaktualizujemy paczke - poprawimy pare bledow i dodamy pare bardzo ciekawych modow. (Zrobimy tez wersje upgrade, zebyscie nie musieli znowu sciagac 45MB plikow.) EDIT 3 (19:20): Po 38 minutach wlasciciel nie zjadl dalej kolacji. EDIT 4 (09:33): Mamy juz dodatkowy RAM. Wstaniemy ok. 12:00 najpozniej, prawdopodobnie ok. 11:00. Nowe mody: - AdditionalPipes - Applied Energistics - Better Archery - Cartographer - DungeonPack - Grimoire of Gaia - MrCrayfish's Furniture Mod - Project Bench - QuarryPlus - Traincraft - MiscPeripheral/OpenPeripherals Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Lipiec 31, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2013 WRACAMY O 11:00! PODAĆ DALEJ! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firecrash9 Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Mam jedno pytanie. Czy to serwer non premium 1.2.5? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Lipiec 31, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2013 Mam jedno pytanie. Czy to serwer non premium 1.2.5? Nie, to serwer premium-i-nie-tylko 1.5.2. Btw, juz dziala! Nowa paczka w pierwszym poscie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grey Missile (ZIB-DAN) Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Jak będziesz co 2 dni zmieniać paczke to mnie mama zabije za rachunek za neta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amet_Silver Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 czemu dostałem bana na serwerze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amet_Silver Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 to ban na zawsze czy tymczasowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grey Missile (ZIB-DAN) Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Jak włożę logisticpipes to coś mi wyskakuje i nie mogę grać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 ja zkopiowałem paczkę z pierwszej strony tego tematu i mi pisze, że nie mam paczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 jużą odkryłem tajemniczą magie launchera nowego. trzeba było skobiować minecraft.jar pod nazwą "1.5.2" do filderu versions Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmierzch Iskierki Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Proszę administrację serwera o częstrze przeglądanie skrzynki gdyż chce zagrać na tym serwerze a nie mogę bo mój skin nie został wprowadzony!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Ja w sprawnie mojego znajomego, Amęt ma bana i chce wiedzieć na ile. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Draw Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Yay fluttercraft działa ale się na niego naczekałam btw czy mogłbym wiedzieć jak zrobiliście to, że można dawć graczom skiny, które oni przesyłają do cb nawet jak nie masz premium? bo też chciałabym zrobić takie coś na moim serwie. Jeżeli była by taka możliwość moglibyście mi przesłać link do tego programu/whatever co to jest na mlpolska? z góry thx Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Draw Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Bronies help me! nie moge wejść na serwer. Sciągnełam paczke/launcher potem wpisalam swoj nick i kliknelam update. Gdy chcialam wejsc na serwer to bylo napisane ze nie mam tej paczki a ja sciagnelan i updatowalam czy jak to tam sie mowi. Bro help me! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Bronies help me! nie moge wejść na serwer. Sciągnełam paczke/launcher potem wpisalam swoj nick i kliknelam update. Gdy chcialam wejsc na serwer to bylo napisane ze nie mam tej paczki a ja sciagnelan i updatowalam czy jak to tam sie mowi. Bro help me! Niby po ostatniej aktualizacji było już wszystko ok ale sprawdź czy masz te pliki w folderze bin jinput lwjgl lwjgl_util list _rzi_0.587 _rzi_0.225 _rzi_0.467 natives Jeśli ich nie masz to skopiuj wyżej wymienione pliki z folderu bin ze zwykłej wersji mc i wklej do kucykowego bin, nie powinno si się aktualizować. Dla pewności skasuj też folder META-INF. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Draw Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 ok thx za pomoc bo mam juz zainstalowanego moda na kuce a nwm czy w sklad tej paczki byl ten mod. Usunelam Meta-inf przy onstalacji moda mine lp skin wysłany proszę adinistrację o szybkie wstawienie skina na server z góry thx Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Draw Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Niby po ostatniej aktualizacji było już wszystko ok ale sprawdź czy masz te pliki w folderze bin jinput lwjgl lwjgl_util list _rzi_0.587 _rzi_0.225 _rzi_0.467 natives Jeśli ich nie masz to skopiuj wyżej wymienione pliki z folderu bin ze zwykłej wersji mc i wklej do kucykowego bin, nie powinno si się aktualizować. Dla pewności skasuj też folder META-INF. mam wszystkien te pliki co napisałeś powyżej poza _rzi_0.587 _rzi_0.225_rzi_0.467 sciagnelam teraz tą paczke bo przedtem scignelam luncher i gdzie teraz mam ta paczke wstawic? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Draw Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Ok już wszystko działa Nie trzeba pomocy Ale mam 1 pytanie. Czy na serwerze jest która kolwiek z mane 6? bo jeżeli jest wolna rola RD to moja koleżanka by się idealnie nadawała. Ona w mojej szkole zachowuje sie w 50% jak Dash. Ma dokładnie podobny sposób zachowania co ona i też lubi MLP i lubi grać w mc (ogląda po angieslku, Celestio dzięki) powiedziałam jej o tym serwerze i strasznie chce dołączyć ale jako RD. Jeżeli by była wolna ta postać to ona by się do niej idealnie nadawała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Możesz spytać Bohena, ale mam takie przeczucie, że taki popularny kucyk jak RD już chodzi po serwerze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KWLutnia Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Mam 2 pytania: 1 Ja mam taki problem. Wszystko ładnie pięknie działa mi na singlu ale jak chce się zalogować to mi wyskakuje "Brak paczki http://derpy.me/fc-mlppolska" Pomożecie? 2 Czy jak zdecydował bym się grać np: RD musiał bym się zachowywać jak ona? Tzn jak na serwerach RP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Draw Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Tsaaa.... to masz kiepskie przeczucie. Niby boni dostał RD ale on był tylko raz na serwerze i olał, więc RD jest wolna. Poza Twilight, Rarity i Applejack nie mamy nikogo z mane six. Za cholere nikt nie chce grać kanonicznych kucyków, tak samo jak jakiegokolwiek RP. Boli m nie serce gdy na to patrzę. Go ahead, Rainbow jest wolna do wzięcia.to moja kolezanka dzis wejdzie na serwa i sie spyta ok? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts