Hoffner Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 (edytowany) No bez jaj. Dobry miesiąc miną, wątek do archiwum i pozamiatane. A ja czekałem na obiecaną mi walkę z Ragnarem po turnieju.[W niebieskich oczach mord, a te spoglądają w odmęty ekranu, szukając sprawcy/sprawczyni wskrzeszonego gniewu.] Pytając dlaczego tak musiało się stać.? Gdzie honor do napisania że nie będzie mojej walki? Edytowano Październik 11, 2013 przez Hoffner Link do komentarza
Serox Vonxatian Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 W ogóle nikt nic nam nie napisał po prostu nagle jest ten super dział w archiwum. żadnego przepraszam, albo walcie sie. Link do komentarza
Cava Herondale Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 Rozmawiałam o tym z Triciem... Decyzja podjęta. Jeśli chcecie, to zrobię głosowanie. Link do komentarza
Hoffner Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 (edytowany) Kaprysy demokracji. Kto ma władze ten rządzi, bo my ją mu powierzyliśmy i musimy się z tym pogodzić bo to nic nie da. Jedynie co może zrobić to prowadzić do nienawiści a to najgorsze paliwo. "Demokracja to najgorszy system, ale nie wymyślono nic lepszego" - Winston Churchill popieram nie warto robić głosowania decyzja już zapadła a według zasady "lex retro non agit" prawo nie działa wstecz to podjętej decyzji władza nie powinna zmieniać ponieważ traci się do niej zaufanie i szacunek. Kruczek też otrzymał ode mnie tą lekcje. Edytowano Październik 12, 2013 przez Hoffner Link do komentarza
Gość Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 Wiecie, że tematy w archiwum powinny być zamknięte? Link do komentarza
Hoffner Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 (edytowany) Teoretycznie tak, ale ten nie jest, więc można wyrażać swój żal i niezadowolenie do tej czysto teoretycznie podjętej decyzji po "dyktatorsku", bo inaczej nie da się tego chyba inaczej nazwać albo ja nie umiem napisać tego inaczej. Proponować demokratyczne głosowanie po podjęciu decyzji. To jest jak pierwsze "wolne" wybory w PRL gdzie władze ZSRR podjęły decyzje kto u nas będzie rządził. Edytowano Październik 12, 2013 przez Hoffner Link do komentarza
Recommended Posts