Colorful Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 Witam wszystkich . Jestem Szymon i pochodzę z Torunia i nie wiem co mam jeszcze tu napisać . 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 Velkomin~! Wybacz za pytania,taka ma tradycja 1.Lubisz Anime? 2.Ulubiony kuc drugoplanowy? 3.Lubisz zimny klimat? 4.Co sądzisz o Islandii i Norwegii? 5.Lubisz kraje Skandynawskie? 6.A Lukrecje? 7.Lubisz pizze? 8.Myślisz że ile wytrzymasz na tym forum? Vertu sæll kæru~! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 Siema, siema. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 Witaj Szymonie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 Witaj o baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Colorful Napisano Lipiec 12, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 12, 2013 Velkomin~! Wybacz za pytania,taka ma tradycja 1.Lubisz Anime? 2.Ulubiony kuc drugoplanowy? 3.Lubisz zimny klimat? 4.Co sądzisz o Islandii i Norwegii? 5.Lubisz kraje Skandynawskie? 6.A Lukrecje? 7.Lubisz pizze? 8.Myślisz że ile wytrzymasz na tym forum? Vertu sæll kæru~! 1 Lubię . 2 Brak . 3 Zima to moja ulubiona pora roku . 4 Islandia gorsza od Szwecji , a Norwegia lepsza niż Szwecja . 5 Skandynawia jest spoko . 6 Nie wiem co to . 7 A jak można jej nie lubić . 8 Oj długo . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolritto Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 Jesteś z Torunia i przywitał Cię Turoń... ...Przypadeg? Nie sondze. Ta, się masz i miłego zwiedzania. A! Jak można nie wiedzieć czym jest lukrecja! Już mi na google grafikę i dowiedz się co to! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fionka Von Cat Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 Witaj na forum!Baw się dobrze!Na początek łapaj: i Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Colorful Napisano Lipiec 12, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 12, 2013 Dzięki !!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 Witaj. Lubisz komedie? Jak tak to jakie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Colorful Napisano Lipiec 12, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 12, 2013 Śmieszne . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 (edytowany) Witaj. :3 Ty, że jako jesteś nowy mam dla Ciebie serie pytań. Mam nadzieje, że na nie odpowiesz. Jaki jest twój ulubiony kolor? Masz rodzeństwo? Jaki masz procesor? Twoje największe marzenie? Gdzie chciałabyś/łbyś mieszkać jak dorośniesz? Jakie oglądasz seriale? Jaki ostatnio oglądałaś/łeś film? Mam nadzieje, że nie zajęłam twojego bezcennego czasu. Edytowano Lipiec 12, 2013 przez Phinbella Flynn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 Witaj na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Colorful Napisano Lipiec 12, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 12, 2013 (edytowany) Witaj. :3 Ty, że jako jesteś nowy mam dla Ciebie serie pytań. Mam nadzieje, że na nie odpowiesz. Jaki jest twój ulubiony kolor? Masz rodzeństwo? Jaki masz procesor? Twoje największe marzenie? Gdzie chciałabyś/łbyś mieszkać jak dorośniesz? Jakie oglądasz seriale? Jaki ostatnio oglądałaś/łeś film? Mam nadzieje, że nie zajęłam twojego bezcennego czasu. Jasne , że odpowiem . Tęczowy . Niet . Jestem człowiekiem nie komputerem . Jest ich kilka . W swoim własnym domu . Takie które mi się podobają , więc żadne konkretne . Władca pierścieni : Drużyna pierścienia . Nie , nie zajęłaś . Edytowano Lipiec 12, 2013 przez Colorful Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 Joł joł! Have a nice pobyt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 Witaj witaj! Mam questions for you. 1. Lubisz kosmos? 2. Rysujesz? 3. Jakie masz hobby? 4. Who's the best pony? 5. Kebaby? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrez Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 Witam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amortiis Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 Siemaneczko łapaj Mniam Pare pytań do ciebie 1. Lubisz muzyke jak tak to jaką 2.Lubisz Pinkie Pie bo jak nie to jesteś snobem a snoby niczego nie lubią 3.Chipsy cola Pepsi sprite fanta co z tego wybierasz ? 4.Lubisz zwierzęta psy koty jak lubisz to napisz 5.Grasz w jakieś gry ? 6.Co myślisz o Polskich bronych 7.Ile będziesz na tym forum 8.Ulubiony kolor ale nie teńczowy tylko jeden! 9.Lubisz Sonic Rainbow ? 10.Zalajkowałeś forum ? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 Zdrawstwuj. Ja cię pytaniami męczył nie będę, więc po prostu baw się dobrze. Co więcej mogę powiedzieć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 Siema! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Colorful Napisano Lipiec 12, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 12, 2013 Witaj witaj! Mam questions for you. 1. Lubisz kosmos? 2. Rysujesz? 3. Jakie masz hobby? 4. Who's the best pony? 5. Kebaby? 1 Chyba tak . 2 Chciałbym . 3 Gram w gry na komputerze i trochę uprawiam sport . Lubię rywalizację . 4 Rainbow Dash ! 5 Kebaby . Siemaneczko łapaj Mniam Pare pytań do ciebie 1. Lubisz muzyke jak tak to jaką 2.Lubisz Pinkie Pie bo jak nie to jesteś snobem a snoby niczego nie lubią 3.Chipsy cola Pepsi sprite fanta co z tego wybierasz ? 4.Lubisz zwierzęta psy koty jak lubisz to napisz 5.Grasz w jakieś gry ? 6.Co myślisz o Polskich bronych 7.Ile będziesz na tym forum 8.Ulubiony kolor ale nie teńczowy tylko jeden! 9.Lubisz Sonic Rainbow ? 10.Zalajkowałeś forum ? xD 1 Lubię taką która akurat wpadnie mi w ucho . 2 Lubie . 3 Fantaa ! 4 Lubie koty i żółwie . 5 Gram w dużo gier . 6 Zajedwabiści ludzie . 7 Mam nadzieję że długo . 8 Błękitny . 9 Bardzo . 10 Jak znajdę przycisk lajk to zalajkuje . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 Witaj na forum! Baw się dobrze! http://www.youtube.com/watch?v=Ix7vrluEm4E Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 Witaj na forum, baw się dobrze, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KawaiiHipstaNekoLampa Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 Witaj! Witaj! Witaj! Coraz więcej Was tu przychodzi! Więcej osób do tulania i rozmawiania! 1. Grało się kiedyś /oglądało pokemony?* 2. Czy tworzysz fanarty/fanfici/muzykę?*\ 3. Lubisz się tulać? 4. Lubisz ludzi podobnych charakterem do PinkiePie? Albo ludzi z ADHD? Jak bardzo lubisz kucyki? W procentach? * niepotrzebne skreśl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Colorful Napisano Lipiec 27, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2013 Zniknij Nie . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się