Niklas Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 W sumie fajny meet. Co prawda, jak to ja, siedziałem raczej z boku, bo za duża liczba ludzi mnie przytłacza, ale udało się spotkać z kilkoma fajnymi osobami, no i poznałem aTOMA So awesome. Also, kiedyś może się uda gdzieś zrobić coś muzycznego, by inni poznali naszych jakże wspaniałych, polskich kucotwórców Z meeta przywiozłem sobie jedną przypinkę z Sonic Rainboom, nalepki z Krysią i Zecorą, plakat z Solar Empire, no i zacny kubek z NMM A Linds to śmieszek! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 A Linds... O, Niklas mnie zapamiętał ...to śmieszek! To dobrze, czy źle? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 It's up to you Zresztą, trudno cię nie zapamiętać, zwłaszcza, że wmusili w ciebie mikrofon na początku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 Nagrywał ktoś wykład o górnictwie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się