Jump to content

II Śląski Zorganizowany Ponymeet - 12 października 2013

bobule
 Share

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Bytom nie jest aż tak zły by wam auta przez noc zdewastowali/ukradli. To tylko legendy jak o tym, że każdy warszawiak to dupek/złodziej/żyd... oh w8
--

W planie dla mnie nic ciekawego ale to normalne dla mnie bo kuce i rzeczy okołokucowe mnie od dawna nie interesują, pojawię się by podenerwować ludzi, a potem iść na piwo.

O ile dobrze pamiętam, autobusem z rynku katowickiego (przystanek przy ul. Mickiewicza) do Bytomia wystarczył mi bilet 30 minutowy. Jest to bilet umożliwiający przejazd w granicach dwóch sąsiednich miast (gmin) LUB przez 30 minut od momentu skasowania. Normalny kosztuje 3,80 zł, ulgowy 1,90 zł.

Będe z koleżanką. :D Moja mama powiedziała że najpierw musi zobaczyć co tam będzie więc chce się tam rozejrzeć czy mnie puści. Będzie coś przeciw temu?

Pewnie nie. Niech mama się po prostu zgłosi do kogoś z organizatorów, czy mogłaby się rozejrzeć i tyle :)

Ja na 90 % idę, ale trochę się stresuje :D Nikt z moich znajomych nie jest bronym i nie ma kto mnie kopnąć bym była odważniejsza xD O tyle dobrze, że jest to meet u mnie w mieście ;) Ciekawe czy będą jakieś pluszaki lub figurki ^^