Phinbella Flynn Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 (edytowany) Stachul jest przecież młodym portretem Lenina. Edytowano Lipiec 24, 2013 przez Phinbella Flynn Link do komentarza
Unbridle Napisano Lipiec 25, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2013 Pomysł Insomnii jest świetny! Stachulowi na pewno przyda się taka fryzura! A teraz szykujcie peruki dla... Celestora! Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 No bo jeżeli on jest lisem to dlaczego nie ma mieć fryzury Megan FOX? Link do komentarza
Arjen Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Tylko i wyłącznie. Skoro to syrenka to niech wygląda ja syrenka A może to? A ja proponuje takie niebieskie włosy,są takie morskie Jak na prawdziwą księżniczkę przystało Dziękuje za wszystkie fryzury, te piękne jak i te za które kogoś zaraz dojade, tak Xyziu, specjalnie zacytowałem Twoja wypowiedź żebyś dowiedział się z powiadomień, ze koniec jest blisko rozbawiłeś mnie Arashel, też lubię "na grubo". Za erą disco jak podrzucił Draco nie przepadam, ciągle się boje że mój tata się tak nosił kiedyś. Bardzo mi się podoba kolor zaproponowany przez Mrs. Octavię, jest taki... morski! Tylko właściciel odrzuca. Przez ostatnią propozycję aż się zasmuciłem. Ps. Phin masz jeszcze inne jej zdjęcie, tylko, że z trochę krótszymi włosami? Przeszkadzają je takie długie A Megan Fox jest super. Coś dla Cela, gdyby chciał zachować anonimowość. Link do komentarza
Xyz Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Sorki Arjen, nic innego mi nie przyszło do głowy xD A co do Celestora, może taki słodki szczeniaczek będzie w sam raz: Link do komentarza
Unbridle Napisano Lipiec 25, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2013 Ostatecznie wybieram pomysł Arjena. Celestor będzie zachwycony nową fryzurą! A teraz specjalnie dla Arjena kolejną osobą, której będziecie dopasowywać fryzurę będzie... Xyz! Link do komentarza
Unbridle Napisano Lipiec 25, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2013 Lyr... Twój pomysł jest genialny! Dlatego go wybieram. A kolejną Waszą ofiarą osobą,której trzeba dopasować fryzurę jest... Black Hayate! Link do komentarza
Arjen Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Lyr... Twój pomysł jest genialny! Dlatego go wybieram. A kolejną Waszą ofiarą osobą,której trzeba dopasować fryzurę jest... Black Hayate! Będę dziś dyplomatą. Proszę o chwilowe wstrzymanie się 10 minut, gdyż chce dowalić Xyzowi zabawną fryzurą Link do komentarza
Kruczek Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Będę dziś dyplomatą. Proszę o chwilowe wstrzymanie się 10 minut, gdyż chce dowalić Xyzowi zabawną fryzurą No dobra Zemsta ważna rzecz. Link do komentarza
Unbridle Napisano Lipiec 25, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2013 Będę dziś dyplomatą. Proszę o chwilowe wstrzymanie się 10 minut, gdyż chce dowalić Xyzowi zabawną fryzurą A więc dawaj tę zabawną fryzurę! Nie mam nic przeciwko temu. ^^ Link do komentarza
Arjen Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Xyzsztof, łap ---> 1 Link do komentarza
Unbridle Napisano Lipiec 25, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2013 A więc... Można kontynuować zabawę! I pamiętajcie... Art made by SB! Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 Czyli teraz dla Hayate? Link do komentarza
Churchille Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 Może helikopter? http://2.bp.blogspot.com/-o4PkHYlh7CQ/TlbTlEAY_rI/AAAAAAAAACo/5dPnMLU3mS4/s1600/samolot.jpg Link do komentarza
Cava Herondale Napisano Listopad 22, 2013 Share Napisano Listopad 22, 2013 Zwyciężyła Hole Hooves i jej helikopter! A teraz poszukajcie fajnej fryzurki (do tego modnej) dla Unbridle! Link do komentarza
Unbridle Napisano Grudzień 3, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2013 Tylko pamiętajcie, że fryzura dla mnie musi być modna. I taka zUa. Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Hmm... Unbri -> dziewczyna grająca w konie -> Dziewczyna + konie -> ??? Link do komentarza
Cava Herondale Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Wygrywa fryzura Estelle! Na pewno podkreśli wewnętrzne i zewnętrzne zło Unka. Kolejnym użytkownikiem poszukującym modnej fryzury jest Harmony! Avatar Diamond Tiary. Link do komentarza
Recommended Posts