Razjel666 Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Obejrzałem na żywo. Nie wiem jak to zrobili, ale te piosenki wcale tego nie popsuły. Yay! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No0bHejterEver Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 szkoda ze ja jestem pesymista:twilight5: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Hmmm i po wszystkim. Wsumie nie wiem co myśleć o nowym odcinku. Porywający to nie był, liczyłem na coś więcej. Do najgoszych znowu nie należy. BTW o co wam chodzi z tą logiką bo nie łapie. Co jest nielogicznego w tym że Twi jest alicornem? Może ten pomysł się nie podobać ale nie zaburza to żadnej logiki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 UWAGA, LIVESTERAM SIĘ SKOŃCZYŁ! I powiem jedno: THE BEST EPISODE EVER! Popłakałam się w scenie końcowej! To... było zbyt... piękne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Ja trochę też, ale żywię w tym przypadku pewne dobre nadzieje. Zaraz pewnie się dowiemy jak tam Twili jako alicorn. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Okej Twi jest ksienżniczkom I dupa jasiu kuniec odcinka wszyscy szczęśliwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No0bHejterEver Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 heh ja nie patrzalem bo nie wiem jak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Ale teraz będzie rage w necie :_: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razjel666 Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Shantee, zdecydowanie się zgadzam! Poczekam jednak z pełną opinią na właściwy temat, bo jestem zbyt roztrzęsiony, aby sam go zakładać. I'm so excited! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 UP: Miło, że ktoś podziela moje zdanie. Ja nie zakładam tematu, bo ktoś inny to zrobi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MPony Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 A kiedy pojawi się odcinek w sieci ? bez napisów ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byaku Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Nikomu innemu się nie chciało, więc sam zrobiłem temat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się