Jump to content

<<Spoilery>> sezon III

Lukiner
 Share

Recommended Posts

Dołączona grafika

WARNING! WARNING! WARNING! SPOILERY

NIE CZYTAĆ JEŚLI NIE CHCECIE PSUĆ SOBIE ZABAWY!!

jak w poprzednim temacie który dotyczył sezonu II tak i tutaj uznałem że wszystkie urywki, zdjęcia, wycinki z gazet etc które pojawią się w necie będą tutaj się pojawiać ;p

Dyskusja na temat waszych przypuszczeń/spekulacji/marzeń/wizji o tym co by mogło pojawić się w 3 sezonie odbywa się w tym temacie: http://mlppolska.pl/showthread.php?tid=1358

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

wątpię by dodali nowego, można zobaczyć, że wśród mane6 mamy: 2 pegazy, 2 jednorożce i 2 zwykłe czyli dodanie nowego zachwieje tą równowagą. Jeśli już dodać to po jednym z każdej kategorii.

• 3 weeks later...

Tara Strong element of trolling. Żartuje z/wspólnie z bronies, wrzuca arty z Twilight na twitterze a teraz droczy się z nami i daje nam takie "info" xD Kobieto nie pisz nam o 3 sezonie gdy jeszcze 4 miesiące czekania przed nami ^^

Dołączona grafika

No to ze spoili wiem póki co tyle, że gdzieś w trzecim się przewinie głos Discorda... Aktorowi podkładającemu głos Discorda coś kiedyś się podobno wympsło (czy jakoś tak)

John de Lancie na jednym albo nawet na kilku konwentach wspominał o tym że użyczy/ł głosu dla kolejnej postaci w MLP.

Może nowy czarny charakter albo jakaś inna ważna męska postać.... ojciec kogoś z mane6 albo dun dun dun Celesti&Luny (to by było twarde ale mało realne tym bardziej ;p).

• 3 weeks later...

W 3 sezonie w 4 odcinku Derpy będzie miała swój własny odcinek.

Stara plotka wymyślona przez jakiegoś fana, który rozpisał wg. własnych wizji/idei/pomysłów wszystkie odcinki 3 sezonu na wikipedii... i ofc cały ten spis znikną jakiś czas później gdy ludzie zobaczyli to.

No chyba że masz jakieś źródło tego info ;p bo odcinkiem z Derpy nie pogardzę. Na ten moment = FAKE

///tia skasowałem posty na temat odcinka o Derpy, bo bez źródła tej informacji nie było sensu rozpisywać się///

• 3 weeks later...

ale fajnie by było bo trochę jej mało czasu poświęcają a w wielu odcinakach się pojawiała i troszkę więcej powinni poświęcić czasu znaczkowej lidze wkońcu jakiś kucyk z nich powinien dostać jakiś znaczek :D

Czasem ten nasz fandom mnie przeraża... W każdym bądź razie http://www.equestriadaily.com/2012/07/eqd-exclusive-partial-season-three.html Specjalnie sprawdziłem czy z tym negatywem jest prawda, a nie ktoś specjalnie edytował i doszedłem do podobnego wniosku. Czyli wiemy, że Twilight powie: "No I Don't". No i w tekście pojawi się Cadence (niekoniecznie jako postać, ale może).

Czyli mogą wprowadzić rozszerzone intro intro :/, a piosenka :yay: czyli będzie znów odcinek w Canterlot ( piosenka to duży spojler w sumie ) Ale ten duet Rarity i... OCTAVIA?! Jakoś nie mogę w to uwierzyć, ale jeśli to będzie prawda to będzie jeden z moich ulubionych odcinków 3 sezonu :soawesome:

Eh, i weź tu jeszcze czekaj prawie 2 miesiące na 3 sezon. Piosenka jest fajna, Twilight i Spike mogliby wygrać na spokojne Taniec z Gwiazdami., Powrót Trixie ? No ciekawe... pewnie będzie bitwa na czary. Flutterdragon... so epic. Bardzo jestem ciekawe przyszłego desingu. Rarcia i Octavia - no ok, choć dla mnie to nie jest specjalna rewelacja.

Czyli mogą wprowadzić rozszerzone intro intro :/

Imo nie wprowadzą. Najwyżej przerobią go ale nie będzie on długo trwał (kreskówki mają zwykle koło 30 sekund intra).

Informacje o S3 - są ciekawe. Na razie zapowiada się good aczkolwiek ten z Rarcią/Octavią - nie jestem do tego całkiem przekonany.

Ale jajca będą, jak się okaże, że Twilight nie jest przygotowana na to, by zostać ciocią. :D Newsy bardzo ciekawe, z niecierpliwością czekam na jeszcze jakieś. Tym bardziej, że te są tymi najważniejszymi, ale padło wiele pytań podczas paneli i wśród nich na pewno znajda się jeszcze jakieś spojlery. :3 Więcej Luny +1 Canterlot +1 Balet Spike'a +5