Dolar84 Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Po kompletnie nieudanym pojedynku drugim przechodzimy do trzeciego starcia. Miejmy nadzieję, że tym razem przeciwnicy uwiną się w wskazanym czasie. Temat drugiego opowiadania: Twilight znajduje katakumby w starym budynku w Ponyville. Klacz wpada w tarapaty, na pomoc ruszają jej przyjaciółki. Jaką tajemnicę skrywają podziemia? Limit słów: 3000 Limit oddawania prac: 21:00 30.07.2013 Tym razem do walki stają: Poulsen vs Qebor Życzę mnóstwa weny - z pewnością się Wam przyda. Regulamin znajduje się w temacie, gdzie prowadzone są zapisy do eventu. Proszę o zapoznanie się z nim zarówno uczestników, jak i głosującą później publiczność. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Świetny temat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Eee... czy coś ci się nie poYAYało z tym tematem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Lipiec 27, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2013 Owszem pogwizdało mi się. To przez ten upał. Już został poprawiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Spoko-loko, mój ty ptysiu miętowy, każdemu się zdarza. Ech, trzeba coś by napisać... coś czuję, że skończy się to totalną katastrofą :yHRvV: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Mam nadzieję, że teraz obaj autorzy zdążą. Limit słów duży, żeby nie trzeba było się zastanawiać jak tu się wyrobić, temat też mam nadzieję ciekawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 (edytowany) Jak ktoś mi powie jak udostępnić dokument dla wszystkich z Androidowego GDocs będę wdzięczny >.< Dawniej było dobrze to oczywiście Google musiało zje ać Anyone help! Fikcja już skończona (ostatnie szlify), ale zdyskwalifikują mnie za nieudostępnienie dokumentu Edytowano Lipiec 28, 2013 przez Qebor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Niestety pojedynek muszę oddać walkowerem - natłok obowiązków nie pozwoli mi na napisanie czegokolwiek, co by miało jakąkolwiek wartość literacką. Bardzo wszystkich przepraszam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Kolejny nieudany pojedynek. Póki co, same niewypały. Czekam na swoją kolej i liczę na przeciwnika, który coś napisze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Niestety pojedynek muszę oddać walkowerem - natłok obowiązków nie pozwoli mi na napisanie czegokolwiek, co by miało jakąkolwiek wartość literacką. Bardzo wszystkich przepraszam Czy ty właśnie przegrałeś z gościem który ma bana od paru dni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts