Arctic Cat Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Tutaj nawet wyjątkowo wredny człowiek nie napisze, że coś jest brzydkie. A ten rysunek jest po prostu świetny, w zasadzie to nie wiem czy dałoby się to zrobić lepiej Merci, zapraszam więc częściej w me skromne progi ;3 Mais oui, c'est une idée, bo naprawdę warto tu zaglądać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Listopad 30, 2012 Autor Share Napisano Listopad 30, 2012 Dzięki Nogalik, choć oryginalny projekt pochodzi od Cartoon Tigera, który wykonał ukochaną emotkę Aira ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Ależ nie ma za co Czekam na więcej Twoich Twórczości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Oh Maczi, jesteś projektantką avatarów Sam w sumie poświęcam kawał własnej sygny na promowanie Twojej twórczości, ale warto A emotka doskonała. Oh Arję, czyżbyś też chciał avatar, ale wstydzisz się zapytać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdanorPL Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Mogę tylko powiedzieć tyle co pozostali. Twoje "skrobnięcia" są piękne. Inaczej się tego wyrazić raczej nie da, a przynajmniej ja nie potrafię. Staram się utrzymywać wypracowany "poziom", dlatego też prace udostępniam z widocznym opóźnieniem. Dziękuję za miłe słowo ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Jest całe mnóstwo synonimów do słowa "piękna", które tu można pisać i pisać. Przepraszam, że z takim opóźnieniem, chciałbym Ci podziękować za to, że każdy z moich postów doczekał się Twojej odpowiedzi. Bardzo mi miło. Mi również jest bardzo miło, że udzielasz się w tym wątku i w dodatku ciepło się wypowiadasz o moich pracach ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Chciałam to narysować, ale nie mogłam znaleźć tego wektora Dobra robota, BSBFF! <3 Ja też nie korzystałam z wektora, darling. Użyłam do tego....emotki => Tak więc musiałam ręcznie powiększyć ją o jakieś..... kilkaset razy? ;p Mi się nie chciało A tego arta dla ciebie to coś tam pokolorowałam, ale dziś cały dzień tłukłam levele... tak jakoś wyszło Nie zabijaj mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Ja już nie mogę. Nie umiem. Słowa już nie opiszą, jakie to jest wspaniałe. Po prostu nie. Nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 A może by tak jakąś scenkę z cupcakes? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Grudzień 9, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2012 Fryto, nie ma mowy. Zaraz spotkałby mnie ban albo cenzura. Ale być może, "podziemiami" dostarczę Ci taką pracę ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Fryto' date=' nie ma mowy. Zaraz spotkałby mnie ban albo cenzura. Ale być może, "podziemiami" dostarczę Ci taką pracę ;>[/quote'] Jeśli tak,to także mogę prosić? A właśnie,będzie chciało Ci się robić to Appledash,czy nie? Tzn,wiem,że masz inne zajęcia prócz rysowania itp,ale tak pytam.Jeśli nie chce Ci się robić to spoko :3 Zrobię tę pracę, spokojna Twoja kocia główka ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Fryto, nie ma mowy. Zaraz spotkałby mnie ban albo cenzura. Ale być może, "podziemiami" dostarczę Ci taką pracę ;> Bardzo chętnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Kocham te rysunki piękne dzieła autorstwa niezwykle utalentowanej Magenty, każdy następny art jest piękniejszy od poprzedniego, idealny wygląd kucyków, świetne cieniowanie. Czekam na więcej, to jest po prostu piękne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Kiedy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 *kładzie Opal na kolanie Magenty i sama zasypia na drugim* Pamiętaj o mnie Jakże bym mogła zapomnieć, darling! W przyszłym tygodniu prace się pojawią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 załóżmy dział chwalimy Magnetę bo rysunki piękne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 załóżmy dział chwalimy Magnetę bo rysunki piękne Zgadzam się z tym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Grudzień 11, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2012 Panie i Panowie, bardzo mi miło, jednak co za dużo to niezdrowo ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Na 1 kwietnia się poprosi o taki dział, wtedy wszystko jest możliwe xD. Zawstydzimy Magentę . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Grudzień 12, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2012 Próbuj Lemcio, nie będzie tak łatwo. To będzie jeden z najliczniejszych pod względem postów temat @Kuoth: Ładny offtop się tu robi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Kiedy pojawią się nowe prace? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Kiedy pojawią się nowe prace? When it's done. Procesu twórczego nie wolno popędzać. Zwłaszcza prac Magenty, której powinno się zbudować jakiś ołtarzyk. I oddawać jej cześć i chwałę I składać krwawe ofiary? ~ Arjen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 Oddaję pracę, przepraszam bardzo, że tak późno, ale bycie jednocześnie w gazetce, bycie avatarem, kariera rysownicza i w dodatku życie prywatne czasami ze sobą nie współgrają. Cóż, mam chociaż nadzieję, że nie wyszło najgorzej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Skomentuję pracę najkrócej jak potrafię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 Ah, Tricu, bo widzę, że obserwujesz- kota wstawię jutro prawdopodobnie, albo i dziś, zależy jak się wyrobię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts