Magenta Marvelous Napisano Czerwiec 6, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2012 Bo nie zasłużyłeś na więcej ;p Ciesz się: masz wygodną podusię i nawet umieściłam dwie L-ki specjalnie dla Ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Czerwiec 6, 2012 Share Napisano Czerwiec 6, 2012 No literki fajne są :3. Ale jak to nie zasłużyłem na więcej? Hmpf... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Czerwiec 6, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2012 Trzeba było się bardziej starać w temacie ;p Kolejnego rysunku tego typu nie będzie, bo chyba nie dobijemy do 500 stron Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Czerwiec 6, 2012 Share Napisano Czerwiec 6, 2012 Nie kuś, Mag. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Czerwiec 6, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2012 Podejmujesz się dobicia do kolejnego jubileuszu? ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Czerwiec 6, 2012 Share Napisano Czerwiec 6, 2012 Magento, jak nie, jak tak? Jesteśmy młodymi i pomysłowymi ludźmi i będziemy walczyć o 500 stron nawet, jeśli ma to oznaczać naszą śmierć! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Czerwiec 6, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2012 Taka odwaga się chwali ;3 Do boju żołnierze i niech forum będzie z Was dumne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Czerwiec 6, 2012 Share Napisano Czerwiec 6, 2012 Jeśli te pomysły mają wyglądać tak, jak dzisiejszy "pojedynek szachowy", to już lepiej temat zamknąć ;p A rysunki bardzo dobre, podoba mi się tło w tym drugim - takie... staranne? ;p Nie umiem znaleźć słowa. I czekam na wiesz co ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Czerwiec 6, 2012 Share Napisano Czerwiec 6, 2012 Świetna ta Luna Te cienie robiłaś węglem czy zwyczajnym ołówkiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Czerwiec 7, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2012 Ołówkami o różnej twardości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 Ołówkami o różnej twardości. Jakbyś to zrobiła węglem to były problem z rozmazywaniem... Węgiel mocniej rozmazuje się niż taki ołówek I gdzie te wszystkie prace trzymasz? Żeby się nie brudziły ani nic? :3 Może było już to pytanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Czerwiec 7, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2012 Nie, nie było. Fakt, nad ołówkami łatwiej zapanować, no i można nadać rysunkowi dodatkowej 'głębi' bez obawy, że nieudaną próbę będzie ciężko zmazać. A prace trzymam w teczkach lub w koszulkach (to zależy, czy poddane były znacznemu cieniowaniu, bo szkoda, by się rozmazały) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 8, 2012 Share Napisano Czerwiec 8, 2012 Nie, nie było. Fakt, nad ołówkami łatwiej zapanować, no i można nadać rysunkowi dodatkowej 'głębi' bez obawy, że nieudaną próbę będzie ciężko zmazać. A prace trzymam w teczkach lub w koszulkach (to zależy, czy poddane były znacznemu cieniowaniu, bo szkoda, by się rozmazały) UWAGA! Poziom słodzenia w Poście przekroczył dopuszczalną normę! Jako, że sam nie potrafię narysować nic podobnego, postaram się powiedzieć coś w więcej niż parudziesięciu słowach. Zatkało mnie... totalnie, jak zobaczyłem ta pracę... Praca jest PERFEKT, jak zresztą większość Twoich. Przy czym jeśli mówię to słowo, to znaczy, że patrze na pracę i za nic nie wiem co mogło by być lepsze. Inne. I na pewno extra, że to nie jest kopia kreska w kreskę z MLP, tylko posiada coś od siebie. Trochę jak z tworzeniem muzyki. Cholernie piękna, Bardzo to doceniam! Począwszy od włosów z pięknym efektem gwiazd, przez oczka (nie są za duże, co jest bardzo częstym problemem) i co ciekawe, ładnie ujęłaś hmm biodra :heart: Tak się patrzę i patrzę i zastanawiam jak to wydrukować by nie powstały żadne niedociągnięcia. Extra kreska... troszkę szkoda, że bez dedykacji, ale ją sobie podpisze (z drugiej strony by nie spieprzyć efektu moim pseudo-graffiti). Widzę, że nawet jeśli nasi nie dadzą rady Grecji, będę miał tą pracę na osłodę ... i chyba wyląduje w sygnaturze, jak wrócę z gór Oj trochę duży będzie ten mój dług wdzięczności. Praca znajdzie się na mojej półce, między ukochanym winylem z lat '90, zdjęciem ze studniówki, moją pierwszą piłką do kosza i paroma rzeczami Także bardzo dziękuje raz jeszcze, może rzeczywiścei dam sobie do portfela, nie omieszkam zamieścić fotki Potem spojrzałem na temat ... "Kilka skrobnięć", jak dla mnie to coś zdecydowanie więcej niż jakieś kilka skrobnięć. Jak dla mnie powinnaś pójść na jakiś konkurs. A nawet jeśli nie to dalej zostajesz moją ulubioną rysowniczką xD Pozdrawiam, życzę dalszego rozwoju (chociaż nie wiem jak). Praca 99,5/100, odjąłem te 0,5, żebyś nie osiadła na laurach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Czerwiec 8, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2012 Proszę bardzo Marti, coś, o co od dłuższego czasu zabiegałeś... ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Czerwiec 8, 2012 Share Napisano Czerwiec 8, 2012 Wyborne ^^ A nie mówiłem, że do siebie pasują... ; > A no i prawda, nasz motyw Adama i Ewy także wcisnęłaś... ;p Trochę chyba Ci pyszczek Rarci nie wyszedł, ale ogólne wrażenie jak najbardziej pozytywne - właśnie o to mi chodziło ; > Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Czerwiec 11, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Witam. Tym razem wstawiam coś innego do swojej galerii. Odłóżmy ołówki i kredki na bok- czas na plastelinę! Jak można się domyślić, pierwszym kucykiem, którego ulepiłam jest oczywiście Rarity. Jak na pierwsze podejście z lepieniem kuca, to wyszło chyba całkiem nieźle, jak sądzicie? P.S Przepraszam za słabą jakość zdjęć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Jak na pierwsze rzeczywiście nieźle, ciekawi mnie jaka była robota z włosami. Chociaż pyszczek trochę zakończony jak ta "ostrzejsza" strona młotka Uroczy Znaczek w porządku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Czerwiec 11, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Z tym młotkiem, to masz rację... Już nie spojrzę na nią tak samo XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Tak patrzę na te wszystkie Twoje rysunki to muszę powiedzieć, ze to jest piękne Takiego czegoś jeszcze nie widziałem A poziom jaki one pokazują spokojnie sprawia, że mi nawet odechciewa się próbować rysować ponieważ wiem, że nie potrafię tak ładnie odwzorować kucyków i nie chce ich, że tak powiem oszpecać. Prace cudo a plastelina jeszcze lepsza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Czerwiec 11, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Hedzio tu się nie ma co zniechęcać ;3 Próbuj, to może prześcigniesz swoim poziomem wszystkich nas razem wziętych, trzeba tylko próbować i ćwiczyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Właśnie mi się wydaje, że widząc w czymś coś pięknego powinniśmy obrać to za cel jeśli lubimy to robić : ) Wiesz, widzisz coś extra i myślisz "też tak chcę!", nazywam to pozytywną zazdrością (niestety ta zła jest czymś odwrotnym) i gdyby nie ona nie umiałbym nic pasjonującego w życiu : ) A jeśli lubisz rysować... to talent można zastąpić ciężką pracą, niestety utalentowani b.rzadko wybierają połączenie tych dwóch rzeczy.... czasem słusznie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Czerwiec 14, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Plakat do jedynej w swoim rodzaju equestriańskiej telenoweli 'Serce Rarity'. Od dziś do obejrzenia w dziale mojej patronki: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Czerwiec 14, 2012 Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Super Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Czerwiec 15, 2012 Share Napisano Czerwiec 15, 2012 czyli rozumiem, że teraz jako gazetka będziemy musieli zamieścić ten plakat w numerze? Nie musicie. Osobiście wolałabym, by inna praca znalazła się w gazetce ;> BTW podoba mi się, jak wyszła Ci ta suknia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 15, 2012 Share Napisano Czerwiec 15, 2012 TVP 5 i Celestia & Luna Company trafia w gust Bardzo fajna suknia Rarki, sama ją wymysliłaś, czy czerpałaś skądś inspirację / zerżnęłaś nitka w nitkę? Wzorowałam się na jednej pracy + dodałam coś od siebie. No i paleta barw zupełnie różna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts