... Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Dawno nie było meeta, to zróbmy jakiegoś, bo czemuż by nie? Jak jesteście zainteresowani, to powiedzcie jakie daty Wam pasują, może coś się zgra. Dalej to zapewne pójdzie jak ostatnio, radosny chaos. W sumie nie wiem co mam tu więcej pisać. Aaa, tylko żeby nie było. Ja jedynie zakładam temat, to nie czyni mnie organizatorką i chyba nawet nie ma co organizować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jamajka000 Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Data każda byle nie następny tydzień Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Może w końcu poszlibyśmy do tej kręgielni? : ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imper3838 Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 (edytowany) Ja będę dostępny najwcześniej dopiero od przyszłego wtorku tak myśle. I do tego czasu też nie będę mieć dostępu do internetu, więc nie dziwcie się że nie odpisuję. (tak woodstock). Edytowano Lipiec 29, 2013 przez Imper3838 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
... Napisano Lipiec 31, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2013 Kręgle to zawsze jest jakiś pomysł. A i myślę, że w czasie woodstocku, widząc po ogromnym zainteresowaniu, i tak się nikogo nie zbierze, więc zdecydowanie po nim. Jest w sumie cały sierpień do dyspozycji, starczy kilku chętnych... A tu tak cicho, no trudno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Jakikolwiek termin przed 18 sierpnia mnie pokonuje, bo jestem na wyjeździe do dalekiej dziczy. Róbcie co chcecie wtedy, ale jak ja wrócę, to ogarniam delegejszyn-operejszyn z Katowic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miczel Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Będę obecny napewno, jeśli termin będzie inny niż 4-13 oraz 19-23 sierpnia. Osobiście proponuję Złotą górę na miejsce meeta. Należy pamiętać, iż jest to dla większości miejscowych, oklepane i nudne miejsce. Aczkolwiek widok jest piękny na prawie całe miasto. Do tego dochodzi spore zatłoczenie w tym miejscu. Łącznie daje nam to średnie warunki na meeta. Drugim wariantem, jest wyczajenie jakiegoś miejsca przy rzece. Jeśli właśnie tak zrobimy, to mogę wziąść grila na plecy i go tam przytachać, będę miał niedaleko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 (edytowany) Będę obecny napewno, jeśli termin będzie inny niż 4-13 oraz 19-23 sierpnia. Na 99,9% będzie inny, w końcu spotkania są zazwyczaj w sobotę ps. A no tak, 10-tego jest sobota... Edytowano Sierpień 4, 2013 przez EmSki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Ja bym powiedział że za tydzień,może dwa zrobić w Częstochowie...ja bym mógł w tym,ale na Katowickim mam przypinki do odbioru,więc zjawić się muszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
... Napisano Lipiec 31, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2013 Proponuję 17 (bo to sobota chyba jest), bo jest możliwość, że będziemy wtedy mogli gościć Szanownego Pana Założyciela tego forum. Więc data do rozważenia myślę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 17 sierpnia? To Cloudchaser odpada w tym wypadku (chyba się nie obrazi o to, że mówię za Nią... xD), podobnie ja. W ogóle thx, w ten dzień chyba będę wracał dokładnie do domu ;_; BTW - kogo masz na myśli mówiąc "Szanowny Pan Założyciel"? ;x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
... Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 Oj, przepraszam ;_; Tylko tak zaproponowałam Yargolka mam na myśli x3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 To może za tydzień,albo w środku tygodnia może jednak nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Cloudchaser odpada w tym wypadku (chyba się nie obrazi o to, że mówię za Nią... xD), podobnie jaNa ostatnim spotkaniu mieliście być, a was nie było. Może dla odmiany zadeklarujecie nieobecność, i przyjdziecie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Oj, przepraszam ;_; Tylko tak zaproponowałam Yargolka mam na myśli x3 Nie no, spoczko, zawsze można zrobić kilka meetów, tak aby każdemu pasował termin. O, to w sumie miłoby było, jakbym i ja mógł go spotkać. Na ostatnim spotkaniu mieliście być, a was nie było. Może dla odmiany zadeklarujecie nieobecność, i przyjdziecie Ano mieliśmy być, ale Cloud miała sytuację jaką miała, a dla mnie bezsensem jest jechać na częstochowski meet, na którym jej nie ma. Akurat, żeby nasza dwójka była obecna to któóóryśtaaam meet powinien być zorganizowany na końcu sierpnia (ale nie przełom 30sierpnia-1września), abyśmy oboje byli już w domach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retrybucja Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Gdyby ktoś chciał, na facebooku uzgodniliśmy już jeden meet https://www.facebook.com/events/493852727358707/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Trochę głupio bo w środku tygodnia i w KFC,a nie lepiej na stacji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 Czyli 17 czy 12 ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 a tak z ciekawości spytam jakim cudem już 10 meet? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Nie lepiej zrobić 10 sierpnia i następny 24? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 10 sierpnia w Katowicach XXV Śląski Meet,może 17 sierpnia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Albo Częstochowa niech przyjedzie na Śląski, do Katowic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Na śląsku znowu zaczną się naparzać gąbkami, a po Czewie przynajmniej się pochodzi Ale żeby wszyscy się zebrali i ruszyli na Katowice, to nawet fajny pomysł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Chcę też przypomnieć że ponad 1/2 to osoby które w dni robocze mają prace i zjawić się nie mogą na Meet co się nie opłaca robić 12 sierpnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloudchaser Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Jezu, jaki sajgon. Każdemu nie pasuje. Każdy chce inaczej. (Tisos, za naszego robienia było lepiej.. XD) Oczywiście tylko się wtrącam, bo i tak nie ma mnie w Częstochowie od jutra do 24. Oficjalnie na FB poszło, że meet 12 sierpnia o godzinie 12. TAK, NIE ROBIĘ GO, NIE MA MNIE, KTOŚ INNY ZAJMUJE SIĘ OGARNIĘCIEM, NIE BIJCIE MNIE. C: I życzę miłej zabawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się