Hidoi Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 A ja niet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retrybucja Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Dzięki wszystkim za spotkanie, trzeba to powtórzyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukal Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Świetny meet jak dla mnie, chociaż jestem zmęczony jak diabli. No i dzięki dla wszystkich co wpadli. Mam nadzieje że niedługo znowu będzie jakiś meet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Fajnie było Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retrybucja Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Będą kolejne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 ehh znów nie byłem kurcze co jest meet w czewie to mnie coś wypadnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Dajcie datę następnego, to Arashel wpadnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 ja też się postaram o ile mi nic nie wypadnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Proponuję 24 sierpnia, co wy na to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 ja jestem w pracy może 25 sierpnia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 A właśnie. Dziękuję za zorganizowanie fajnej zabawy i pyszny upominek A następny można w sumie w poniedziałek, ja tam nie widziałem żadnej różnicy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Można zrealizować pomysł ten co mówiłem gdy nas było zaledwie 6-7 i to byłoby bardziej spotkanie znajomych,a poza tym Meet był świetny. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retrybucja Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Dobry plan Ja tam mam zazwyczaj czas, mam też dosyć blisko, więc pasuje mi i meet i spotkanie. Więc jak z tą datą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miczel Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 Przypominam iż zbliża się 24 sierpnia. Robimy kolejnego meeta, jak było ustalone na początku, czy nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 Kto się podejmie wyzwania, założy nowy temat i zaproponuje datę? (A tak w ogóle to proponuje 26 ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 Teoretycznie mogę przyjechać.. Zobaczę jeszcze jak Cloudy, czy wpadnie na ten meet czy nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retrybucja Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 Mi raczej pasuje A propos, czy osoby które były na meecie, mogły by się przedstawić? wiem że kilka osób było z forum, ale nie wiem kto jest kto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 (edytowany) No... Ja mam najkrótsze włosy Na facebookowym zdjęciu stoję po lewej. Edytowano Sierpień 21, 2013 przez EmSki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jamajka000 Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 To co? Zakładamy nowy temat z ankieta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retrybucja Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Czas leci a my nic nie ustaliliśmy. Komu pasuje 24? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 mi pasuje 25 wtedy nic nie mam zaplanowane a bardzo chciałbym się zjawić na jakimś meecie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Tak według mnie to...24,lub 25,a poza tym co myślicie o wcieleniu planu o którym mówiłem na Meet'cie?(Było wtedy 6 osób) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miczel Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 (edytowany) Mnie pasują oba te dni. Edytowano Sierpień 20, 2013 przez Mitchell812 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Ogólnie mi też jest obojętnie. Co do namiotów, to wątpię że się uda. Najpierw trzeba by skombinować odpowiednie miejsce (najlepiej u kogoś), bez tego ani rusz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 24 sierpnia odpada u mnie i Cloud. Ona w ten dzien dopiero wraca do domu (pewno wieczorem), a ja wtedy jestem w Chabówce na Parowozjadzie 2013. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się