ZombiekillerPL Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 No tak... To więc zacznijmy; Cześć! Jestem Miłosz, mam 14 lat oraz jestem bronym od 2 lat! Czym się interesuję? Um, niczym szczególnie, ale uwielbiam muzykę oraz gry internetowe. Pochodzę z Bytomia, więc na śląskie meety mam blisko, aktualnie byłem na dwóch (Info z dnia 30.07.13) meet'ach Posiadam również konto na kucykowej grze, World of Equestria, mój OC to Alcatraz, tworzę go od dwóch miesięcy, ale to chyba nie jest pora na rozpisywanie się o nim ^-^ Cóóóż, co by tu więcej dodać? Chyba wyczerpałem tematy. C: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Witaj Szanowny Panie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Cześć ty mokry pedale ;_; 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Elo. Brony z Bytomia, ja też Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 (edytowany) No to witam. Edytowano Lipiec 30, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Siema! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Witaj Świeżaku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Witaj na forum i baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Witaj na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Szczęść Bożę~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Witaj! Baw się dobrze na forum. ^^http://www.youtube.com/watch?v=Ix7vrluEm4E Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZombiekillerPL Napisano Lipiec 30, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2013 Oho - widzę, że dużo osób się tu wita ^-^ Draco, Ciebie już znam, nie musisz mnie witać wielkoludzie C= Dziękuję wszystkich za ciepłe powitanie i mam nadzieję, że miło spędzę czas na tym forum C: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Witaj na forum! Baw się dobrze, na start. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Witaj na forum i baw się dobrze. Mam dwa pytania: 1. Masz ulubionego kuca? 2. Nienawidzisz jakiegoś kucyka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilkuu Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Siemano!, Też jestem nowy Mam nadzieję że tak jak ja dażysz sympatią ludzi na tym forum, jak i to forum Pytanko na początek! W jakim mieście w Equresti chciał byś mieszkac ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Czuwaj żołnierzu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomii Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 No tak... To więc zacznijmy; Cześć! Jestem Miłosz, mam 14 lat oraz jestem bronym od 2 lat! Czym się interesuję? Um, niczym szczególnie, ale uwielbiam muzykę oraz gry internetowe. Pochodzę z Bytomia, więc na śląskie meety mam blisko, aktualnie byłem na dwóch (Info z dnia 30.07.13) meet'ach Posiadam również konto na kucykowej grze, World of Equestria, mój OC to Alcatraz, tworzę go od dwóch miesięcy, ale to chyba nie jest pora na rozpisywanie się o nim ^-^ Cóóóż, co by tu więcej dodać? Chyba wyczerpałem tematy. C: Yay! Kolejny ze Śląska :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mon Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Witaj i baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Tooo, witam i miłej zabawy na forum :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się