Tomii Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Hej wszystkim :3 Jestem nowa na forum, jeszcze nie do końca wszystko ogarnęłam. Można powiedzieć, że w fandomie siedzę już od jakiegoś czasu. Jestem z Katowic, byłam na kilku śląskich ponymeetach i jednym rybnickim. Z tym, że prawie nikt mnie tam nie znał. I nadal mnie chyba mało kto kojarzy. Coś o mnie: dużo rysuję, głównie kucyki, ale nie tylko, słucham punku, rocka i metalu (mówiąc baaardzo ogólnie). Czytam głównie książki fantastyczne i przygodowe. Uwielbiam też komiksy z serii "Thorgal". Tak w ogóle to jestem Zosia, mam 16 lat 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Hej, miło Cie poznać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fionka Von Cat Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Witaj! I łapaj: i Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomii Napisano Lipiec 31, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2013 Witaj! I łapaj: i Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Witajcie w drużynie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Szczęść Boże^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No0bHejterEver Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 dzien dobry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Witaj. Czemu jesteś płci żeńskiej a nick masz Tomiii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomii Napisano Lipiec 31, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2013 Witaj No to może ja o coś zapytam... Ulubiona postać? Kiedyś była AJ, ale w sumie teraz nie wiem :c Lubię Dashie, Lyrę, Lunę i Derpy Witaj. Czemu jesteś płci żeńskiej a nick masz Tomiii? Mój kumpel kiedyś uznał, że wyglądam jak tomboy, a tomii to krótsza wersja. Ale nie jestem tomboy'em Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Witaj! Życzę miłego pobytu na forum! ^^ Baw się dobrze! http://www.youtube.com/watch?v=Ix7vrluEm4E Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Witaj! Baw się dobrze :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Siema! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martini963 Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Здравствуйте и добро пожаловать в удивительный весело! Miło, że do naszego forum przybywa coraz to więcej przyjaciół z całej Polski! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomii Napisano Lipiec 31, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2013 Witaj! Życzę miłego pobytu na forum! ^^ Baw się dobrze! http://www.youtube.com/watch?v=Ix7vrluEm4E Dziękuję Siema! Witaj! Baw się dobrze :3 Dzięki :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Zosia... ładne imię! Witaj na forum, baw się dobrze, na start. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Zdrawstwuj. Wieeelki plus ode mnie na sam start za Thorgala. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 (edytowany) Edytowano Lipiec 31, 2013 przez Zappter Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Cześć. Ah, a ty skończ te runy pisać, bo i tak nie odczyta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomii Napisano Lipiec 31, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2013 Zosia... ładne imię! Witaj na forum, baw się dobrze, na start. Dziękuję :3 Zdrawstwuj. Wieeelki plus ode mnie na sam start za Thorgala. Dzięki Mało znam osób, które to czytają. Albo chociaż znają D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Cześć. Ah, a ty skończ te runy pisać, bo i tak nie odczyta. Dobrze gada, polać mu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IommIPony Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 (edytowany) Witaj . Baw sie dobrze na forum i nie przejmuj się niczym. Jakby coś to pisz a na pewno ktoś ci pomoże. Edytowano Lipiec 31, 2013 przez krystipon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomii Napisano Lipiec 31, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2013 Witaj . Baw sie dobrze na forum i nie przejmuj się niczym. Jakby coś to pisz a na pewno ktoś ci pomoże. Dzięki :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Cześć. Ah, a ty skończ te runy pisać, bo i tak nie odczyta. O to chodzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 O to chodzi Wiesz, to tak jakbym pisał Fuþarkiem. A tobie życzę powodzenia na nowej drodze forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomii Napisano Sierpień 3, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2013 Witaj . Baw sie dobrze na forum i nie przejmuj się niczym. Jakby coś to pisz a na pewno ktoś ci pomoże. Dzięki :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się