Gray Picture Napisano Grudzień 5, 2014 Share Napisano Grudzień 5, 2014 Gray chce skrzypce Skoro chciał, to niech ma. Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Jestem wielki. Mam bas!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 Ej Lucek, masz bas, ciesz się puki możesz Hmm... Czego tu jeszcze nie było... A tak, wiem! Co powiecie na... Trąbkę! :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 Hej, hej! Halo, halo! Do jutra czekam na propozycje! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Ja, proszę, ja. Zawsze chciałam być trębaczką. ;_; Prroooooszę. ;___; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Skoro tak brzydko ładnie prosi to niech będzie Lisica Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 Lisica. Tak ładnie prosi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 W takim razie Lisica dostaje trąbkę :33 A któż taki dostanie Werbel? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 Mephisto bo lubi walić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 Rex Crusader. Tak jakoś mi pasuje c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 Mephisto serdeczne gratulacje dostajesz Werbelek c: Aż mi się przypomniało ćwiczenie z chóru~ Wróbelek Walelek miał mały werbelek, w werbelku wróbelka był mały felelek, wróbelek Walelek naprawił felelek i na...~ Szeregowa! Co?! ;-; Cicho z tym, masz prowadzić zabawę a nie nucić sobie... Normalnie żyć mi nie dajo no ;-; ... Następnym instrumentem jest... Duuuuummmmm duuuummmm dummmmmmmm Fujarka! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 Mały Hehesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts