Aretra Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Sieeeema! No więc, w tym temacie, Wyobrażacie sobie, siebie w świecie kucyków. Polecam Pony creator, lub jeśli wam się chce, możecie sami narysować. Zasady: Kreujecie wygląd swojego kucyka pod siebie i wrzucacie tutaj. Kolor grzywy, nie musi być taki, jak w rzeczywistości. Kolor korpusu i grzywy, możecie dopasować np. do umiejętności. Jak ktoś chce, to może dać też znaczek. Alicorny nie są niedozwolone, lecz są nie mile widziane. Wielkość kucyka, też bierzcie pod uwagę. Jeśli kucyk jest jednorożcem, możecie napisać, ze zainteresowaniami są np. sztuczki magiczne. Kucyk ma do nas pasować, jeśli jesteśmy szybcy i zwinni w rzeczywistości, kucyk może być taki sam, lecz np. szybki w lotnictwie. I jeszcze jedna ważna rzecz, IMIĘ! Oraz dane wyjaśnienia No więc, teraz ja, kucykowa Aretra Imię: Fast Wind Zajmowałabym się lataniem sprinterskim. Dużo brałabym udział, w wyścigach lotniczych. Nie wyobrażam siebie jako jednorożca, lub ziemniaka. Zawsze chciałam mieć skrzydła i latać wysoko, z niewyobrażalną prędkością, a również drzemać na chmurkach i mieszkać, w tym niesamowicie niesamowitym, chwalebnym mieście, zwanym Cloudsdale. Nie umiem rysować.. Jak wrócę z Warszawy, może coś wykombinuję.. No, a wy? Jak siebie wyobrażacie jako kuca? 2 Link do komentarza
WilczeK Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 (edytowany) BrownBurn -Kuc w odcieniach brązowych. 1. bo to mój ulubiony kolor, 2 bo mam raczej ciemniejszą karnację. -Kuc ziemny. -Lubie majstrować (Tłumaczy to CM.) Edytowano Sierpień 2, 2013 przez WilkU Link do komentarza
Fikus Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Imię: Fire Hoof (Insanity) Gdybym była kucykiem na pewno chciałabym być kucem ziemnym. Zajmowałabym się...hm...trudne pytanie...może zagłębiałabym wiedzę o smokach. Dla mnie same przebywanie w Equestrii byłoby wyjątkowe. Chętnie zamieszkałabym w smoczych górach i obserwowała łuskowate,ogniste gady z ukrycia... Link do komentarza
Sajback Gray Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 (edytowany) Tak szczerze to jeśli faktycznie miałbym przenieść się do Equestrii to wyglądałbym tak: Imię: Movement Trick Jednorożec, ponieważ o wiele bardziej lubię ten gatunek kuca. Ta cała magia i wiedza o wiele bardziej do mnie pasują. Interesuję się też astronomią, a to jest kolejny z powodów. Gdybym stał się kucem, to na pewno nie zrezygnowałbym z tańca, stąd imię. Moim cutie markiem na pewno byłby motyw nawiązujący do tańca, ale nie mam pomysłu jak mógłby wyglądać. Kuc jest oparty na moim wyglądzie. Zarówno grzywa, jak ogon i oczy. Akurat ten struj nawiązuje do tego, że lubię ubierać się na czarno, więc w Equestrii raczej bym dalej to robił. Bardzo chętnie spędzałbym czas na szkoleniu się w magii i różnych tego typu jednorożnych sprawach. Edytowano Sierpień 2, 2013 przez sajback Link do komentarza
Kxsu Kxreq Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 3P3V000100CEDDDD9E627A0222100BB96UN183702B000000V1FEFFFF00F7FE04107F3FCC004CB2 Link do komentarza
Sajback Gray Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Bez urazy, ale może trochę więcej kreatywności. Np: imię, wytłumaczenie dlaczego, lub cokolwiek. 3P3V000100CEDDDD9E627A0222100BB96UN183702B000000V1FEFFFF00F7FE04107F3FCC004CB2 Nie wiem jak to powiedzieć, więc WTF?! Link do komentarza
Kxsu Kxreq Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Masz takie okno do wpisania kodu Wpisujesz ten kod i wysymuluje ci kuca xD Link do komentarza
Sajback Gray Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 (edytowany) Aha! Ale i tak mógłbyś się wysilić na jakiś opis. Ps: jakiś dziwny ten kuc. Jak z rainbow factory. Edytowano Sierpień 2, 2013 przez sajback Link do komentarza
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 (edytowany) Skoro tu wstawiamy siebie jako kucyka to oto ja Normalna wersja Discorded Aha moja kucykowa wersja normalna jest badaczem "starej" Magii i alchemikiem (CM) zaś Discord uczynił mnie pysznym nekromantą mniam Edytowano Sierpień 2, 2013 przez Zandi Link do komentarza
Sajback Gray Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 (edytowany) Skoro tu wstawiamy siebie jako kucyka to oto ja Normalna wersja Discorded Aha moja kucykowa wersja normalna jest badaczem "starej" Magii i alchemikiem (CM) zaś Discord uczynił mnie pysznym nekromantą mniam Nie chciałbym być nadgorliwy, ale może jakieś imię, tak dla jasności. Albo jakieś wyjaśnienie w czym on jest do ciebie podobny. Edytowano Sierpień 2, 2013 przez sajback Link do komentarza
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 ależ oczywisty gdzie moje maniery przywitajcie się z Ancient Kowledgem i Ancient Pridem Link do komentarza
Sajback Gray Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 ależ oczywisty gdzie moje maniery przywitajcie się z Ancient Kowledgem i Ancient Pridem Teraz lepiej. Ps: fajne imiona Link do komentarza
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 cieszę się że się podobają sam myśalem nad nimi dosyć długo, ale w końcu postanowiłem pójść trochę na prosto bo co jest negatywną stroną wiedzy właśnie pycha, Link do komentarza
Sajback Gray Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 cieszę się że się podobają sam myśalem nad nimi dosyć długo, ale w końcu postanowiłem pójść trochę na prosto bo co jest negatywną stroną wiedzy właśnie pycha, A tak z ciekawości to w czym te postacie są do ciebie podobne? I dlaczego właśnie takie, a nie inne. Link do komentarza
GoForGold Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Imię: Gloom Flight Zawsze najbardziej lubiałem zajmować się pogodą, jednak to własnie burze przyciągały mnie najbardziej (stąd też Cutie Mark - burzowa chmura ze skrzydłami). Mieszkałbym w Cloudsdale lub w Ponyville, oczywiście zajmując się pogodą. Dlaczego pegaz? Ano dlatego że najbardziej odnajduje się w takiej roli, nie odnajduje się w magii czy innych tego typu rzeczach. Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Light Paw Znaczek: Jako kucyk na pewno zajmowałabym się leczeniem zwierząt, zawsze było to moją pasją. Byłabym pegazem, ponieważ od zawsze chciałam chodzić po chmurach. Do tego mogłabym latać razem z ptakami. Mieszkałabym w Ponyville. Link do komentarza
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 (edytowany) A tak z ciekawości to w czym te postacie są do ciebie podobne? I dlaczego właśnie takie, a nie inne. cóż jte postacie obrazują 2 strony mojej osobowości lubię bowiem czytać, mam sporą wiedzę szczególnie na temat historii (interesuję mnie też wiedza ezoteryczna, ale z czysto historycznych powodów) i zawsze staram się by to co wiem służyło dobrym celom, niestety czasem ponosi mnie pycha wówczas staję się trochę władczy i pragnę narzucić wszytkom innym mój punkt wiedzenia, czasem posuwam się nawet do kłamstwa, by to osiągnąć, Jest też cecha której nie przestawiłem w swoich ponysonach mianowicie jestem trochę jajogłowym marzycielem (mój typ osobowości według MBTI to INFP czyli ), A wybrałem jednorożce dlatego że mam do nich słabość (jestem fanem g1 i moimi ulubionymi kucykami są Gusty i Buttons ) PS jako kucyk zamieszkałbym właściwie w Kryształowym Imperium lub na jego obrzeżach (cóż lubię Crysral ponies, ale sam wolałbym być w normalnym umaszczeniu, no chyba że w kryształowej szacie lub zbroi) i studiowałbym sobie spokojnie starożytną wiedzę oraz używałbym swoich alchemicznych umiejętności, dla dobra Imperium Edytowano Sierpień 3, 2013 przez Zandi Link do komentarza
IceWolf Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 (edytowany) Mieszkałabym chyba Canterlocie. Kucyk ma taki sam kolor włosów i fryzurę podobną do mojej. Mój znaczek to ołówek, lubię rysować (ale nie znam się na malowaniu), prawdopodobnie bym często rysowała. Jeśli chodzi o zawód, mogłabym być w equestrii malarką, lub projektantką. Byłam bym jednorożcem, bo lubię magię, a po za tym ciężko trzymać pędzel, lub ołówek w kopycie. Imię, może Mortal Pencil? Edytowano Sierpień 3, 2013 przez IceWolf Link do komentarza
Hidoi Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 (edytowany) Stary rysunek i nieudany. Te kolory i zbyt mocno zrobione błyski rozjaśniaczem markerowym i te okropne tło - fail. Stać mnie było na więcej. Może narysuję inne, lepsze i tu wstawię. Tym razem pobawię się Creatorem, którego raczej nie używam na codzień. W sumie nie mam piegów, ale jak się zbliżyć to coś mam na twarzy. Discord : Nie było znaczka za rysowanie, więc dałam za śpiew. Imię : Last Song Miejsce zamieszkania : Manehattan Element Harmonii : Lojalność i Szczodrość, oryginalny : Muzyka. Znaczek mówi sam za siebie - ma talent do śpiewu. Oprócz tego umie też rysować. Ulubiony kolor : Fiolet, błękit i czerwień BFF : Rainbow Dash Po przemienieniu przez Discorda, jest strasznie chciwa i na dodatek skrzeczy zamiast śpiewać. Edytowano Sierpień 4, 2013 przez Hidoi Link do komentarza
fallout152 Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 Nie wiem jakiej bym był rasy, ani jaki znaczek by mnie zdobił, ale musiałbym być żółty. Bez żółtego cierpię, we wszystkich grach jestem na tyle żółty jak to możliwe. Link do komentarza
Turoń Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 Imię: Clergy Ink (albo Turoń ) rasa: turoń W świecie Kucyków byłbym księdzem, mieszkałbym na plebanii i iluminował stare księgi oraz przepisywałbym manuskrypty skąd CM (kałamarz). Mimo bycia Turoniem byłbym nader spokojny i cierpliwy. Lubiłbym hasać wieczorem po lasach, gdzie śpiewałbym i dzwonił dzwonkiem.Wygląd z kreatora (coś nie wyszło D:) CM: Link do komentarza
WilczeK Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 Imię: Clergy Ink (albo Turoń ) rasa: turoń W świecie Kucyków byłbym księdzem, mieszkałbym na plebanii i iluminował stare księgi oraz przepisywałbym manuskrypty skąd CM (kałamarz). Mimo bycia Turoniem byłbym nader spokojny i cierpliwy. Lubiłbym hasać wieczorem po lasach, gdzie śpiewałbym i dzwonił dzwonkiem. Gdybym ciebie zobaczył w lesie to bym uciekał jak najdalej. Link do komentarza
Linds Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 (edytowany) Wyobrażenie siebie jako kucyka określa się mianem PONYSONA. I oto zaprezentuję wam swoją. Pominę fakt, że ten temat to właściwie tematy o nasze OC (Ponysona to też OC) i ten wątek wówczas powinien być w dziale poświęconym OC. Edytowano Sierpień 19, 2013 przez Linds Link do komentarza
Bester Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 Temat zamykam. Od publikowania swoich OC jest ten dział. Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts