KochamChemie Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Narysuj mi Fluttershy, narysuj Mike, bo ja tak na razie nie umiem BŁAGAM! A Lyra mi się bardzo podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Jakie to cudowne itp. Nudno tak ciągle schlebiać, więc się oburzę, że tak dużo Mane 6, a klaczek z CMC to brak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mad Mike Napisano Wrzesień 3, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2013 (edytowany) Serdecznie dziękuję za wszystkie dobrowolne i zupełnie niewymuszone odpowiedzi. Jesteście cudowni.A to oznacza więcej bazgrołów. Linki są klikajneI cannot into expressionsDa, zamienione grzywamiTo wrzucam osobno, bo fabuła i w ogóle hawt.Edit: wait, shit. Nie ten przycisk i się postło.Ślimak w sumie to chyba jeszcze nigdy nie bazgrałem CMC, więc trzeba by to zmienić w końcu.A jak już chcecie żebym coś wam nabazgrał to bądźcie bardziej szczegółowi. I miejcie dużo cierpliwości. Edytowano Wrzesień 3, 2013 przez Mad Mike Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Ryjca mojego widziałeś, narysuj proszę moją ponysonę. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Brzydka fabuła. Z tego zestawu kolekcji lubię gryfy i Derpy xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mad Mike Napisano Wrzesień 5, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 5, 2013 (edytowany) Kolejna porcja turbobazgrołów ze screenów. Od 5 minut (te najszybsze) do 8-10 minut na te bardziej dopracowane.Ach, tak. Od tego posta włącznie zaczyna się wrzucanie tego co bazgrane na bieżąco. S1E6 - Boast Busters - tylko jedna strona, bo nie było za dużo ciekawych pozS1E7 - Dragonshy - ciut więcej tego. Miały być szybkie ale jakoś się zapomniałem i zacząłem dłubać szczegóły żeby ładnie było.Biegnąca Fluttershy z początku odcinkaTakie tam z RD i jedna AJFS i Pinkie. I jedna Twilight w biegu.Idąca Twi i trochę Rarci na zakończenie. Edytowano Wrzesień 5, 2013 przez Mad Mike Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 Fajna ta Shy w biegu xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 Śliczne. Byś dokończył te szkice, które narysowałeś wcześniej, a nie spamujesz rysunkami i domagasz się atencji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mad Mike Napisano Wrzesień 5, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 5, 2013 Czekałem dzisiaj w samochodzie trochę i żeby nie marnować czasu nabazgrałem jednego requesta który czekał już trochę czasu. Długopis na kartce 9x9 cm bo nic innego nie miałem pod ręką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 O, źrebaki. Fajnie. Nie jestem największym fanem tego shippingu, ale tutaj wyglądają uroczo. Chociaż wydaje mi się, że Fluterka ma za duży ogon... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mad Mike Napisano Wrzesień 5, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 5, 2013 To nie są źrebaki. A przynajmniej nie miały być. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 Ale są to młodzi Big Macintosh i Fluttershy, czyż nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mad Mike Napisano Wrzesień 10, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 10, 2013 Nie wiem, w moim zamierzeniu nie mieli być młodzi. Miało wyjść übercute, może to taki skutek uboczny. Also, nowy bazgroł. Zgodnie z zaleceniami Ślimoka, zawiera Scootaloo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 10, 2013 Share Napisano Wrzesień 10, 2013 Fajnie wykonana Scootaloo xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Wrzesień 10, 2013 Share Napisano Wrzesień 10, 2013 (edytowany) Aprobuję! Bardzo fajne ujęcie. Edytowano Wrzesień 10, 2013 przez miskof Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 10, 2013 Share Napisano Wrzesień 10, 2013 O słodka Luno Scootaloo na latającej desce to zasługuje na wiadro internetów Bardzo ładna Scoot. Intrygująca sceneria. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magpie Napisano Październik 5, 2013 Share Napisano Październik 5, 2013 Przeglądnąłem cały temat i galerię na deviancie. Najbardziej spodobały mi się te 2 martwe natury, robią duże wrażenie. Poza tym duuużo dobrych szkiców, fajne pozy, prawidłowe proporcje. Mi nigdy nie chciało się tego tak dokładnie ćwiczyć, prospuję. Osobiście jednak, bardziej niż takie zbiory szkiców przemawiają do mnie prace w stylu tej Scootaloo. Myślę, że fajnie by było jakbyś robił więcej właśnie takich bardziej rozbudowanych rysunków, zarówno tradycyjnie jak i w digitalu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mad Mike Napisano Październik 24, 2013 Autor Share Napisano Październik 24, 2013 Woo, po dłuższym czasie kolejny bazgroł. Odkryłem że umiem w cieniowanie. Also, posiadam tumblry: o tutaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 O, znowu te źrebaki-nieźrebaki Big Mac i Flutterka na randce. Słodkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mad Mike Napisano Marzec 23, 2014 Autor Share Napisano Marzec 23, 2014 SADENLI KAMBEK! Tarrethowa Celestia nieco pokolorowana. Wincyj soon. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 ładnie to wygląda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 (edytowany) Takie ładne, że aż Tarreth zrobił sobie z tego avka. Widać, że umiesz kolorować. Edytowano Marzec 23, 2014 przez Kamikazia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mad Mike Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 (edytowany) Woo, kolejny bazgroł. Request dla Amolka, za przyniesienie mi pizzy na MLK. Wincyj soon. Ta, ledwo dwa i pół miesiąca minęło... Edytowano Czerwiec 16, 2014 przez Mad Mike Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 Temat archiwizuję. W razie chęci reaktywacji prośbę proszę kierować do mnie na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts