Rainbow_Dash123 Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 (edytowany) Obczajcie ten dom http://www.brohoof.com/images/renders/equestria4-rainbowdash-bright.png On jest Awesome! Też chce żeby mi taki ktoś zbudował Edytowano Sierpień 13, 2013 przez Rainbow_Dash123 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Sierpień 13, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2013 Nie wiecie, ze dziala serwer? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Dash123 Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Okej. Chyba coś mam... Ogólny zarys... Chociaż.. Może.. Tak, to jest to. Wymyśliłem! Ale dzięki za pomoc, Rejnboł. Nie ma zaco ^^ zawsze podaje pomocne kopytko w razie gdy ktoś potrzebuje rady lub pomocy Nie wiecie, ze dziala serwer? Co!? i teraz nam to dopiero mowisz? wait..Mi pisze can't reach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Sierpień 13, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2013 Co!? i teraz nam to dopiero mowisz? wait.. Czytaj forum dokladniej… Ruszyl o 20:18, po czym szybko naprawilem blad i de facto ruszyl o 20:25… wiec duzo sie nie spoznilem z informacja tu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 (edytowany) Czytaj forum dokladniej… Ruszyl o 20:18, po czym szybko naprawilem blad i de facto ruszyl o 20:25… wiec duzo sie nie spoznilem z informacja tu. Wiesz może czemu mam crasha jak otwieram crafting? Edit: Bo jak nie to sobie za dużo nie zagram Edytowano Sierpień 13, 2013 przez Crazy Dream Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Dash123 Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Czytaj forum dokladniej… Ruszyl o 20:18, po czym szybko naprawilem blad i de facto ruszyl o 20:25… wiec duzo sie nie spoznilem z informacja tu. Nie dziala ciagle pisze mi can't reach nawet po odswiezxeniu. Czyzby ip sie smienilo? lub zaaktulizowaliscie nowa paczke? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Sierpień 13, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2013 Nie dziala ciagle pisze mi can't reach nawet po odswiezxeniu. Czyzby ip sie smienilo? lub zaaktulizowaliscie nowa paczke? Czytaj temat Fluttercraft 4.3 na forum... Tam jest nowy launcher. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Czytaj temat Fluttercraft 4.3 na forum... Tam jest nowy launcher. Było tak odrazu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amet_Silver Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 (edytowany) Skoro serwer działa to zaraz idę spać bo mój brat na pewno mi nie da dziś grać Edytowano Sierpień 13, 2013 przez Amęt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Kurczę... że akurat teraz muszę iść ._. Jutro wejdę na pewno, eh. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Postacie które się posiadało są ciągle aktualne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snopcio Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Popraw gramatyke. Jak serio masz kase, wyslij na PayPal: [email protected]. Bedzie gotowy, jak bedzie. Od trzech godzin szukam miejsca na spawn. żartowalem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 To dobrze :> Chyba że uważacie że ktoś inny lepiej by grał twi ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmierzch Iskierki Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 Pytanie do administracji serwera.. Czemu moje konto (Evaris (Sunset Shimmer) zostało zbanowane i na jak długo? czy jest możliwość odwrócenia tego bana? z góry przepraszam za wszelkie nieprzestrzeganie regulaminu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Dash123 Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 (edytowany) Pozdrawiam wszystkich z Grecji ^^ Jest super ciepło, aż za ciepło Kąpałam się dziś w morzu. Było zarąbiście, tylko że woda była nieco zimna ale da się wytrzymać . Rozbudowaliście jakoś mapke serwera? Jeśli tak to za 8 dni zobacze jak to wyszło. Pozdro dla Fluttershy, Asiekierki, Rarity, i reszty kuców z serwera Edytowano Sierpień 16, 2013 przez Rainbow_Dash123 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondziuuuupl Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 dlaczego, gdy chciałę wbić przez asielauncher4.3, to nie chciało mi meinkampfów włączyć, oraz przy reinstalacji przy 11% pisze installing failed Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Dash123 Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 Możliwe dlatego, że już launcher zainstalowałeś, teraz wystarczy włączyć tylko minecrafta, i zobaczyć czy ci działa. dlaczego, gdy chciałę wbić przez asielauncher4.3, to nie chciało mi meinkampfów włączyć, oraz przy reinstalacji przy 11% pisze installing failed Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Sierpień 16, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2013 Możliwe dlatego, że już launcher zainstalowałeś, teraz wystarczy włączyć tylko minecrafta, i zobaczyć czy ci działa. A to byl akurat blad. Juz naprawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mon Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 Księżniczko, co z serwerem zrobiłaś, bo nawet nie zdążyłem przeczytać wiadomości, zanim wyłączyłeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Dash123 Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 Co już wybudowaliście na serwie? Jestem za granicą a jestem bardzo ciekawa co już powstało na FC. Czy anypony może mi powiedzieć co już zrobiliście? z góry thx Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 Co już wybudowaliście na serwie? Jestem za granicą a jestem bardzo ciekawa co już powstało na FC. Czy anypony może mi powiedzieć co już zrobiliście? z góry thx No mogę powiedzieć, żę trochę tam tego już jest (czytaj: trochę tam tłoczno), ale wiem że na pewno wybudowałam już mój domek ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Dash123 Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 No mogę powiedzieć, żę trochę tam tego już jest (czytaj: trochę tam tłoczno), ale wiem że na pewno wybudowałam już mój domek ^^ Ok to jak przyjade to zobacze Onie! Wlasnie sobie uswiadomilam ze bede musiala zbierac tak z 4 stacki sniegu na chmure i dom :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 Ok to jak przyjade to zobacze Onie! Wlasnie sobie uswiadomilam ze bede musiala zbierac tak z 4 stacki sniegu na chmure i dom :( Jak chcesz mogę dać ci 64 chmur, ale to nie śnieg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 Pięć minut na serwerze. Jedna z jak na razie najgorszych decyzji w tym miesiącu . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Dash123 Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 Jak chcesz mogę dać ci 64 chmur, ale to nie śnieg Ok thx Fluttershy jak juz wybuduje moj dom a mam czadowy pomysl jak go zrobie to zaprosze Twi, Rarcie, Pinkie, Applejack i cb oczywiscie na parapetowke o kurcze przypomnialam sobie ze Pinkie i AJ nie moga chodzic po chmurach bo sa ziemnymi a Twi i Rary moga sobie wyczarowac chodzenie po chmurach ale w takim razie co z Pinkie i kowbojka... hmm.. cos sie wymysli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts