FluShyBrony Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 Z jakiegoś powodu trochę ludzi chciało drugą część mordercy Rarity. Macie coś nowego, może nie do końca polega na tym samym, ale jest to bardzo nowoczesny film: http://www.youtube.com/watch?v=V6ycwpPGTfE Kej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 Plllfff~ Zasłaniasz tęczę xD To jest takie debilne że aż fajne D: Ah,te problemy z rozpakowaniem kuca...a ta mario RD wszystko wzbogaciła. Jednak mi się bardziej podobał rarity morderca,amen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 Tyle w tym niesamowitości, tyle w tym akcji, wybuchów, tęczy, że nie da się tego określić!!! 11/10!! POLECAM! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 (edytowany) Ciekawe jak oni to zrobili na końcu że figurka RD lata ? Widać że efekty specjalne są na wysokim poziomie Edytowano Sierpień 15, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 (edytowany) Ciekawe jak oni to zrobili na końcu że figurka RD lata ? Widać że efekty specjalne są na wysokim poziomie Jakie tam efekty, przecież każdy wie że to normalne, iż figurka RD potrafi latać. Mnie bardziej zastanawia jak oni zrobili tą tęcze! :O Edytowano Sierpień 15, 2013 przez Turoń Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 Mnie bardziej zastanawia jak oni zrobili tą tęcze! Wiesz, Dio umarł, zajął miejsce szatana to robi tęczę w ciemności na zamówienie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 M. Bay może się schować... serio. To dopiero EPICKA EPICKOŚĆ EPICKIEJ EPICKOŚCI PS. Neurolog zaleca Clonazepan 10mg 2xdziennie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonathan Cloud Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 No słuchajcie.... To bije wszelkie rekordy. <><>/10(tak wiem... mój symbol nieskończoności powala xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 To jest tak epickie że normalnie tęcza blednie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 (edytowany) Kolejny oscar dla ciebie za ten film! Gratuluję masz już 2 oscar'y! Edytowano Sierpień 23, 2013 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekzet123 Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Będziesz robił następne ??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FluShyBrony Napisano Sierpień 30, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2013 Będziesz robił następne ??? Prawdopodobnie nie wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts