Arjen Napisano Maj 13, 2012 Share Napisano Maj 13, 2012 Na zdjęciu Aziza chyba serio jest facet xD Czyżby świeżo ścięty zarost? ;d Albo sobie wmówiłem albo włosy wyglądaja jak peruka.. Link do komentarza
Aziz Napisano Maj 13, 2012 Share Napisano Maj 13, 2012 Nie no bez przesady.. męska uroda i tyle.. nie widzicie cy... no? Mnie bardziej martwi ten ostatni... Link do komentarza
bobule Napisano Maj 13, 2012 Autor Share Napisano Maj 13, 2012 aziz, bo ja po prostu wolałbym się nie pomylić u Grillo to facet jest, tylko pytanie czemu nie przebrał się za Braeburna ? Link do komentarza
AngeliQ Napisano Maj 28, 2012 Share Napisano Maj 28, 2012 Ogólnie wszystkie zdjęcia są fajne Ja też coś dodam: Jakoś wolę te bez uszek, rogów i skrzydełek... Ta AJ zacna, ale nie przemawia do mnie. Jakoś nie czuć w niej tej epyldżekowości (nauczyłam się czytać dzięki gazetce na meecie ^^). Zgadzam się z tobą Link do komentarza
Kamisha Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 aziz, to jest facet, prawda? proszę powiedz, że to facet Wydaje mi sie, że facet - po pierwsze ma bardzo chłopięce rysy twarzy i kształt głowy [nie "męskie" - wg mnie to on nawet się jeszcze nie goli], brak czegokolwiek w przestrzeni cyckowej, włosy wyglądające jak peruka [w dodatku obsunięta - zobaczcie jakie niskie czoło musiałaby mieć ta osoba]... Facet Wszystkie te cosplaye sa super! Nie podoba mi się tylko te ciągłe pokazywanie ciała - to nie w stylu AJ. Sama bym chciała zrobić sobie cosplay Twilight, jako że mam czarne włosy i grzywkę, moge przebrać się tylko za tego jednego kucyka Link do komentarza
Rainbow :3 Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Pinkie Pie i Applejack. Fajnie ze sobą wyglądają. I na deserek... wyedytowałem posta, bo się obrazki nie wyświetlały, następnym razem na obrazku rób "kopiuj adres url", bo potem mnie ściana tekstu w poście zabija. poza tym pierwsza AJ miodzio bob Link do komentarza
El Sadzonka Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Nom, pierwsza, za przeproszeniem, palce lizać Trzecia też fajna, ale taka mi się wydaje trochę bez "tej duszy". A ta druga... Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Czerwiec 1, 2012 Share Napisano Czerwiec 1, 2012 Jak ja lubię oglądać cosplaye (czy jak to się inaczej odmienia) Ta pani ma bardzo ładne oczy i ogólnie jest cała bardzo ładna... tylko ma chyba czegoś za dużo na twarzy (jakiegoś fluidu czy innego czegoś), no chyba, że to wina światła...chyba się nie znam. tył Applejack i Applejack odwrócona: a to jest w sumie ciekawie zrobione z lassem, jest takie nawet bardzo mru. I to z tego co zorientowałam jest pan przebrany za AJ, więc bez twarzy wygląda lepiej. Link do komentarza
Sowa Napisano Czerwiec 1, 2012 Share Napisano Czerwiec 1, 2012 Znów w skali szarości, podobno ta druga to Fluttershy. Link do komentarza
El Sadzonka Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Tego jeszcze nie grali: (chyba) 1 Link do komentarza
Dixie Anima Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Cosplay AJ rządzi. Floto z Apple-Dash zmiata. Cały czas nie mogę znaleźć odpowiedzi na pytanie: gdzie te panny się chowają?! Link do komentarza
Aziz Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Jezusi Celestio kochana... Ostatni Nie wiem czy to soczewki czy tak naturalnie zielone oczy. Ale wygląda... pięknie. Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Lipiec 15, 2012 Share Napisano Lipiec 15, 2012 Tak, to podobno jest cosplay AJ Link do komentarza
Fragin Napisano Lipiec 15, 2012 Share Napisano Lipiec 15, 2012 Tak... Cosplay AJ Ale panna z pierwszych obrazków świetnie wygląda! Link do komentarza
PoniaczNaleśnikowiec Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Kowbojka na hawajach. Wiem, jestem wredny Link do komentarza
Salmonella Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Ostatni obrazek świetny! Podoba mi się pomysł na przeniesienie kokardy AB z włosów na sukienkę. Znowu uszka... I te ledżinsy jakieś dziwne. A tutaj chyba jakaś grubsza fabuła jest : Czyżby inscenizacja wyścigu na Iron Pony Competition? Link do komentarza
bobule Napisano Sierpień 21, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2012 mógłby ktoś być dobrym kucykiem i trochę odświeżyć temat ? Link do komentarza
Recommended Posts