Turoń Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Przerobione figurki z MLP^^ Wednesday(z Rodziny Addamsów)Edward: i mój ulubiony :3Xennomorph 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Obcy jest niesamowity. Chciałbym takiego mieć. Spodziewałem się marnej tandety, a tu proszę. Przeróbki pierwsza klasa. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Wrzesień 16, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2013 Jack Sparrow: Robot Unicorn Attack: Pyramid head Faun 8D 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 Grr... dlaczego od premiery filmu wszyscy upierają się przy tandetnej filmowej wersji "Piramidogłowego". Ten z gry był pod każdym względem lepszy. Ale i tak nic nie przebije Obcego. No chyba, że porządnie wykonany Big Daddy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Wrzesień 24, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2013 (edytowany) My little Yak, który jakoś złapał mnie za serce Oraz trochę w klimacie Star Warsów, Mój Mały Joda i jeszcze lepszy Chewbacca I na koniec niezwykle zjawiskowy kucyk syrenka :3 Edytowano Wrzesień 24, 2013 przez Turoń Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reistorm Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Wow! Naprawdę masz talent Super te figurki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Wrzesień 26, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2013 (edytowany) Wow! Naprawdę masz talent Super te figurki. Brońcie Panie Boże! To nie moje dzieła! (chyba że chodzi Ci o talent wyszukiwania takowych w necie ) Ale też mnie do tego ciągnie, ale niestety nie mam z czego przerabiać. Aczkolwiek raz mi się zdarzyło (były ongiś takie tanie za 4 zł z wstrętnymi cukierkami w żabce) Nazywa się Pinkie Poop Edytowano Wrzesień 26, 2013 przez Turoń Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 fajne, chyba syrenka najlepsza, wyobrażam sobie ile pracy poszło w sam ogon. Wszystkie super.. nawet bym chciała, tę Pinkie poop Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 Też coś znalazłam. Te kucyki są naprawdę fantazyjne, trzeba wiele pracy by tak pięknie wyglądały. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Wrzesień 27, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2013 Ostatnio udało mi się dorwać parę specjalnych farbek od brata ,który ongiś zajmował się robieniem figurek ,moze mnie by coś natchnęło...tylko kucy do przeróbki obecnie mi brak xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekzet123 Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 Ja chciałem z modeliny kiedyś kuca zrobić ale jakiś pasztet wyszedł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CrybloomOC Napisano Wrzesień 30, 2013 Share Napisano Wrzesień 30, 2013 Uwielbiam Piramid head jak to zobaczyłam na Devianart to sie zastanawiałam gdzie można takiego zdobyć XDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Październik 1, 2013 Autor Share Napisano Październik 1, 2013 Uwielbiam Piramid head jak to zobaczyłam na Devianart to sie zastanawiałam gdzie można takiego zdobyć XDD W internecie znajdziesz wszystko. Jest kilka osób które robią kuce na zamówienie, ale na pewno trochę to kosztuje bo to hand-made Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Te kucyki są naprawdę fantazyjne, trzeba wiele pracy by tak pięknie wyglądały. Jakie to słodkie jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Listopad 9, 2013 Autor Share Napisano Listopad 9, 2013 Jakie to słodkie jest O tak, ten jest wyjątkowo uroczy :3 Tutaj kilka kolejnych przerobionych kucynków^^ Thestral (!) oraz wyjątkowo ciekawe przerobienie z kucyka smoka, który już mało co kuca przypomina Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Wow ostatni to dzieło sztuki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AskMint Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 (edytowany) Ja robiłam z odeliny ^^ Ps. Jak dodac jakieś obrazki bo niewiem Edytowano Listopad 9, 2013 przez AskMint Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Listopad 9, 2013 Autor Share Napisano Listopad 9, 2013 (edytowany) Ja robiłam z odeliny ^^ Ps. Jak dodac jakieś obrazki bo niewiem [ img=link ] ,aczkolwiek ja używam zwykle takiej ikonki "Grafika" co jest nad oknem pisania postów (takie zielone okienko) I jeszcze pytanie, czym jest odelina? i jak się w tym tworzy i czym się charakteryzuje? Edytowano Listopad 9, 2013 przez Turoń Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AskMint Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 [ img=link ] ,aczkolwiek ja używam zwykle takiej ikonki "Grafika" co jest nad oknem pisania postów (takie zielone okienko) I jeszcze pytanie, czym jest odelina? i jak się w tym tworzy i czym się charakteryzuje? Przepraszam wkradła i sie pewna literówka a ianowicie liteka na klawiaturze nie działa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Listopad 9, 2013 Autor Share Napisano Listopad 9, 2013 Przepraszam wkradła i sie pewna literówka a ianowicie liteka na klawiaturze nie działa AAaa i się domyślam, że chodzi o literkę "m" jak modelina Spokojnie nic się nie stało^^ Kiedyś mój brat cioteczny przerabiał figurki, grał w takie gry rpg i tworzył do nich prócz tych modyfikowanych figurek, również makiety. I to była wyższa szkoła jazdy, używał jakiegoś specjalnego tworzywa do takich figurek, wychodziły mu świetnie, ale niestety nie mam pojęcia jak się ta masa nazywała. Pewnie podobnego tworzywa używa się do przerabiania takich kucynków.. Jeśli dobrze pamiętam to w miare czasu samo się utwardzało, czyli nie było czegoś takiego jak zabawa z piekarnikiem czy gotowaniem (dzięki czemu można było to tworzywo łączyć z plastikiem i w tym wypadku zapewne i z gumą. Później się to maluje farbami i dorobione części idealnie się dopasowują i podobny efekt właśnie jest widoczny na tych przerobionych figurkach kucynków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 Żeby odświeżyć temat daje zdjęcie kucyka, który jakoś wyjątkowo podbił moje serce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Grudzień 3, 2013 Share Napisano Grudzień 3, 2013 Piękności 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Grudzień 3, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2013 Faktycznie cudne! A Mi chodzi po głowie, tj wraca mi to co jakiś czas, by skołować odpowiednie włosy ,figurki, i wziąć się żeby zrobić jakieś własnoręcznie wykonane customy :> Ostatnio Mój brat podarował mi sporo specjalnych farbek własnie do figurek i fajnie by było zrobić z nich jakiś pozytywny użytek^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 To się w teorii wydaje takie fajne W praktyce to malowanie kucyków to nie problem, ale wyplatanie nowych włosów jest trochę męczące :/ Możesz spróbować, ja próbuję od jakiegoś czasu, ale nie mogę jednego skończyć (z g2) bo po kilku przeplotach palce bolą, albo sobie je przecinam :/ Może z g3 pójdzie lepiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Grudzień 4, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 4, 2013 To się w teorii wydaje takie fajne W praktyce to malowanie kucyków to nie problem, ale wyplatanie nowych włosów jest trochę męczące :/ Możesz spróbować, ja próbuję od jakiegoś czasu, ale nie mogę jednego skończyć (z g2) bo po kilku przeplotach palce bolą, albo sobie je przecinam :/ Może z g3 pójdzie lepiej Wiem jak to wygląda ,znam to Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się