Linds Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 (edytowany) PANIE I PANOWIE, MŁODSI I STARSI, NIECHŻE WIEŚĆ PO POLSCE SIĘ NIESIE. OTO KOLEJNY PONYMEET W WARSZAWIE SIĘ SZYKUJE. Meet odbędzie się 26 października 2013 roku, w godz. 11:00 - 17:00, w Młodzieżowym Domu Kultury im. Wł. Broniewskiego w Warszawie przy ulicy Łazienkowskiej 7. Do dyspozycji zostały oddane nam dwie sąsiadujące sale. W pierwszej sali (Głównej) będą odbywały się między innymi: - Konkurs wiedzy o serialu My Little Pony: Friendship is Magic. - Będziecie mieli okazję posłuchać i podyskutować z Pluszczem, Emesem i Deveelem na temat fanfic'ów - Nie tylko z Polski, ale też spoza niej. - Sonic zapowiedział się z nową PMV'ką, którą będziemy mogli wam zaprezentować. Kanał Sonica: http://www.youtube.com/user/SonicTheHedgehog17 - Pokaz Cosplay. - Pluszcz poprowadzi pogadankę na temat dubbingów, więc szykujcie pytania. Kanał Pluszcza: http://www.youtube.com/user/Pluszcz Również sprzedawcy nie będą zawiedzeni. Zostanie wyznaczone specjalne miejsce na rozstawienie się ze sklepami, tak więc jeśli chciałbyś wystawić swój sklep, napisz do Nas! W drugiej zaś sali (małej) będą odbywały się mniejsze konkursy i prelekcje, jak na przykład: - Fighting is Magic. - Wykład na temat historii Warszawskiego fandomu. - Karaoke - Dyskusja na temat fanfica "Fallout: Equestria" (prawdopodobnie) Więcej informacji tutaj: http://www.bronieswarszawa.pl Informacja wrzucona na prośbę organizatora. ^ W razie ktoś będzie jechał do Warszawy i będzie potrzebował pomocnej dłoni w postaci informacji jak dotrzeć na miejsce autem, komunikacją miejską z dworca, miejsca postoju Polskich Busów lub z lotniska, niech odzywa się do mnie. Chętnie udzielę wszelkich pomocnych informacji. EDIT: Miło nam poinformować, że na III Warszawskim Ponymeecie będziemy mieli gościa bardzo specjalnego. A będzie to... Agnieszka Mrozińska - aktorka dubbingująca Rainbow Dash w polskiej wersji serialu. Wywiad z nią poprowadzi Mordecz z ekipy Radia Yay. Edytowano Październik 22, 2013 przez Linds 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Wrzesień 19, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Wydarzenie na Facebooku: https://www.facebook.com/events/536005023146984/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Wrzesień 25, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Tradycyjnie, w celu udzielenia wam pomocy w dotarciu na meet, będą wyznaczeni wolontariusze, którzy będą was odbierać z różnych punktów Warszawy. Jednakże w życiu bywa różnie. Jednych nie uda się odebrać, ludzi może zabraknąć, albo osoba postanowi sama dojść na teren imprezy (i po drodze podłożyć bombę w Sejmie ). Dlatego przygotowałem poradnik dotarcia na meet. Poradnik zawiera informacje jak dotrzeć na teren imprezy korzystając z: - pociągów dalekobieżnych (z Warszawy Centralnej) - pociągów krótkobieżnych (z W-wy Powiśle i W-wy Wileńskiej) - Polskich Busów (Metro Młociny i Metro Wilanowska) - samochodu (opis dla każdego głównego kierunku) Poradnik zawiera sporo informacji, przydatnych zdjęć i map oraz cenne wskazówki dotyczące warszawskiej komunikacji miejskiej i turystyki miasta. Warto się z nim zapoznać chociażby po to, by dobrze skalkulować sobie koszty. Oczywiście rady w poradniku można odwrócić i wówczas macie informacje o tym, jak dotrzeć na miejsce, z którego będziecie wracać potem do domów. Poradnik dostępny jest pod tym adresem: https://www.dropbox.com/s/qyfas3hrxdq5wlc/Poradnik%20dotarcia%20na%20meet.pdf W razie ktoś zażyczyłby sobie przygotowania jakiegoś innego sposobu dotarcia na meet (przykładowo ktoś zechce koniecznie zahaczyć o starówkę lub o czyiś dom), niech pisze do mnie wiadomość na czacie Facebookowym, a postaram się pomóc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaminson Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 (edytowany) Hmm jestem z Piaseczna więc na Ponymeet mam bardzo blisko - mam zamiar pojechać, to byłby mój pierwszy taki meet w życiu No ale trzeba to będzie jeszcze pogodzić z innymi rzeczami... Edytowano Październik 2, 2013 przez Kaminson Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carmezan Napisano Październik 4, 2013 Share Napisano Październik 4, 2013 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Ja mieszkałam tuż pod Piasecznem i miałam tak blisko do Warszawy, a ja się głupia wyprowadziłam ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Październik 4, 2013 Share Napisano Październik 4, 2013 (edytowany) Yargol ma zamiar przyjechać. Pewnie się zgubi po drodze i nie pojawi się ale co tam. Mam już propozycję od kogoś, że mnie zaprowadzą więc są szanse, że trafię. Edytowano Październik 4, 2013 przez Yargolek 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Październik 4, 2013 Autor Share Napisano Październik 4, 2013 Yargol ma zamiar przyjechać. Pewnie się zgubi po drodze i nie pojawi się ale co tam. Mam już propozycję od kogoś, że mnie zaprowadzą więc są szanse, że trafię. W razie czego w trzecim poście tego tematu masz link do poradnika, który objaśnia jak dotrzeć na miejsce Ponymeetu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoniaBrony Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Na 99,9% Przyjadę ^^ Z Lublina do Warszawy Kawałek, ale obiecałam sobię że muszę być : ) Mam nadzieje że dostanę drobne wzkazówki jak dotrzeć z PKP do Budynku, w którym się to odbędzie : ) Nie mogę się już doczekać! Pozdrawiam : ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Październik 18, 2013 Autor Share Napisano Październik 18, 2013 Na 99,9% Przyjadę ^^ Z Lublina do Warszawy Kawałek, ale obiecałam sobię że muszę być : ) Mam nadzieje że dostanę drobne wzkazówki jak dotrzeć z PKP do Budynku, w którym się to odbędzie : ) Nie mogę się już doczekać! Pozdrawiam : ) Jest napisane na stronie meetu... Jest napisane na wydarzeniu meeta... Jest napisane na FgE... A nawet i w tym temacie jest napisane 2 razy... w zasadzie teraz już trzy razy... Jest poradnik z opisem dotarcia na meet! Wchodzisz w ten link: https://www.dropbox.com/s/qyfas3hrxdq5wlc/Poradnik%20dotarcia%20na%20meet.pdf i czytasz rozdział "Pociąg dalekobieżny", str. 11 oraz rozdział "Przydatne informacje o komunikacji miejskiej" na str. 29 Te 2 obowiązkowo. Pozostałe już wedle twojej chęci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twilie_87 Napisano Październik 18, 2013 Share Napisano Październik 18, 2013 kurrde wydaje mi się że jednak na tego meeta nie pójdę może innym razem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 18, 2013 Share Napisano Październik 18, 2013 Z tego co wiem to nawet jeśli byś przyszedł, nie zostałbyś wpuszczony. Na pytanie "Dlaczego?" od razu odpowiadam: twoje wcześniejsze zachowanie na meetach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Październik 18, 2013 Autor Share Napisano Październik 18, 2013 Daszka akurat ma zakaz wejścia na III Warszawski Ponymeet. Raz, że organizator obiecywał, a dwa, że i ja jako współorganizator popieram. Powód prosty - stanowisz zagrożenie dla bezpieczeństwa i spokoju imprezy. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maklak2 Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 Właśnie się zarejestrowałem. Poradnik o tym jak dojechać robi wrażenie i jak dla mnie jest nawet zbyt szczegółowy. Dobra robota, Linds. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faimy Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Może i ja się przejadę ^^ Byłoby suuuper Mam się zarejestrować? Nie jestem pewien czy się zjawię. Szanse są około 60%. Pytam się, bo nie chce obiecywać i później jej nie spełnić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Październik 20, 2013 Autor Share Napisano Październik 20, 2013 Właśnie się zarejestrowałem. Poradnik o tym jak dojechać robi wrażenie i jak dla mnie jest nawet zbyt szczegółowy. Dobra robota, Linds. Dziękuję Może i ja się przejadę ^^ Byłoby suuuper Mam się zarejestrować? Nie jestem pewien czy się zjawię. Szanse są około 60%. Pytam się, bo nie chce obiecywać i później jej nie spełnić. W razie ciebie nie będzie, pozostanie po prostu identyfikator. Ale w razie jest szansa, że będziesz to się zarejestruj. Za niedługo zamykamy rejestrację, a to wszystko jedynie po to, żeby jak przyjdziesz, sprawdzić, czy "NNieznanyBrony" to na pewno ty, czy ktoś, kto się pod ciebie podszywa (stąd pytania o prywatne dane, które można udowodnić na meecie dokumentem tożsamości). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBright Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Ja będe na pewno;3 Zarejestrowany od dawna i niecierpliwie wyczekujący meeta^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Październik 21, 2013 Autor Share Napisano Październik 21, 2013 (edytowany) Miło nam poinformować, że na III Warszawskim Ponymeecie będziemy mieli gościa bardzo specjalnego. A będzie to... Agnieszka Mrozińska - aktorka dubbingująca Rainbow Dash w polskiej wersji serialu. Wywiad z nią poprowadzi Mordecz z ekipy Radia Yay. Edytowano Październik 22, 2013 przez Linds Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 22, 2013 Share Napisano Październik 22, 2013 TYLE WYGRAĆ, JUŻ NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ, KOCHAM CIĘ LINDSU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Październik 22, 2013 Share Napisano Październik 22, 2013 Miło nam poinformować, że na III Warszawskim Ponymeecie będziemy mieli gościa bardzo specjalnego. A będzie to... ... Lindsu, tego postu nie widać w ciemnej wersji forum. Usuń kolor jeśli możesz. Na meecie najprawdopodobniej będę. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Październik 22, 2013 Autor Share Napisano Październik 22, 2013 (edytowany) Lindsu, tego postu nie widać w ciemnej wersji forum. Usuń kolor jeśli możesz. Na meecie najprawdopodobniej będę. Poprawione. TYLE WYGRAĆ, JUŻ NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ, KOCHAM CIĘ LINDSU Edytowano Październik 22, 2013 przez Linds 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Październik 22, 2013 Share Napisano Październik 22, 2013 Jaka jest ostateczna cena biletu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Październik 22, 2013 Autor Share Napisano Październik 22, 2013 15 zł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Październik 22, 2013 Autor Share Napisano Październik 22, 2013 HARMONOGRAM III WARSZAWSKIEGO PONYMEETU https://docs.google.com/document/d/1fxGijIL7rA3Qd5oVnUqpqKP0joX9NS1aBj_XaHcuv4w/edit Od razu tłumaczę jedną rzecz - czas dla gościa specjalnego jest taki, a nie inny, ponieważ pani Mrozińska odwiedzi nas w trakcie przerwy między jej dwoma występami teatralnymi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maklak2 Napisano Październik 23, 2013 Share Napisano Październik 23, 2013 (edytowany) Proponuję żebyście załatwili sobie jakichś ochotników do filmowania. Na pewno dużo ludzi przyniesie aparaty fotograficzne, ale to jeszcze nie znaczy że powstaną dobre relacje. Aha i kolorowy harmonogram jest trochę szarawy po wydrukowaniu, ale da się przeczytać. Proponuję dodać tam jeszcze na wszelki wypadek nazwę imprezy, datę i adres. Edytowano Październik 23, 2013 przez Maklak2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cleo3007 vel Sweetie Tram Napisano Październik 23, 2013 Share Napisano Październik 23, 2013 Super, że poruszony został temat fotografowania chciałabym zapytać, czy nie będzie żadnego zakazu? Pytam, bo wiecie jak jest. Nie którzy dość alergicznie reagują na aparaty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się