Shadow Dash Napisano Styczeń 28, 2014 Share Napisano Styczeń 28, 2014 Zgłoszenie do klanu mogę wysłać dopiero za jakiś czas.Bo opuściłem wczoraj swój stary klan No właściwie dzisiaj...koło 1 w nocy ;-; "Gracz nie może wykonywać żadnych czynności związanych z klanami do: 30.01.2014 01:16" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Styczeń 28, 2014 Share Napisano Styczeń 28, 2014 (edytowany) Witam w stadzie, nie ma co się martwić to tylko 2 dni , ponoć rozstawiałeś na CW, jak duże masz doświadczenie w tego typu sprawach? Edytowano Styczeń 28, 2014 przez Flippyn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow Dash Napisano Styczeń 28, 2014 Share Napisano Styczeń 28, 2014 Rozstawiałem na CW w dwóch klanach.Myślę,że raczej duże..podczas trwania kompani klanowych pod moim dowodzeniem zdobyliśmy jakieś prowincje. Rozstawiam od jakiegoś czasu..i nawet dobrze mi to wychodzi. Jest tylko mały problem.. Rozstawiałem w klanie gdzie zawsze online było sporo osób i na CW puszczaliśmy 3 składy. W CHKP miałem do wyboru dużo..każdy gracz miał średnio 3-4 X tiery. Tu się nagle przeniosę na niższe i może być z początku mały problem. Mam nadzieję,że szybko się przystosuję. Ogólnie taktyki na różne mapy mam własne. Postaram się poszukać czołgów zamienników Myślę,że sobie poradzę i nie powinno być z tym problemu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Styczeń 28, 2014 Share Napisano Styczeń 28, 2014 Więc, stanę się trochę samozwańczy i przedwcześnie ogłaszam was Dowódcą Polowym. Ku chwale Eqestrii 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow Dash Napisano Styczeń 28, 2014 Share Napisano Styczeń 28, 2014 Za Imperium! Razem z Posealorem poprowadzimy klan do zwycięstwa! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Styczeń 28, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2014 Zgadzam się z Flippynem, nie ma raczej przeszkód by mianować ciebie dowódcą polowym. Gratuluję dość szybkiego awansu! Jednak ostudzę towarzysza rozstawiającego. Mamy dramatyczny problem z obecnością i z reguły nie ma wyboru co brać do kompani czy drużynowej. Jednak mamy nadzieję że to się zmieni. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow Dash Napisano Styczeń 28, 2014 Share Napisano Styczeń 28, 2014 Dostałem awans jeszcze przed przyjściem do klanu To rekord Myślę,że jakoś sobie poradzimy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Styczeń 28, 2014 Share Napisano Styczeń 28, 2014 Heh rozstawiający zawsze się przyda Bo gdy tylko pare osób w klanie na VIII tier to nie fajnie. IS-3 oczywiście uniwersalny do wiekszości się u mnie nada :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow Dash Napisano Styczeń 28, 2014 Share Napisano Styczeń 28, 2014 IS3 całkiem spoko czołguś Ale osobiście wolę KV4 Moim zdaniem daje większe pole do popisu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bejeden Napisano Styczeń 28, 2014 Share Napisano Styczeń 28, 2014 Shadow. Grałeś z panem Qwezar ? A i Isy mogę sam dodawać, patrzę codziennie tu i na WoT.Eu i mam burdel jak wyskakuje mi że jest wniosek a potem się okazuję że nie ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 28, 2014 Share Napisano Styczeń 28, 2014 (edytowany) Dostałem awans jeszcze przed przyjściem do klanu To rekord Myślę,że jakoś sobie poradzimy Ja dostałem awans tydzień przed dołączeniem. Nie pobiłeś mojego rekordu. Edytowano Styczeń 28, 2014 przez posealor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow Dash Napisano Styczeń 29, 2014 Share Napisano Styczeń 29, 2014 Hymmmm...Qwezar...kojarzę..Czy to przypadkiem nie ten,którego zniszczyłem na strzała moim KV? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bejeden Napisano Styczeń 29, 2014 Share Napisano Styczeń 29, 2014 Qwezar jest w klanie Psy Wojny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow Dash Napisano Styczeń 29, 2014 Share Napisano Styczeń 29, 2014 Nooo..to całkiem możliwe.. Żadnego Qwezara w znajomych w WoT nie mam,więc nie kojarzę zbytnio wybacz;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Styczeń 30, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2014 Pojawił się problem z znaczkiem klanu. Ustawiło nam z powrotem, zamiast naszej Rainbow Dash z polską flagą, zwykłe logo World of Tanks. Czy wie ktoś coś więcej na ten temat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Styczeń 30, 2014 Share Napisano Styczeń 30, 2014 Wszystkim klanom wywaliło znaczki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Styczeń 30, 2014 Share Napisano Styczeń 30, 2014 Czyli więc będą przepraszać i dadzą coś za to Oby tak było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Styczeń 30, 2014 Share Napisano Styczeń 30, 2014 Miejmy nadzieję, mogliby po takim Lowe rozdać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Styczeń 30, 2014 Share Napisano Styczeń 30, 2014 Napewno nie Dadzą coś ale nie czołg xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Styczeń 30, 2014 Share Napisano Styczeń 30, 2014 Przydałby się wolny exp, albo kredyty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow Dash Napisano Styczeń 30, 2014 Share Napisano Styczeń 30, 2014 Wątpię,żeby dali cokolwiek Zwykłe przeprosiny wdg nich wystarczą I tak nie stało się nic złego.Nikt nie stracił na tym kasy ani nic Więc nie ma szans,żeby cokolwiek dali Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Styczeń 30, 2014 Share Napisano Styczeń 30, 2014 A tam Powinni coś dać klanom i tak xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 31, 2014 Share Napisano Styczeń 31, 2014 Dlaczego nie? Kiedyś dawali 300 golda za zwykłą zmianę hasła. Może jednak coś będzie. Ale jak na mój gust, to dadzą jakieś grosze (np 100 golda, albo 10000 kasy). PS. Wszystkie klany straciły swoje CM. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Styczeń 31, 2014 Share Napisano Styczeń 31, 2014 Wszystkim klanom wywaliło znaczki a orientujesz sie o ktorej mniej wiecej?? Miejmy nadzieję, mogliby po takim Lowe rozdać albo vk 72.01 czy jakos tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 31, 2014 Share Napisano Styczeń 31, 2014 Miejmy nadzieję, mogliby po takim Lowe rozdać albo vk 72.01 czy jakos tak Nie będą dawać czołgów. A nawet jeśli już, to T7 Combat Car, T1E6, Light mk. VIC, albo inny "kontener na śmieci" drugiego tieru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts