Decaded Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 Widzę praktycznie zerowe zainteresowanie. W związku z tym, kanał zostaje zredukowany do jednego pokoju. Jak szefostwo się zorganizuje i nadal będzie chciało używać większego kanału - zapraszam na PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfo12 Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Ja też bym chciał dołączyć do tego klanu jeśli jeszcze można nick: rysy132 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legion Posted November 1, 2015 Share Posted November 1, 2015 Prawdę mówiąc, to nie ma po co. Mówię to szczerze. W weekendy, jak powinno być chociaż 2-3 klanowiczów, tak jestem albo ja, albo wcale. Dobra, niektórzy też się pojawiają, ale nie powiem kto, bo nicków nie pamiętam. Tak więc szukaj jakiegoś innego, bo tu żadnych klanówek i drużynówek nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamilos1921 Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Witam ponownie po dłuuuugiej nieobecności. Jeśli ktoś mnie tu jeszcze wgl pamięta xD. Jeśli to nie problem to chciałbym ponownie dołaczyć do batalionu. Nick: Fiszu1921_1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zegarmistrz Posted May 16, 2022 Share Posted May 16, 2022 Wiadomość automatyczna Temat został zamknięty i przeniesiony do Forumowych Archiwów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts