Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 9, 2014 Share Napisano Wrzesień 9, 2014 Zabójca! Pasuje do niego ta wywrotka! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Wrzesień 10, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 10, 2014 Jak zwykle ja się nie staram itd.. Przejdźmy do konkretów Zabójca! [nie wiem kto to jest] Gratuluje! Kolejna dziura z dziwnym czymś. Dawać propozycje. ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 10, 2014 Share Napisano Wrzesień 10, 2014 Głosuję na siebie (dla beki) xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 10, 2014 Share Napisano Wrzesień 10, 2014 Minish Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 10, 2014 Share Napisano Wrzesień 10, 2014 Jak dla beki, to dla beki. Minish Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 29, 2014 Share Napisano Wrzesień 29, 2014 Eternal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 30, 2014 Share Napisano Wrzesień 30, 2014 Skoro Minish chce się śmiać to niech się śmieje aż go brzuch rozboli 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Wrzesień 30, 2014 Share Napisano Wrzesień 30, 2014 Minish :3 Korzystam z taptalka, wiem co to klasa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 Minish Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Październik 1, 2014 Autor Share Napisano Październik 1, 2014 Minish Gratuluje! Masz co remontować. Pokój twój. Z powodu różnych rzeczy dzisiaj kolejny pokój do rozdania. W tym razem w nową modę wchodzą kropki. :3 Liczę na aktywny udział w zabawie jak zawsze oczywiście. ;* Decyzja należy do was. ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 !Rainbow Dash! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 Mały Hehesz bo tu tak jakoś x3 tak JAKOŚ XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 Mały Hehesz. Nie znam co prawda..w każdym razie nie kojarzę, ale nazwa mi pasuje idealnie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 Zdecydowanie Hehesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 Hehesz, możesz się pakować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 Dziękuję, teraz mam gdzie trenować Bankai A pokój to dla Mały Hehesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Październik 3, 2014 Share Napisano Październik 3, 2014 Znaleźliśmy idealne miejsce dla Heheszka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 12, 2014 Share Napisano Październik 12, 2014 Hehesz wygrywa jednogłośnie! GRATULACJE! A komu przyznacie ten pokoik z dość skromnym wystrojem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 13, 2014 Share Napisano Październik 13, 2014 BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Październik 13, 2014 Share Napisano Październik 13, 2014 Hehesz dziękuje za pokój A ten to faktycznie pasuje do BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Październik 13, 2014 Share Napisano Październik 13, 2014 BiP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Październik 14, 2014 Share Napisano Październik 14, 2014 (edytowany) BiP bo... No bo jakoś tak do niego pasuje Korzystam z taptalka, wiem co to klasa Edytowano Październik 14, 2014 przez GamesPon3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 14, 2014 Share Napisano Październik 14, 2014 BiP priorytetem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 16, 2014 Share Napisano Październik 16, 2014 Jednogłośny wybór, wielkie dzięki za ten przydział! Gdybym był Pegasis, to jeszcze bardziej pasowałby do mnie ten pokoik A ten pokój, komu go dacie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 17, 2014 Share Napisano Październik 17, 2014 Ja bym go dała Hidoi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts