R2. Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 A moze skusilibyscie sie na rundkę Dodgde Balla? Wpiszcie sobie w JuTjubie. Swego czasu zagrywalem sie na jednym serwerze DB. To jest po prostu swietne Chodzi mniej wiecej o to: Sa dwie druzyny, skladające sie wyłącznie z Pyro w strone ktorych sa wystrzeliwane rakiety (małe jak od Soldier'a i tzw Nuke takie bombki jak sa na wagonikach), zadaniem obu druzyn jest odbijac rakiety strumieniem powietrza w druzyne przeciwnika. Naprawde to wciąga a i zabawa przednia Jesli ktos bylby chętny to pisac, jak sie uzbiera odpowiednia ilosc osob znajde serwer i podam tu w tym wątku i wbijemy na kilka rundek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Maj 26, 2012 Autor Share Napisano Maj 26, 2012 Znam to. Nie umiem w to grać, ale mogę wbić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 A moze skusilibyscie sie na rundkę Dodgde Balla? Wpiszcie sobie w JuTjubie. Swego czasu zagrywalem sie na jednym serwerze DB. To jest po prostu swietne Chodzi mniej wiecej o to: Sa dwie druzyny, skladające sie wyłącznie z Pyro w strone ktorych sa wystrzeliwane rakiety (małe jak od Soldier'a i tzw Nuke takie bombki jak sa na wagonikach), zadaniem obu druzyn jest odbijac rakiety strumieniem powietrza w druzyne przeciwnika. Naprawde to wciąga a i zabawa przednia Jesli ktos bylby chętny to pisac, jak sie uzbiera odpowiednia ilosc osob znajde serwer i podam tu w tym wątku i wbijemy na kilka rundek Odbijanie rakiet to rzecz, której nienawidzę i nie umiem Chociaż lubię grać Pyro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 @White, w normalnej grze tez tego nienawidze, ale tam rakiety same naprowadzaja sie na przeciwnika wiec Ty jedynie ograniczas sie do biegania i klikania prawego przycisku myszy Jesli chcielibyscie dołączyc to znalazłem jeden serwer: 208.43.4.58:27015 moj nick to SleepyPL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 @White, w normalnej grze tez tego nienawidze, ale tam rakiety same naprowadzaja sie na przeciwnika wiec Ty jedynie ograniczas sie do biegania i klikania prawego przycisku myszy Jesli chcielibyscie dołączyc to znalazłem jeden serwer: 208.43.4.58:27015 moj nick to SleepyPL Właśnie próbowałam tego jakiś czas temu i mimo tego strasznie ssę xD Potrenować by się przydało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 @White, nie od razu Equestrie zbudowano "...i mimo tego strasznie ssę..." czy ja wiem czy to źle... ^^ Mam nadzieje ze wiecie jak dodac serwer? Musicie dodac go jako ulubiony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Mam prośbę, jeżeli ktoś ma jakieś niepotrzebne itemki w tf2, to chętnie bym przyjął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Maj 26, 2012 Autor Share Napisano Maj 26, 2012 Ja bym coś znalazł, ale nie mam premium -.- I mi się włamano i połknęło wszystkie itemy nie dawno, więc ja też bym poprosił o wsparcie - jakiś przedmiot zupełnie nie potrzebne możecie dać mi za free. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek_PL Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 ja gram w tf2 ale ostatnio niezbyt idzie (brak myszki i lagi) dobrze gram Heavy oraz engier bardo dobrze gram medykiem (1 klasa jaką grałem i tą najlepiej mi idze ale z powodu braku myszki nie moge urzyć ubera i leczyć jednocześnie) znam fajną texturkę dla DR szpiega http://gamebanana.com/skins/114337 a na steam mam nick jak na forum (może być również bez _PL) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Maj 27, 2012 Autor Share Napisano Maj 27, 2012 Jakąś myszkę można kupić za 50 zł (a może mniej), więc to nie jakiś wielki wydatek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProPanek Napisano Czerwiec 23, 2012 Share Napisano Czerwiec 23, 2012 Odkopując trochę temat. Czy nadaj jest ktoś chętny, na taki meczyk? Od razu mówie że jeśli będzie ogarnięty medyk to na 100% gram grubym. Będe kosił wtedy cały przeciwny team Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Czerwiec 23, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2012 Ja mogę być medykiem, ale najlepiej gram Pyro, Inżynierem i właśnie Grubym. Zobaczymy... i nadal szukamy serwera, gdzie przyjmą parę bronies i pegasis bez kłopotu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Czerwiec 23, 2012 Share Napisano Czerwiec 23, 2012 Ja chcecie mogę być przez jakiś czas medem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WROB3L_PL Napisano Czerwiec 23, 2012 Share Napisano Czerwiec 23, 2012 No dobra to kiedy ten meczyk?? Od razu mowie ja gram tylko i wyłącznie Scoutem STEAM: [THC]WROB3L_PL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Czerwiec 23, 2012 Share Napisano Czerwiec 23, 2012 Mógłbym się dołączyć, trochę doświadczenia mam, tylko mam mały problem z routerem. Za każdym razem jak włączam TF2 internet się wyłącza. Spróbuję to ogarnąć i może uda mi się przyłączyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek_PL Napisano Czerwiec 23, 2012 Share Napisano Czerwiec 23, 2012 ja mogę być medykiem mam quick-fix oraz dobrze potrafię leczyć (jeśli tylko 1 osobę muszę leczyć ale mogę próbować podleczać innych kiedy 1 osobę leczę) i trochę heavy idzie mi (mam kanapkę ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 23, 2012 Share Napisano Czerwiec 23, 2012 ja mogę być szpiegiem lub snajperem. Czasem zdarzy mi się heavy, medyk lub inżynierem A mój nick to oczywiście wiej007 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Czerwiec 24, 2012 Share Napisano Czerwiec 24, 2012 Cudownie, że zbiera się jakaś grupa. Ja gram głównie Grubym, ale z tego co trenowałem to Inżynier zły nie jest, bo całkiem sensownie działka rozkładam xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eridor Napisano Czerwiec 24, 2012 Share Napisano Czerwiec 24, 2012 jejku, przeoczyłem temat Trochę kiedyś grałem, i jak coś ma się zorganizować, to chętnie się dołączę A klasy... o ile pamiętam nie lubiłem jedynie szpiega i skauta... No ale jak teraz ma być forumowy serwer, to coś faktycznie będzie można ugrać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IGIT Napisano Czerwiec 25, 2012 Share Napisano Czerwiec 25, 2012 Ja mogę być Snajperem,pyrem a nawet każdą inną klasą Ale Snajpa i spy'a najbardziej ogarniam A, i nick na Steamie: IGIT[PL] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Czerwiec 25, 2012 Share Napisano Czerwiec 25, 2012 Pyromania! Nowy update, Meet the Pyro, nowy gamemode. http://www.teamfortress.com/pyromania/ Co myślicie? :3 Może zorganizowalibyśmy jakiś meczyk w nowy tryb? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 pyro naj i skaut jurz od nowa pobieram bo jak można se pogram z ludzmi to spoko jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Mamy już całą grupę. Teraz serwer by się przydał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek_PL Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 z tego co wiem będzie forumowy serwer tf2 bo tibia chyba raczej nie wygra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 to by było spoko jak coś to wbijać do grupy http://steamcommunity.com/groups/Silesian_Brony_Regiment my nick KorQ lub wojtekorek zależy od humoru Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się