Gość Everlong Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 Rainbow Dash. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 (edytowany) Widocznie Avan będzie się musiał podzielić Rainbow z Cuddly. No, ale na pewno się dogadają Następnym, kto szukać będzie swojej opiekunki jestem ja - Czarny. Są wakacje, rodzinka wybyła, a że jestem jeszcze mentalnie dzieciakiem, to potrzebuję kogoś. Piszcie! Edytowano Lipiec 17, 2014 przez Czarny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 Big Mac. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 21, 2014 Share Napisano Lipiec 21, 2014 Big Mac Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Cava Twilight Sparkle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 taviś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 6, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2015 Wygląda na to, iż Czarnym zaopiekuje się Big Mac. Czy to przypadek, że Cygnus ma taką samą opiekunkę? Nieważne! Przejdźmy dalej... Kolejną osobą jest... Discordia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts