Neonowaty Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 (edytowany) Dun dun duuuun.... Wszystkie znaki na ziemi i niebie o tym świadczą... Po dłuższej ciszy wraca Opolski Ponymeet. W końcu jakiś z planem, a nie totalny randomness... Gdzie i kiedy? - Opole, dnia 30 listopada tego roku. Star mniej więcej godzina 11. Są jakieś koszta? - Tylko, jeżeli chcesz sobie coś kupić, typu figurke, albo jakieś inne cuś. Co będziemy robić? - Tak, w końcu Opole ma jakiś plan. O ile nie jestem pewny co do pogody, to jestem za tym, żeby zarezerwować sobie jakieś miejsce. Tam rozstawimy się, załatwi się jedzonko, i będziemy mieli fun. Jaki to fun? Mogę zorganizować kucykowe karty. Może zdążę sponyfikować jakąś inną grę. Also, może w końcu uda mi się zrobić to co planuje, czyli rpg na żywo. Gra terenowa, gdzie będziemy podzieleni na dwa obozy, zadaniem i jednych i drugich będzie... Tego się dopiro dowiecie. Mniej więcej potrzebowałbym listę osób która będzie na meecie, oraz listę osób która będzie chciała brać udział w tej grze terenowej... Bo od tego zależy ilość ról i obozów... LISTA CHĘTNYCH NA MEETA: - JA - Lordek - Orchid - Myhell - VileRaven - Alberich - Baff (maybe) - MKR ( 1%) - Dolar (Maybe) - WhiteWolf - Po Prostu Tomek - Lisiasty Edytowano Listopad 22, 2013 przez N E O N Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lordek Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 Dopisuj do chętnych na meeta. Proszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ORCHID Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 YAY... Będzie coś bardziej zorganizowanego... WOW WOW WOW TAK PANIE Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 Proszę o dopisanie :3 Postaram się też wtedy przynieść szkice związane z logiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberich Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 Proszę o wstępne dopisanie mnie do listy. Dwie godziny z Katowic do żadna tragedia, a będzie tam pewien komunizkek, który wymaga naprostowania. Oprócz tego mignie jeszcze mnóstwo innych wartościowych osób. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bafflord Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 Wstępnie... będę. Tyle że do tej pory może się wieeele zdarzyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkr Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 Ostatnie 100 zł, a w planach jeszcze Warszawski, Zgorzelecki i teraz dodatkowo Opolski? Póki co 1% szans. :I Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 Szanse co prawda niewielkie, ale wyrażam zainteresowanie meetem. Delegację Opola widziałem już w Zgorzelcu, Wrocławiu i na Śląsku. Rewizyta to całkiem przyjemna perspektywa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteWolf Napisano Październik 16, 2013 Share Napisano Październik 16, 2013 herp..Derp bedem wow magia wow przybędę wow Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Październik 16, 2013 Share Napisano Październik 16, 2013 A będę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mroczny_ptak Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Prawdopodobnie będę miał hajs na bilet do Opola i z powrotem i przy okazji spotkam się z Wiktorią więc dopisuj mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neonowaty Napisano Październik 17, 2013 Autor Share Napisano Październik 17, 2013 Dopisani! Wszyscy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisiasty Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to na pewno będę Dopisz mnie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mroczny_ptak Napisano Listopad 22, 2013 Share Napisano Listopad 22, 2013 No więc, w związku z dużą liczbą losowych zdarzeń, odpadam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neonowaty Napisano Listopad 22, 2013 Autor Share Napisano Listopad 22, 2013 (edytowany) Lisiasty dopisany, ptaszek wyleciał Anyway. Takie potwierdzone info: Zbiórka o godz 11 pod Dworcem PKP, skąd można lajtowo odebrać ludzi. Udajemy się gdzieś usiąść i spędzamy miło razem czas w dobrym towarzystwie. : D A. Gry terenowej nie będzie bo zimno ;-; Edytowano Listopad 22, 2013 przez N E O N Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 22, 2013 Share Napisano Listopad 22, 2013 Zimno to jest w Workucie. Ale mówi się trudno i pije żyje się dalej. Do prawdopodobnie zobaczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neonowaty Napisano Listopad 29, 2013 Autor Share Napisano Listopad 29, 2013 Przypominam, że meet odbywa się już jutro. Totalny spontant, spotykamy się i robimy randomowe rzeczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 jak dojść z dworca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 k', pojawię się coś koło 8:31 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neonowaty Napisano Listopad 29, 2013 Autor Share Napisano Listopad 29, 2013 To jest środek nocy ;_______; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 (edytowany) sam jesteś środek nocy Edit bo dziś meet a ja się pakuję i jadę na dworzec: Łączona ekipa wrocławsko - zgorzelecka w ilości sztuki JEDNEJ za godzinę wyrusza do Opola. Ostrzegam o swoim złym stanie humoru, więc nie liczcie na zbytnią miłość z mojej strony. Entertain me, bronies! Bo Łabuńdzie lubią kąsać :3 Edytowano Listopad 30, 2013 przez Giacomo Cigno Sforza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się