Neonowaty Posted October 14, 2013 Share Posted October 14, 2013 (edited) Dun dun duuuun.... Wszystkie znaki na ziemi i niebie o tym świadczą... Po dłuższej ciszy wraca Opolski Ponymeet. W końcu jakiś z planem, a nie totalny randomness... Gdzie i kiedy? - Opole, dnia 30 listopada tego roku. Star mniej więcej godzina 11. Są jakieś koszta? - Tylko, jeżeli chcesz sobie coś kupić, typu figurke, albo jakieś inne cuś. Co będziemy robić? - Tak, w końcu Opole ma jakiś plan. O ile nie jestem pewny co do pogody, to jestem za tym, żeby zarezerwować sobie jakieś miejsce. Tam rozstawimy się, załatwi się jedzonko, i będziemy mieli fun. Jaki to fun? Mogę zorganizować kucykowe karty. Może zdążę sponyfikować jakąś inną grę. Also, może w końcu uda mi się zrobić to co planuje, czyli rpg na żywo. Gra terenowa, gdzie będziemy podzieleni na dwa obozy, zadaniem i jednych i drugich będzie... Tego się dopiro dowiecie. Mniej więcej potrzebowałbym listę osób która będzie na meecie, oraz listę osób która będzie chciała brać udział w tej grze terenowej... Bo od tego zależy ilość ról i obozów... LISTA CHĘTNYCH NA MEETA: - JA - Lordek - Orchid - Myhell - VileRaven - Alberich - Baff (maybe) - MKR ( 1%) - Dolar (Maybe) - WhiteWolf - Po Prostu Tomek - Lisiasty Edited November 22, 2013 by N E O N Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lordek Posted October 14, 2013 Share Posted October 14, 2013 Dopisuj do chętnych na meeta. Proszę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORCHID Posted October 14, 2013 Share Posted October 14, 2013 YAY... Będzie coś bardziej zorganizowanego... WOW WOW WOW TAK PANIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
VileRaven Posted October 14, 2013 Share Posted October 14, 2013 Proszę o dopisanie :3 Postaram się też wtedy przynieść szkice związane z logiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alberich Posted October 14, 2013 Share Posted October 14, 2013 Proszę o wstępne dopisanie mnie do listy. Dwie godziny z Katowic do żadna tragedia, a będzie tam pewien komunizkek, który wymaga naprostowania. Oprócz tego mignie jeszcze mnóstwo innych wartościowych osób. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bafflord Posted October 14, 2013 Share Posted October 14, 2013 Wstępnie... będę. Tyle że do tej pory może się wieeele zdarzyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkr Posted October 14, 2013 Share Posted October 14, 2013 Ostatnie 100 zł, a w planach jeszcze Warszawski, Zgorzelecki i teraz dodatkowo Opolski? Póki co 1% szans. :I Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolar84 Posted October 14, 2013 Share Posted October 14, 2013 Szanse co prawda niewielkie, ale wyrażam zainteresowanie meetem. Delegację Opola widziałem już w Zgorzelcu, Wrocławiu i na Śląsku. Rewizyta to całkiem przyjemna perspektywa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WhiteWolf Posted October 16, 2013 Share Posted October 16, 2013 herp..Derp bedem wow magia wow przybędę wow Link to comment Share on other sites More sharing options...
Po prostu Tomek Posted October 16, 2013 Share Posted October 16, 2013 A będę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mroczny_ptak Posted October 17, 2013 Share Posted October 17, 2013 Prawdopodobnie będę miał hajs na bilet do Opola i z powrotem i przy okazji spotkam się z Wiktorią więc dopisuj mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neonowaty Posted October 17, 2013 Author Share Posted October 17, 2013 Dopisani! Wszyscy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisiasty Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to na pewno będę Dopisz mnie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mroczny_ptak Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 No więc, w związku z dużą liczbą losowych zdarzeń, odpadam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neonowaty Posted November 22, 2013 Author Share Posted November 22, 2013 (edited) Lisiasty dopisany, ptaszek wyleciał Anyway. Takie potwierdzone info: Zbiórka o godz 11 pod Dworcem PKP, skąd można lajtowo odebrać ludzi. Udajemy się gdzieś usiąść i spędzamy miło razem czas w dobrym towarzystwie. : D A. Gry terenowej nie będzie bo zimno ;-; Edited November 22, 2013 by N E O N Link to comment Share on other sites More sharing options...
Po prostu Tomek Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 Zimno to jest w Workucie. Ale mówi się trudno i pije żyje się dalej. Do prawdopodobnie zobaczenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neonowaty Posted November 29, 2013 Author Share Posted November 29, 2013 Przypominam, że meet odbywa się już jutro. Totalny spontant, spotykamy się i robimy randomowe rzeczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cygnus Posted November 29, 2013 Share Posted November 29, 2013 jak dojść z dworca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cygnus Posted November 29, 2013 Share Posted November 29, 2013 k', pojawię się coś koło 8:31 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neonowaty Posted November 29, 2013 Author Share Posted November 29, 2013 To jest środek nocy ;_______; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cygnus Posted November 29, 2013 Share Posted November 29, 2013 (edited) sam jesteś środek nocy Edit bo dziś meet a ja się pakuję i jadę na dworzec: Łączona ekipa wrocławsko - zgorzelecka w ilości sztuki JEDNEJ za godzinę wyrusza do Opola. Ostrzegam o swoim złym stanie humoru, więc nie liczcie na zbytnią miłość z mojej strony. Entertain me, bronies! Bo Łabuńdzie lubią kąsać :3 Edited November 30, 2013 by Giacomo Cigno Sforza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts