Kruczek Napisano Październik 16, 2013 Share Napisano Październik 16, 2013 Hai. Pinkie Pie ostatnio, została poddana mojemu maratonowi filmów różnorakich. Około 4 doby filmów różnej maści, niektóre przypadły jej do gustu, niektóre nie. Jedno trzeba stwierdzić, Pinkie na pewno umie wczuwać się w atmosferę poszczególnych filmów. Problem tkwi w tym, że filmy te nie były na osobnych płytach, lecz skupione w jedno i różowogrzywa chciałaby powtórzyć niektóre produkcje, lecz nie pamięta żadnego tytułu. Jak na złość, Pinkie która pamięta urodziny wszystkich w Ponyville, całkowicie rozproszona akcją, nie może przypomnieć sobie żadnego tytułu. LECZ NIE WSZYSTKO STRACONE, tutaj jest wasze zadanie:Na czym to polega? Pinkie opisze wam film jednym lub dwoma zdaniami a waszym zdaniem jest zgadnięcie tytułu.ALE Żeby utrudnić wam pracę, nie będę zmieniał słów różowej imprezowiczki, ciekawe kto z was zrozumie o jaką produkcje jej chodzi. ^^ Pierwsza produkcjaTam był taki człowiek... i ten on robił takie śmieszne miny... i O, zaraz! Zwierzątka tam były, dużo zwierzątek i on się nimi opiekował! Druga produkcjaTaki potwór... a właściwie to człowiek... człowieko-potwór i on umiał latać, rzecz jasna nie tak szybko jak Rainbow, ale on latał i tam byli inni ludzie i on ich zjadał! Znaczy, chyba zjadał, bo za każdym razem zasłaniałam oczy kopytkami... Trzecia produkcjaTo było na takiej farmie, miasteczku takim, ale farmie też, prawie jak u Applejack i tam spadły z nieba takie małe kudłate słodziaki... One sobie tam biegały, ale potem coś im się chyba poprzestawiało i zaczęły tak ganiać ludzi! Odpowiedzi proszę podawać w spoilerach. Pozwolenie na pożyczenie Pinkie Pie, by Discors Bass ^^Na koniec Nie przejmuj się jeśli nie znasz jednego lub dwóch z tych filmów, napisz ten który wiesz, każde kopytko jest potrzebne. Każdy kto dobrze odpowie, zostanie umieszczony na liście z punktacją na dole, a film tuż po nim. Można zdobyć 9 punktów, po 3 za jedną odpowiedź. PUNKTACJA Link do komentarza
KreeoLe Napisano Październik 16, 2013 Share Napisano Październik 16, 2013 (edytowany) Ahm, dobra. Kojarzę tylko to pierwsze i to prawdopodobnie jest... Ace Ventura: Psi detektyw/Zew natury Drugie to może jakiś film z wampirami, dracula? : P Znaczy nie wiem, jak śmieszne miny i zwierzątka to... hmh, prawdopodobnie to. Może, hah. Edytowano Październik 16, 2013 przez KreeoLe Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Październik 16, 2013 Share Napisano Październik 16, 2013 Pierwsze nie wiem. Drugie: chyba Smakosz Trzecie: przypuszczalnie Critters Link do komentarza
Gandzia Napisano Październik 16, 2013 Share Napisano Październik 16, 2013 Pierwszy; Ace Ventura: Psi Detektyw Drugi: Smakosz Trzeci: Critters Link do komentarza
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Październik 16, 2013 Share Napisano Październik 16, 2013 Pierwszy film Dr. Doolitle (lub Dr. Doolitle 2, różnica niewielka) Dwójeczka Superman... Chyba xP Trójki nie kojarzę. Link do komentarza
Cassidy Napisano Grudzień 31, 2013 Share Napisano Grudzień 31, 2013 pierwsze Ace Ventura: Psi detektyw/Zew natury drugie Smakosz trzecie Critters Link do komentarza
Kruczek Napisano Luty 23, 2014 Autor Share Napisano Luty 23, 2014 (edytowany) Hue, hue. Całkiem w porę, trykam kopytkiem zabawę, którą teraz odkopałem. A więc, chodziło o filmy: 1. Ace Ventura: Psi Detektyw 2. Smakosz 3. Critters PUNKTACJA Wakako Soseki - 3 pkt.Po prostu Tomek - 6 pkt.Gandzia - 9 pkt.Wilk Cassidy - 9 pkt. Kolejne opisy, Pinkie, jak to leciało? Pierwsza produkcja:Jaskoniowcy! Dużo jaskoniowców i wszystko miało kły i rogi! Większość żartów nie zrozumiałam, ale śmiałam się żeby Kruczkowi nie było przykro, ACH i prawie zapomniałam, każdy z nich miał tak samo na imię Druga produkcjaYarrr, żagle na maszt kamraci! To chyba najlepszy film o piratach jaki oglądałam! Nie mogę się doczekać następnych części, podobno jest ich aż cztery! Trzecia produkcja:To dziwne, ale bohaterowie tego filmidełka do czarowania używali różdżek, ale z nich głuptasy, jakby nie mogli użyć swoich rogów Oni nie mieli rogów, PinkieAleż oczywiście że mieli, jakby troszkę przekręcić ekran, to ten śmieszny brodaty człowieczek miałby róg podobny do Twi ^^ To jest kapelusz... Edytowano Marzec 4, 2014 przez Kruczek Van Dort Link do komentarza
Gandzia Napisano Luty 23, 2014 Share Napisano Luty 23, 2014 Pierwszy film: Rrrrrrr! Chyba. Drugi: Piraci z Karaibów. Skoro nie możecie się doczekać następnych części, to chodzi zapewne o pierwszą, Klątwę Czarnej Perły. Trzeci: Harry Potter, cała seria. Link do komentarza
Bafflord Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts