Lisiasty Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 Witajcie! Mam na imię Marcin. Mam 14 lat. Moja przygoda z MLP FiM zaczęła się już jakiś czas temu, ale od niedawna jestem jej fanem. Interesuje się informatyką, rysowaniem i muzyką. W wolnych chwilach lubię grać na kompie. Moją ulubioną postacią jest Rainbow Dash. I to chyba tyle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 (edytowany) Miło powiem, że tak kolorowo tu nie jest. Zastępy gimbów i wszelkiego pokroju idiotów próbują zatruć forum niemal codziennie, parę osób uważa się za lepszych od wszystkich, parę jest pesymistów. Shitstormy, nękania, podteksty, wkurzające żarty, pomówienia i kalumnie. Granaty przeciwpiechotne w dłoń przyjacielu, podrzuć tam kogoś od jakiegoś czasu w czaszkę i pokaż żeś godzien posiadać komputer i internet. Ale trwaj w wierze, że będzie lepiej i że najlepsze czasy tego baleronowego forum nie minęły 1,5 roku temu. Jeżeli wykażesz się inteligencją w postach, to masz moją witkę. ~Wróć z tarczą, nie na tarczy. Edytowano Październik 26, 2013 przez Kruczek 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 Witaj w stadzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 parę osób uważa się za lepszych od wszystkich, parę jest pesymistów. Moim zdaniem lepiej być pesymistą i siedzieć cicho niż wygadywać jakieś głupoty o tym "jaki jestem osom i wgl". Nigdy nie wchodź na teren forum bez kałasznikowa i granatów odłamkowych, Lisiasty. Nie wiesz, kiedy ci się przydadzą... I tradycyjnie - witaj, baw się dobrze wśród naszej społeczności. Mam nadzieję, że podczas pobytu tutaj będziemy mogli Cię lepiej poznać i że się szybko zaaklimatyzujesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 Witaj na forum i baw się dobrze! Lubisz kapibary, rysie i śmilaczki? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisiasty Napisano Październik 19, 2013 Autor Share Napisano Październik 19, 2013 Dziękuje za miłe powitanie! @Ryś Raindrops rysie lubię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 Velkomin~ 1.Lubisz Anime? 2.Ulubiony kuc drugoplanowy? 3.Lubisz zimny klimat? 4.Co sądzisz o Islandii i Norwegii? (nie ma "nie wiem","Nie mam zdania","nie byłam" itp) 5.Lubisz kraje Skandynawskie? (patrz na górę) 6.A Lukrecje? 7.Lubisz pizze? 8.Myślisz że ile wytrzymasz na tym forum? 9.Lubisz Maskonury? (Jeśli nie wiesz co to....) 10.Yaoi,Yuri a może Hentai? (jeśli też nie wiesz co to,internet nie gryzie) Vertu sæll kæru~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisiasty Napisano Październik 19, 2013 Autor Share Napisano Październik 19, 2013 1.Średnio 2.Apple Bloom 3.Jeśli chodzi o tajgę, tundrę itp. to tak 4.Zimno tam, ale krajobrazy są wspaniałe 5.Tak 6.Nie 7.Lubię 8.Raczej długo 9.Tak 10.Hentai. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 Witaj na forum, baw się dobrze. Normalnie to dałbym ci muffin, ale po wystąpieniu Kruczka uznałem, że lepszy byłby AK-74 i zapas amunicji... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Witaj na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Witaj na forum A co do pytań. 1. Jakiej muzyki słuchasz? 2. Masz ulubiony zespół? 3. Jakie lubisz gry? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisiasty Napisano Październik 20, 2013 Autor Share Napisano Październik 20, 2013 1.Różnych gatunków, ale głównie techno. 2.Nie 3.Przygodowe, strzelanki itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Witaj! 2 pytanka 1. W jakie tytuły grasz (bo gatunki już znam)? 2. Jak oceniasz swoje obeznanie z informatyką? Tyle ode mnie, życzę mile spędzonego czasu na forum i sprawnego kompa;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Październik 22, 2013 Share Napisano Październik 22, 2013 Hm, co to oni tak zawsze wszystkich wypytają. Pochwalony~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Październik 22, 2013 Share Napisano Październik 22, 2013 Wszyscy jakieś AK ci próbują wcisnąć, kiedy solidny Mosin bez kłopotu spełniłby takież samo zadanie... Nie będę maglował cię pytaniami, ani składał życzeń. Nie będę cię przed nikim i niczym ostrzegał. To od ciebie zależy, jak zapiszesz się w tym wielkim eksperymencie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się