RasialdoDrewnialdo Napisano Maj 18, 2012 Share Napisano Maj 18, 2012 Tu zamieszczamy gry na Play Station 3 ,które chcemy opisać lub zagrać z innymi z forum online. Pisać Brones: Ja zacznę: Dragon Ball Raging Blast: Gra polegająca na Anime Dragon Ball ,w której dzieje się to samo co w Anime. Walczymy walczymy i walczymy. Jeżeli ktoś ma PS3 i tą grę. Zapraszam do zorganizowania Tenkaichi Budokai. Fifa11 Gra polegająca na : Strzel,podaj,wyjdź bramkarzem. W tym także chciałbym zaprosić wszystkich posiadaczy tej gry i PS3 do gry online. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion990 Napisano Czerwiec 3, 2012 Share Napisano Czerwiec 3, 2012 Mam Killzone 2 Typowa strzelanka z wieloma zadaniami w multiplayerze odbywajaca sie w przyszlosci Command and Conquer : Red Alert 3 Niechce mi sie opisywac bo zaduzo tam tego. Tekken 6 (Chyba 6) Bijatyka, chyba kazdy zna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Czerwiec 3, 2012 Share Napisano Czerwiec 3, 2012 Gran Turismo 5 Tego kultowego symulatora wyścigów samochodowych na konsolę Sony chyba nie muszę opisywać? Ace Combat: Assault Horizon Pół-symulator walki powietrznej w myśliwcach. Poprzednie części były lepsze, ale ta również jest świetna. Zachęcam do dostania ostrego lania od Tisosa. ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Czerwiec 17, 2012 Share Napisano Czerwiec 17, 2012 BurnOut: Paradise Nie ma to jak doświadczyć pięknego modelu zniszczeń, zasuwając 325 km/h i wbijając się w jadący z naprzeciwka autobus CoD Black Ops Imo świetna część serii Call of Duty, bardzo udany multiplayer i świetna fabuła (jedna z bardzo niewielu, które chciałem poznać w całości xD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WROB3L_PL Napisano Czerwiec 17, 2012 Share Napisano Czerwiec 17, 2012 @up własciwie Burnout: Paradise City Mortal Kombat (a co innego?? ) Jak narazie najkrwawsza i najbrutalniejsza z serii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Czerwiec 17, 2012 Share Napisano Czerwiec 17, 2012 Uncharted 3, nawet niezła gierka, singleplayer dla mnie super, zero przerywników i ciekawa fabuła, multi nie przypadło mi do gustu duże mapy ale mało osób, i często przez większy czas szukam przeciwników, zać co-op ciekawy i zasługuje na + Jak coś nick mam taki sam jak na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoniaczNaleśnikowiec Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 Crysis 2 strzelanka FPS, wojna z kosmitami itd. Gra jest bardzo ładna, fabuła też nie gorsza. Polecam tą grę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
much Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 Bioshock 2 Fps z oczu bohatera Uncharted 2 przygodówka z oczu trzeciej osoby Dirt 2 Wyścigi Resident evil 5 gold edition Strzelanka z oczu trzeciej osoby jak sobie przypomnę inne to dopisze hehe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Na tą chwilę posiadam jedynie "Saint Seiya: Sanctuary Battle". Bijatyka dla fanów Rycerzy Zodiaku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Soul Calibur 4 Alien vs Predator Deus Ex Human Rewolutions Tylogia Tomb Raider Star Wars Force Unleshed 2 Dark Soul (naprawde mroczna) Zombie Island takie gry sa w moim posiadaniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pesgenu Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Ja chętnie zagram z innymi w: - Mortal Kombat 9 - Uncharted 3 - Max Payne 3 - Crysis 2 - Dark Souls (pomóżcie, boję się sam tam grac :( ) - Dj Hero 1 i 2 - Pure - MAG - LBP 2 - Lost Planet 2 No, z multi niestety tylko te tytuły posiadam, ktoś chce ze mną zagrac ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pesgenu Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 I jakaś gierka o zombiakach za darmo w ramach włamania do PSN. !!! To nie jest JAKAŚ GIERKA! To jest Dead Nation! Świetna giera, polacy w niej przodują w rankingach swoją drogą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 -Heavy Rain -The Sorcery -Killzone 3 -The Fight -Fifa 08, 11 i 12 -Guitar Hero World Tour -Guitar Hero Aerosmith -Guitar Hero 5 -Band Hero -In Famous 1 i 2 -Buzz Tv Show -Sport Champions -Assassin's Creed wszystkie części -Soul Calibur IV i V -Naruto Ultimate Ninja Storm 1 i 2 Jakbym coś przeoczył to zaktualizuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
much Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 Uaktualnię swoją półkę z grami na PS3 w dwie osoby 1.R.U.S.E 2.Bioshock 2 3.Resident Evil 5 Gold Edition 4.Władca Pierścienia Wojna na Północy 5.Portal 2 6.Dead Island 7.Dirt 2 8.Mass Effect 3 Jeśli ktoś ma chęć zagrać zemną online to zapraszam mój nick to muchpl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Odkopię stary temat, ale mam dobry powód. Właśnie otrzymałem miesięczny trial na Playstation Plus. Nie mam już konsoli więc oddaję w dobre ręce. Kto pierwszy ten lepszy Batman Arkham City Wysoko oceniany Batman: Arkham City™ jest już dostępny dla wszystkich subskrybentów PlayStation Plus. Oszałamiająca grafika i intrygująca fabuła stworzona przez weterana historii o Batmanie, Paula Diniego, składają się na pozycję obowiązkową dla każdego posiadacza PlayStation®3. Już teraz możesz otrzymać Batman: Arkham City™, a także inne doskonałe tytuły z kolekcji gier od zaraz dzięki 30-dniowemu okresowi próbnemu PlayStation Plus! 7628-DNNL-TNBP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catzumi Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Ja kupiłam PS3 2 tygodnie temu i na razie posiadam tylko Little Big Planet 2. Moj login na PSN i w tej grze oczywiście to Shiranuiiii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Ja posiadam: -Ratchet & Clank Future:Tools of Destruction, -Ratchet & Clank Future:A Crack in Time, -Ratchet & Clank Quest for Booty, -Rayman 3 HD, -Sonic Unleashed, -Sonic Generations, i The Legend of Spyro Dawn of the Dragon to tyle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varthy Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Po zakupie PS3 i ACB stwierdziłem, że od teraz każdą kolejną część będę kupował na konsolę. FPS'y to kwestia przyzwyczajenia, w Battlefielda już całkiem wygodnie mi się gra (chociaż 24 graczy na mapki 64 to inna sprawa). Od siebie polecę serię Uncharted, zwłaszcza fanom Tomb Raiderów i Indiany Jonesa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Ja się z kolei zapytam: Czy w KZ3 jest jakiś klan Bronies ? Bo sobie ostatnio odkopałem, pogerałem ze znajomym, i jestem ciekaw, jeśli jest jakiś link, lub ma ktoś możliwość dodać mnie - PM. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajder300 Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Witam posiadam kilka gier w które chcętnie mógłbym zagrać Red Dead Redemption Mortal Kombat Dragon Ball Raging Blast 2 Call of Duty Black Ops MAG Assassins Creed II Fallout New Vegas The Ultimation Edition The Kingdoms Of Amalur PS.Nowe gry będą mi przychodzić więc będę aktualizował więc zapraszam czynny 24/7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubix Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Jak jest ktos chetny do gry (jak znajde czas), to posiadam -Resident evil 5 -Bf3 i bfbc2 -Gta 4 -Gh aerosmith(za bardzi w niego niegram) -Gh world tour (w niego tez nie) -Ac 1 i 3 Dalej niepamietam a o tej godzinie to za bardzo nie bd sprawdzal (trza isc spac ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts