osa21c Napisano Grudzień 13, 2013 Share Napisano Grudzień 13, 2013 Mieszkasz na pustkowiu. Test przygotowany na 45 min rozwiązuje 5 min. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Też tak miałam w pierwszych klasach podstawówki, a potem się dziwiłam, że miałam 1. Mam GTA 5 na PC, nie pytajcie, skąd to mam w 1992 roku, po prostu mam i już. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkampfwagen Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Ale jesteś za tępy, żeby ogarnąć zasady gry. A ja jem naleśniki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Rozumiem, że jak się nie ma tego co się lubi, to się lubi co się ma, ale.... Zastąpić posypkę prochem strzelniczym? Mam Assasin's Creed IV Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 pewnie nawet nie wiesz jak go zainstalować. Mam w swoim łóżku Leviego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Oj, chyba nie... Odblokowałem kuszę w battlefieldzie 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkampfwagen Napisano Grudzień 24, 2013 Share Napisano Grudzień 24, 2013 Ale gra była pobrana z internetu, więc popełniłeś przestępstwo, na którym Cię złapali xD A ja porwałam Świętego Mikołaja! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Grudzień 24, 2013 Share Napisano Grudzień 24, 2013 AT nie negocjuje z terrorystami. Zrobiłem samodzielnie minę Claymore. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 Byłem na tej imprezie z tobą ale nie paliłem tego gówna więc nie robiłem z puszek po napojach granatów na bitą śmietanę. Byłem w Equestrii razem z panem Mietkiem spod monopolowego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annabeth Wolfrose Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 (edytowany) Chyba ten pan Mietek zabardzo przygrzmocił ci w głowę. Królik Bugs przyszedł do mnie na cherbate a potem odstrzeliliśmy pół miasta strzelbą. Edytowano Grudzień 25, 2013 przez Luna554 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 Na cherbate to wątpię. No i kto by ci strzelbę sprzedał! Pokonałem smoka nożem do masła i kostką cukru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annabeth Wolfrose Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 mama pewnie się zdenerwowała że zepsułeś zabawke. Zrobiłam ponad dźwiękowe bum na ziemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 Czyli urwało ci twarz i oddzieliło kości od mięśni... Spaliłem ul Chrysalis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annabeth Wolfrose Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 (edytowany) trzeba mieć talent żeby zrobić taki ul z papieru Razem z derpy napadłyśmy na fabryke mufinek i zamifunkowałyśmy cały świat! Edytowano Grudzień 25, 2013 przez Luna554 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 Powinnaś zmienić dilera bo ten cię oszukuje. Napisałem to zdanie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annabeth Wolfrose Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 Masz zwidy. Wyciełam z kosmosu gwiazdy i zawiesiłam na choince. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkampfwagen Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 - Mamo! Choinka się pali! - Luno554, nie mówi sie "pali" tylko "świeci". - Mamo! Firanka się świeci! Mam kontrolę nad pogodą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annabeth Wolfrose Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 To dlaczego nie ma śniegu? Mieszkam na karaibach razem z aloe i lotos. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 Dziecko coś ty brała? To ja podałam Lauren Faust pomysł na MLP FIM Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 (edytowany) Nie, bo to byłam ja i mi podałaś, a po za tym to było 7 lat temu. Jestem w prawdziwym zespole muzycznym. Edytowano Grudzień 25, 2013 przez Harmony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 Wiem, chwaliłaś się, że śpiewacie ,,Wlazł kotek na płotek" EmoShy to moje dzieło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 I tak wiem, że to plagiat. Nauczyłem się grać w bf4. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkampfwagen Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 (edytowany) Ale to było w 2200r. więc wszyscy zapomnieli o tej grze Jestę alikornę Edytowano Grudzień 27, 2013 przez Tacky Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Proszę, nie pisz na forum gdy jesteś naćpany.... Av i sygna to moje dzieło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Twoje ostatnie dzieło zniknęło w kiblu wraz z papierem toaletowym. To ja byłem osobą która założyła equestrie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts