Kruczek Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 Jak wszyscy wiemy, Wielka i Potężna Trixie nie była do końca szczera, podczas opisywania swoich cudownych dokonań. Waszym zadaniem jest powalenie na kolana przechwałki poprzedniej osoby i napisaniu swojej. Na zasadzie "Ostatnio, pokonałem smoka używając jedynie widelca i siły swojego intelektu" Odpowiedź na to: "A w jakiej to było grze? Poza tym nie miałeś widelca! Ja, to ostatnio wygrałem wybory parlamentarne!" A więc zaczynamy. Podczas gdy wy siedzieliście w domu, ja zdążyłem uratować szefa mafii w Arabii Saudyjskiej, przed rozwścieczonym gangiem arabskich podpalaczy konnych! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sosna Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 A w tej bajce były smoki? A poza tym gdzie w Arabii Saudyjskiej mafia? Ja to ostatnio uratowałem księżniczkę z rąk oprycha łyżką i koszulką! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insomnia Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 (edited) Uderzyłeś się w drodze do spożywczaka? Fajny sen. Dziś udało mi się zaprosić braci Mario na herbatkę i ciastka, nauczyli mnie trudnej sztuki przetrwania w ściekach a i zbudowali dla mnie wielką drapaczkę do pleców! Edited November 8, 2013 by Insomnia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrs.Octavia Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 Może jeszcze dali Ci wielką,mięsożerną rosiczkę-mutanta?Jak niby byli u Ciebie jeśli ja dziś grałam w Bario Bros`a i byli Dzisiaj rano jak wstałam to za oknem zobaczyłam wielką żyrafe która na mnie patrzyła i stukała w szybę,dodatkowo miała kocie uszy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insomnia Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 (edited) Ta, może jeszcze miała wymiona z których sypały się tęczowe draże? Daruj sobie, to była nowa z twojej klasy. Nie zgadniecie co mnie spotkało dziś na ulicy! Po chodniku spacerował Speedy Gonzales! Dał mi trochę sera, oświadczył się mojej skarpetce i zaproponował prace w jego rodzinnej firmie! Edited November 8, 2013 by Insomnia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sosna Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 A może oświadczył ci się jeszcze? Swoją drogą fajne masz sny. A ja kupiłem wczoraj pchłę na łańcuchu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insomnia Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 (edited) Ta, powiedz jeszcze, że tańczyła salsę z ziarenkiem ryżu. Nie wyspaliśmy się dzisiaj? Przed chwilą przez okno wbiła mi się liga sprawiedliwych pod pretekstem szukania nowej kwatery! Od dziś WonderWoman będzie mnie trenować a Batman odrobi mi fizykę i matmę! Zazdrościsz? Edited November 8, 2013 by Insomnia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hidoi Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 Wakacje się skończyły. Huh, mam wszystkie nagrody, ze się aż nie mieszczą! Ale pewien przycisk... nie pamiętam jaki... usunął je. Ale i tak jestem świetna, człowiek renesansu! kłamstwo typu mojej koleżanki, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insomnia Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 (edited) No co ty nie powiesz... Sprawdzimy, zobaczymy. Wczoraj zgniotłam tira na czole, tak jak wy to robicie z puszkami Edited November 8, 2013 by Insomnia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hidoi Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 Jak bardzo bolało? Nie jestem głodna mam różowe włosy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KreeoLe Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 (edited) Plagiat z Pinkie Pie, karniak dla Hidoi! Smacznego. Udało mi się skończyć klasę VI ze średnią 5.50 i wzorowym (). Edited November 8, 2013 by KreeoLe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hajime Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 Najwidoczniej przyśnij ci sie ładny sen gdy uczyłaś sie ile to 2 + 2 ... A ja rozwaliłam wszystkie szkoły na świecie moją mocą przyciągania piorunów, hłe, hłe, zawsze trzeba wyjść na Forever Alona.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KreeoLe Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 (edited) Przyciągania swoją piorunującą upierdliwością predzej. Wygrałam roczny kupon na dowolne darmowe naleśniki. :3 Edited November 8, 2013 by KreeoLe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hajime Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 Tak, ale sama je musisz zrobić. W DOMU. Umiem chodzić po ścianach jak spiderman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KreeoLe Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 Po ścianach twojego dziecięcego pokoju dla kurdupli. ( lol) Dostaję tasak pod choinkę, waha! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hajime Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 Tak, ale jest bardziej dla rodziców, jesteś bardzo niegrzeczna... :3 Umiem wyczarować wszystko o czym pomyśle... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 I co Ci po tej umiejętności, skoro nie umiesz myśleć? Ja tam ostatnio, nie chwaląc się, wygrałem z Chuckiem Norrisem pojedynek na bazooki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hajime Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Zabawkową? A ten Chuck to lego? Zabiłam tysiąc ludzi ołówkiem. :3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Najwyżej w szkicowniku. Nie myl rysunku z rzeczywistością. Ostatnio, kiedy Wy siedzieliście przy swoich komputerach i jak zwykle nołlajfiliście, ja wyruszyłam na Wyspę Wielkanocną i umówiłam się na herbatkę z posągami moai. I co, cwaniaczki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sosna Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 A może jeszcze smoki spotkałaś? Ostatnio podczas gdy wy zajmowaliście łącza internetowe ja ratowałem świat przed globalną zarazą! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KreeoLe Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 W Majnkrafcie chyba. Dostałam pod choinkę Świętego Mikołaja w worku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hidoi Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Niech Twój tata wyrośnie z przebieranek. Mam całą kolekcję kucyków i mam figurkę Sombruśka i Kryśki, wow Link to comment Share on other sites More sharing options...
KreeoLe Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Gdzie...? Oh, zaraz, to przecież nie twoja kolekcja. Się za bardzo rozmarzyłeś. Wygrałam konkurs plastyczny () . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sosna Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Chyba w marzeniach sennych. Kupiłem ostatnio tira Link to comment Share on other sites More sharing options...
KreeoLe Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Na pewno będziesz jeździć taką kilkucentymetrową zabawką? Udało mi się zdobyć Mount Everest. xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts