Cuddly Doggy Napisano Czerwiec 19, 2012 Share Napisano Czerwiec 19, 2012 O wow... ta Rainbow w moim stroju jest awesome! Mogę zrobić sobie nadruk z nią na koszulce? *robi słodkie oczka* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Czerwiec 20, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 20, 2012 Oczywiście, Piesku. Tymczasem: I nowa kreacja do poprawienia: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Czerwiec 20, 2012 Share Napisano Czerwiec 20, 2012 Suknię można zacząć przy samym zgięciu do szyi i skrócić ją do połowy kopyt. Oraz dać łańcuszek z muszelek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Czerwiec 20, 2012 Share Napisano Czerwiec 20, 2012 Ja bym tylko zmniejszyła trochę ten kwiatek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Czerwiec 21, 2012 Share Napisano Czerwiec 21, 2012 Idąc tropem Portera dodałbym muszelki, rozgwiazdę oraz atrapę kraba na tyle sukni P.S. bardzo proszę napiszcie w jakim programie robicie te kucyki z sukniami? Gimp, PS, a może cos innego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Czerwiec 24, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2012 Otóż i poprawiona suknia: Jakieś dalsze sugestie? Jeśli nie, to któremu kucykowi najlepiej w niej będzie? P.S. Suknie są robione w Adobe Flash CS3 Professional - co do pytania Guzika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Czerwiec 24, 2012 Share Napisano Czerwiec 24, 2012 Może podobne coś co ma na szyi, zrobić na kopytku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Czerwiec 24, 2012 Share Napisano Czerwiec 24, 2012 Może by dać tą suknię Rose? Ew. Koleżance Lotus lub jej samej. To są moje propozycje, zobaczymy co na to inni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Czerwiec 24, 2012 Share Napisano Czerwiec 24, 2012 Jakby przyciemnić kolor niebieski to suknia by pasowała do Colgate Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Czerwiec 30, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Suknie powędrują do Lotus i Aloes - bo jeśli dajemy jednej, to dlaczego nie dać też drugiej? Ale czegoś im brakuje, zgodzicie się ze mną? Co można zmienić w sukniach, żeby były naprawdę fabulous? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Ja to bym szlaczek pierdyknął. O! I do tego płomienie! Tak będzie fajnie. Wiem! Wiem! I jeszcze pączki! No co? Pączki są spoko. Dobra, chyba naprawdę lepiej, jakbym już poszedł spać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komisarz Goblin Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 Dodać skrzydła Husarii. Będzie to wyglądało super! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 Skrzydła husarskie! Tak, to świetny pomysł, musiałoby by to świetnie wyglądać. Albo jakiś łańcuch od szyi do nogi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Lipiec 4, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 4, 2012 W związku ze zbliżającymi się wielkimi krokami pierwszymi urodzinami forum, zaczynamy mały event w zabawie. Będziemy wymyślać suknie dla Mane 6 na tą okazję. Zaczynamy od Applejack. Tak, jest podobna do jej sukni na galę, ale to tylko bardzo wstępny zarys - równie dobrze możecie nie zwracać na niego uwagi i dać własną propozycję. P.S. Naprawdę odradzam kolejną próbę trollowania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Lipiec 4, 2012 Share Napisano Lipiec 4, 2012 Jak Ty to robisz ?! Genialne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Lipiec 4, 2012 Share Napisano Lipiec 4, 2012 Chustkę poprawić bardziej pod kolor włosów aby pasowała :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow :3 Napisano Lipiec 4, 2012 Share Napisano Lipiec 4, 2012 Poprawić frędzle z pomarańczowego na czerwoną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Lipiec 5, 2012 Share Napisano Lipiec 5, 2012 Może jakieś buciki, a na przednich łapkach bransoletkę, albo zegarek w kształcie jabłka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Lipiec 7, 2012 Share Napisano Lipiec 7, 2012 Szczerze? Cała suknia mi się nie podoba Moim zdaniem powinna być bardziej oryginalniejsza. Applejack miała już taką podobną kreację, jak sam wspomniałeś ;p Hmm... ta zielona chusta mogłaby być lekko dłuższa, tak żeby zakrywała trochę nogi i tułów (będzie powiewać na wietrze, huehue). To siodło całkowicie wywalić i dać jakąś normalną, zwyczajną suknię. Ta jest zbyt prosta. Niech będzie bardziej falista. Koronkę u góry też wywalić. Byłoby ładnie, gdyby cała ta kreacja miała jakieś żywe kolory Byle tylko nie zlewało się to za bardzo z jej sierścią i włosami. Można dać jakieś dżinsowe elementy: A jeśli chodzi o biżuterię - to nie dla Applejack. Jak już, to dać na chustę jakąś broszkę w kształcie jabłuszka albo spinkę we włosy. W sumie to kapelusz też mógłby być jakoś bardziej urozmaicony. Nie wiem tylko co z nim zrobić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Lipiec 8, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2012 Ahem. Po pierwsze - cieszę się, że Soczek powiedziała wprost, co się nie podoba. Wyszła nam dzięki temu całkiem nowa suknia, która z pewnością przebiła oryginalny szkic. Zresztą, sami zobaczcie. Kolejna na liście jest Fluttershy: I znowu - jest to bardzo, bardzo wstępny szkic, zrobiony bardziej, żebyście mogli ją sobie wyobrazić i wymyślić dla niej suknię. Możecie wyjść od tego szkicu, a możecie opisać (czy też narysować, ale wątpię, żeby komuś się chciało) całkiem inną suknię. A zatem - czekamy na pomysły. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Lipiec 8, 2012 Share Napisano Lipiec 8, 2012 U Flutttershy można by pokombinować z fryzurą, we włosy wsadzić jakiś kwiatek... najlepiej coś jak stokrotkę albo ogólnie na całej długości poukładać te stokrotki, te jakby wstążki na sukni zrobiłabym turkusowe. Jeżeli zrobiłoby się jej fryzurę jakąś bardziej wymyślniejszą to zrezygnować ze stokrotek we włosach ii dać je jako wzór na sukni. To różowe spod skrzydła wyrzucić. Ta broszka co spina suknie też niech będzie turkusowa, reszta sukni w odcieniu niebieskawej zieleni, że tak to ujmę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EquestriaBoy Napisano Lipiec 9, 2012 Share Napisano Lipiec 9, 2012 Według mnie zlikwidować Fluttershy ten kołnierz.Ładnie by wyglądał za uchem mały kolczyk w ksształcie motylka ze znaczka Fluttershy. Z tej broszki w kształcie koła zrobić małego różowego motylka-jak na znaczku. To jakby różowe siodło pod skrzydłem,zamienić na drugi materiał tak aby się ciągnał do tylnych ''kolan'', najlepiej w kolorze strasznie jasno różowym(jaśniejszym niż motyle na znaczku Fluttershy). Cała fryzura mogłaby wyglądać jak normalna fryzura Fluttershy(a nie tak troche roszczochrana).Te wstążki które są na tułowiu ozdobić malutkimi białymi perełkami.A materiał pod ''tym różowym(co ja napisałem)'' i pod wstążkami -mógłby zostać zielony-lecz jaśniejszy. Cuddly Doggy-Ja napisałem,że tylko karbowane włosy bo do Fluttershy nie pasują zmyślne fryzury a stokrotki kojarzą mi się z jej włosami na Grand Galoping Gala Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Derpy Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 Ten kołnierz TRZEBA usunąć. Fryzura może być, ważne, żeby nic na głowie nie miała. Wstążki zrobiłbym w innym odcieniu zieleni, jaśniejszym. Ponadto warto byłoby rozszerzyć suknię tak, by elementy ozdobne wspomniane w poprzednim zdaniu znalazły się wewnątrz jej zarysu. To coś znajdujące się za skrzydłem dobrze wyglądałoby nie ,,postrzępione" i w kolorze reszty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Lipiec 14, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 14, 2012 Otóż i poprawiona suknia Fluttershy. Jako następną ubierzemy Twilight Sparkle. Jak zwykle, czekamy na sugestie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Lipiec 14, 2012 Share Napisano Lipiec 14, 2012 Fluttershy wygląda genialnie! Co do Twi - suknia mogła by jej cały brzuch zasłaniać, i chyba właściwie tyle co do zmian. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts