Magus Napisano Maj 5, 2016 Share Napisano Maj 5, 2016 Teraz to jestem naprawdę wściekła! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 5, 2016 Share Napisano Maj 5, 2016 Nie patrz mi w oczy, bo spłoniesz! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 5, 2016 Share Napisano Maj 5, 2016 Rock n Roll Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 5, 2016 Share Napisano Maj 5, 2016 Epickie bitwy przeze mnie przemawiają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 5, 2016 Share Napisano Maj 5, 2016 Tyle się męczę, a i tak wiecznie przegrywam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 5, 2016 Share Napisano Maj 5, 2016 W takim stanie... to raczej nie wyjdzie, bo jestem tylko kucem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 5, 2016 Share Napisano Maj 5, 2016 na wszelki wypadek będę biegał po kamieniach, tam na pewno nie mam min Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 5, 2016 Share Napisano Maj 5, 2016 Gdzie jest ku*wa moje 300 baniek?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 5, 2016 Share Napisano Maj 5, 2016 Hard rock! Metal! Yeaaah! (Tylko czemu ku*wa tego nie zrobię!!!) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 5, 2016 Share Napisano Maj 5, 2016 amunicja w nożu się skończyła, karabin zupełnie się stępił, czym ja mam k***a walczyć 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 5, 2016 Share Napisano Maj 5, 2016 Mów tak dalej, a mnie zdenerwujesz. A to? W sensie płonące oczy? A... tylko okres. Ale lepiej zamknij japę, bo nie ręczę. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 6, 2016 Share Napisano Maj 6, 2016 Wojenko wojenko moja kochana jak że Ty piękna Pani Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 6, 2016 Share Napisano Maj 6, 2016 z cienia przychodzę 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 6, 2016 Share Napisano Maj 6, 2016 BEZ POSAGU! (dla kumatych) BEZ POSAGU! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 6, 2016 Share Napisano Maj 6, 2016 tylko ja z całego oddziału nie zdobyłem branki i jestem zły... bardzo zły 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 6, 2016 Share Napisano Maj 6, 2016 - Ten telefon nie działa! - Może dlatego, że ma pani kopytka? - Nie działa! Zepsuty! Żądam zamiany urwa twoja mać! - A... ale. - MORDA! ZAMIENIAJ! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 Karabin karabin przestań mnie wyprzedzać 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 chodź zrobię ci krzywdę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 aż mi się oczy z radości świecą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 Muhahaha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 no serio obiecali że ręka mi urośnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 zaraz podrapię się po nosie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 zła jestem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 patrz jakie mam zdrowe zęby! Patrz i podziwiaj! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 to światło nie chce mi z oczu wyleźć!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się