Killer Poke Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 zaraz kichnę! masz chusteczki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 oddam trochę żaru za darmo kto chce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 Zdobędę kasę! Zdobędę władzę! Wszystko moje! WSZYSTKO! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 Zdobędę amunicję! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 TIREK!!! Zajebałeś mi podpaski! Nie żyjesz! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 Nie przestanę, bo nie umiem! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 Ale kolorowo! Zostaję tutaj! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 niech no ja dorwę złotą rybkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 kto KURWA próbował na mnie jeździć? Przyznać się bo nie mogę patrzeć do tyłu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 To uczucie, kiedy tylko Ty wiesz ci się dzieje, bo reszta ma to gdzieś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 to uczucie kiedy wiesz że walczysz i wiesz o co 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 timon i pumba mogą mi skoczyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 co wy tu jeszcze robicie?? Wypierdalać do łóżek!! Już!! (nie skierowane do nikogo) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 ,,HAHAHA! w końcu was mam!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 blacha na głowie robi wrażenie, co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 (edytowany) Panowie Panowie Panowie. Za mało kurwa. KURWA!! Powtarzamy kurwa!! Ah bo jak się zdenerwuje zaraz!!! (dla nie kumatych cytat z kabaretu) Edytowano Maj 8, 2016 przez Ratchet :) (RAinbow Dash) zmiana posta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 Jestem mistrzem szmaty! Moje wszystko! Dziękuję dobranoc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 niebiesko mi z tą bronią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 I tak każdy z was lamusy nie przejdzie przez mój egzamin, więc wypie*dalać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 to ja Staszek Alkatraz, uciekłem z pokoju z poduchami na ścianie i idę cię zabić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 No to po tobie gnoju! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 ktoś widział gitarę dla nieparzystokopytnych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 Spokojnie, to tylko magia przyjaźni. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 ależ jestem ciemny? Gorzej niż tabaka w rogu 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 Uciekłem z więzienia dla wariatów. Spoko, zabiłem wszystkich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się