Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Luty 15, 2017 Share Napisano Luty 15, 2017 Łapcie za kałachy i na wroga -Uzi a ty co? Gdzie masz broń? -No mam trzymam w ręce -Ale to nie broń palna z maczetą chcesz iść na wroga? -Gardze bronią palną, tylko broń biała bo w pełnym kontakcie daje więcej satysfakcji jak wróg patrzy ci w oczy gdy go przebijam maczetą, ale możesz mnie osłaniać współpraca popłaca -Spoko 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Luty 15, 2017 Share Napisano Luty 15, 2017 Będę zabijał! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Luty 15, 2017 Share Napisano Luty 15, 2017 Adolf Hitler: The Next Holocaus (Thug LIVE) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Luty 15, 2017 Share Napisano Luty 15, 2017 23 minuty temu Świeży rekrut napisał: A teraz zapraszam na program: "Ugotowani rodzice" ulubiony program kanibali. To byli surowi rodzice xD Żywcem mnie nie weźmiecie! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Luty 15, 2017 Share Napisano Luty 15, 2017 Właśnie teraz GosiElla napisał: To byli surowi rodzice xD Oj tam, można się pomylić Miłośniczka żółwi. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Luty 15, 2017 Share Napisano Luty 15, 2017 Rura bo Zara wybuchnie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Luty 15, 2017 Share Napisano Luty 15, 2017 A historię tej zielonej koszuli to i tak nie zrozumiesz. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Luty 15, 2017 Share Napisano Luty 15, 2017 -Ulicą nie przejdziemy!..... -To przez ruiny getta! -Dobra za mną.....osłaniać! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Luty 15, 2017 Share Napisano Luty 15, 2017 (edytowany) Co tam się dzieje? Jak wpadnę im na chatę to skończy się dzień ćwikły Edytowano Luty 15, 2017 przez Hi I'm Uzi Wanna Play? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Luty 15, 2017 Share Napisano Luty 15, 2017 I właśnie wtedy zasłonili mi pysk tą maską, ale to już inna historia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 15, 2017 Share Napisano Luty 15, 2017 Będę walczył do upadłego! Tutaj też dawno mnie nie było... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Luty 15, 2017 Share Napisano Luty 15, 2017 godzinę temu Świeży rekrut napisał: Oj tam, można się pomylić Dla kanibali to chyba jednak będzie różnica czy zjedzą obiad na ciepło, czy na zimno, xD nie wiem, bo nie pytałam, ale stosując drogę empatii... Jesteś niegrzeczny, ale ja bardziej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Luty 16, 2017 Share Napisano Luty 16, 2017 (edytowany) Pokaże ci podwodny świat, za mną Edytowano Luty 16, 2017 przez Hi I'm Uzi Wanna Play? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korund Napisano Luty 16, 2017 Share Napisano Luty 16, 2017 I co? Myślałeś, że możesz sobie bezkarnie chodzić po Nowej Hucie nocą? To źle myślałeś! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Luty 16, 2017 Share Napisano Luty 16, 2017 Zdobyłem CM siekiera skrzyżowana z wężem strażackim Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Luty 16, 2017 Share Napisano Luty 16, 2017 Zaraz Ci będzie cieplutko i mokro! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Luty 16, 2017 Share Napisano Luty 16, 2017 Jak to powiedział Chucky cytuje: "bitch you hurt me" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Luty 16, 2017 Share Napisano Luty 16, 2017 DiE DiE DiE haha oh and Die agan hehe 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Luty 16, 2017 Share Napisano Luty 16, 2017 Hakuna Matata \\o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Luty 16, 2017 Share Napisano Luty 16, 2017 Maluj nie gadaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Luty 16, 2017 Share Napisano Luty 16, 2017 I'm definitely not BigMac. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Luty 16, 2017 Share Napisano Luty 16, 2017 Mac Voorhees badass nr1 Czujesz to? Tą energię? Ten spokój, nikt nie ględzi ci o pierdołach, totalny kosmos bez nikogo tylko ty i twoje myśli taaaaaaaa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Luty 16, 2017 Share Napisano Luty 16, 2017 Chcesz w twarz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Luty 16, 2017 Share Napisano Luty 16, 2017 -przepraszam czy na piętrze odbywa się libacja alkoholowa? -Nie -szkoda bo bym poimprezowała -Dom publiczny 3 ulice dalej aha i paszoł won Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Setco Napisano Luty 16, 2017 Share Napisano Luty 16, 2017 ''idę Ci wpi.. wywalić.'' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się