Świeży rekrut Napisano Kwiecień 23, 2016 Share Napisano Kwiecień 23, 2016 (Yyyy... nope.) Wyglądam tak zajebiście, że nie muszę ściągać tej mokrej maski. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowiek Maupa Napisano Kwiecień 23, 2016 Share Napisano Kwiecień 23, 2016 nosze hełm bo pod hełmem jestem rudy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Kwiecień 23, 2016 Share Napisano Kwiecień 23, 2016 Hm.... That is stupid! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 23, 2016 Share Napisano Kwiecień 23, 2016 Panowie. Światło widzę. Ja w pizdu! To pociąg! Przynajmniej wyglądam cool. Moge umrzeć. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Kwiecień 23, 2016 Share Napisano Kwiecień 23, 2016 "Jestem pączkiem"~John Fitzgerald Kennedy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Kwiecień 23, 2016 Share Napisano Kwiecień 23, 2016 JUŻ LECĘ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 23, 2016 Share Napisano Kwiecień 23, 2016 (Miało być: "Jestem berlinczykiem." - "Ich bin Berliner." Tylko niemcy skumali, że jest pączkiem.) Widzę światło w tunelu. Mamo. Dobry towar. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Kwiecień 23, 2016 Share Napisano Kwiecień 23, 2016 (A co? Myślałeś, że tego nie wiem?...) Ten avatar jest przereklamowany. Ogłaszam rozpoczęcie wojny! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 23, 2016 Share Napisano Kwiecień 23, 2016 "War, war never changes". Po czym rzucił się w wir walki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 23, 2016 Share Napisano Kwiecień 23, 2016 (Lucas, skoro to napisałeś, to oznaczało, że wiesz o czym mowa. Napisałem jak miało wyjść, a Ty napisałeś jak wyszło.) Hopsa sa! Pinkie pod niebo leci. A lepszego wiersza nikt nie skleci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Kwiecień 23, 2016 Share Napisano Kwiecień 23, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 23, 2016 Share Napisano Kwiecień 23, 2016 Za mną i nie dać się zabić. Bo pożałujecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Kwiecień 23, 2016 Share Napisano Kwiecień 23, 2016 idę za linię wroga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Kwiecień 23, 2016 Share Napisano Kwiecień 23, 2016 Hmm... Co takiego mam robić skoro jestem Strażnikiem Galaktyki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Kwiecień 23, 2016 Share Napisano Kwiecień 23, 2016 Właśnie teraz Lucas napisał: Hmm... Co takiego mam robić skoro jestem Strażnikiem Galaktyki? Ha ktoś tu oglądał film widzę lub grał w najnowszą wersję albo pamięta jeszcze stare lata. a co do avka tak jak zabawa mówi Serio naprawdę chcesz to zrobić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 23, 2016 Share Napisano Kwiecień 23, 2016 Nie, no kolego. Ja tu widzę, że się nie dogadamy. Dziękuję, dowidzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Kwiecień 23, 2016 Share Napisano Kwiecień 23, 2016 (edytowany) 3 minuty temu Ratchet (RAinbow Dash) napisał: Serio naprawdę chcesz to zrobić? Tak jak dokonał to mój mentor Myśliciel i wojskowy powyżej. Edytowano Kwiecień 23, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Kwiecień 23, 2016 Share Napisano Kwiecień 23, 2016 1 minutę temu Lucas napisał: TAK, jak dokonał to mój mentor Myśliciel. Aż ciekawa jestem co to było No i nie mam pomysłu na odpowiedź do gry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Kwiecień 23, 2016 Share Napisano Kwiecień 23, 2016 Po jakiego grzyba się tutaj udzielam? NO EMOJ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Kwiecień 23, 2016 Share Napisano Kwiecień 23, 2016 Właśnie teraz Lucas napisał: Po jakiego grzyba się tutaj udzielam? NO EMOJ A tego to ja juz nie wiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Kwiecień 23, 2016 Share Napisano Kwiecień 23, 2016 A skąd mam wiedzieć? Piszę to co inni, tekst o avku powyżej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Kwiecień 23, 2016 Share Napisano Kwiecień 23, 2016 1 minutę temu Lucas napisał: A skąd mam wiedzieć? Piszę to co inni, tekst o avku powyżej. jak wskazuje zabawa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 23, 2016 Share Napisano Kwiecień 23, 2016 (Więc kończąc offtop. Wait. Lucas, a co ja dokonałem? Wojskowy, bo lubię ten szyk. Myśliciel?) Więc jeszcze raz. Włożyłeś palce do gniazdka i wysadziło rozdzielnię na osiedlu? Zaimponowałeś mi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Kwiecień 23, 2016 Share Napisano Kwiecień 23, 2016 1 minutę temu Świeży rekrut napisał: (Więc kończąc offtop. Wait. Lucas, a co ja dokonałem? Wojskowy, bo lubię ten szyk. Myśliciel?) Więc jeszcze raz. Włożyłeś palce do gniazdka i wysadziło rozdzielnię na osiedlu? Zaimponowałeś mi. Proszę to się przeradza w poważniejszą dyskusję Avek "Mam ochotę wszystkich rozstrzelać" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 23, 2016 Share Napisano Kwiecień 23, 2016 (Hea, hea.) To uczucie, kiedy wiesz, że nikt ci nie podskoczy, bo masz najwyższy stopień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się