Świeży rekrut Napisano Maj 31, 2016 Share Napisano Maj 31, 2016 Patrzę i kurwa patrzę. I ni chuja. Musiałem amputować sobie palce, bo mam kopyto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 1, 2016 Share Napisano Czerwiec 1, 2016 a ze mnie ubranie zejść nie chce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 2, 2016 Share Napisano Czerwiec 2, 2016 Właśnie naładowałem pistolet. Jestem gość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Czerwiec 2, 2016 Share Napisano Czerwiec 2, 2016 nikt nie ma tak szerokich pleców jak ja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 3, 2016 Share Napisano Czerwiec 3, 2016 ależ mi ta grzywa urosła!! Gdzie jest ten co dał mi szampon na porost włosów zamiast odżywki?? Co??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 3, 2016 Share Napisano Czerwiec 3, 2016 Tak. Patrzę na ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Czerwiec 3, 2016 Share Napisano Czerwiec 3, 2016 powystrzelam wszystkie krety i nornice w tym ogródku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Czerwiec 3, 2016 Share Napisano Czerwiec 3, 2016 Chyba przesadziłem z tą magią alikornów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 3, 2016 Share Napisano Czerwiec 3, 2016 no tu jest tak zielono że mnie nie widać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Czerwiec 3, 2016 Share Napisano Czerwiec 3, 2016 chodź pomaluj mój świat... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Czerwiec 3, 2016 Share Napisano Czerwiec 3, 2016 (edytowany) Mam jaskre, a wizyta u lekarza za rok Edytowano Czerwiec 3, 2016 przez Bronek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 3, 2016 Share Napisano Czerwiec 3, 2016 hej dajcie mi kolejny ekran do lizania. bo mój już czysty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 3, 2016 Share Napisano Czerwiec 3, 2016 Pokoloruje mnie ktoś wreszcie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Czerwiec 4, 2016 Share Napisano Czerwiec 4, 2016 (edytowany) tak się pacze, apacze i nie widzę Edytowano Czerwiec 4, 2016 przez labarou85 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 5, 2016 Share Napisano Czerwiec 5, 2016 dajcie mi wreszcie te okulary bo nic nie widzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Czerwiec 5, 2016 Share Napisano Czerwiec 5, 2016 Po co mi robot na plecach? Nie twoja sprawa! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Czerwiec 5, 2016 Share Napisano Czerwiec 5, 2016 Nie wiem, z czego jest ten ekran, ale jest pyszny! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 5, 2016 Share Napisano Czerwiec 5, 2016 dobra ferajna zbierać tyłki idziemy w busz!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 5, 2016 Share Napisano Czerwiec 5, 2016 Co by tu jeszcze spieprzyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 5, 2016 Share Napisano Czerwiec 5, 2016 Lecę bo chcę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 5, 2016 Share Napisano Czerwiec 5, 2016 Mam róg, to sobie sprawię dłoń! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 5, 2016 Share Napisano Czerwiec 5, 2016 Na poligon marsz! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Czerwiec 5, 2016 Share Napisano Czerwiec 5, 2016 rescue ranger superstar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 6, 2016 Share Napisano Czerwiec 6, 2016 Mam tę moc! Urwał mać! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Czerwiec 6, 2016 Share Napisano Czerwiec 6, 2016 *urwał! Kamień! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się