Rory Mercury Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 Lol czy to ja ruszam głową czy to świat się buja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 20, 2016 Share Napisano Czerwiec 20, 2016 Znowu ścieżka zdrowia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 20, 2016 Share Napisano Czerwiec 20, 2016 do broni!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 21, 2016 Share Napisano Czerwiec 21, 2016 "Czemu to wszystko jest takie... męczące". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 21, 2016 Share Napisano Czerwiec 21, 2016 no dobra porozmawiajmy teraz o tym co zrobiłeś. Potem wymierzę karę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Czerwiec 22, 2016 Share Napisano Czerwiec 22, 2016 A gdyby tak rzucić to wszystko i wyjechać w bieszczady... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 22, 2016 Share Napisano Czerwiec 22, 2016 Ale mam ochotę na te lody! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Czerwiec 22, 2016 Share Napisano Czerwiec 22, 2016 Nie potrzebna mi noga, żeby stać prosto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 22, 2016 Share Napisano Czerwiec 22, 2016 To teraz napiszę do jeszcze list do Ceśki i mogę iść spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Czerwiec 22, 2016 Share Napisano Czerwiec 22, 2016 1 minutę temu Świeży rekrut napisał: To teraz napiszę do jeszcze list do Ceśki i mogę iść spać. Chyba raczej do twilight A wracając: jak uciec z tego kwadratu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 22, 2016 Share Napisano Czerwiec 22, 2016 Jest noc, mogę spać, ale wolę coś napisać. Brawo ja. (Okej, okej.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 22, 2016 Share Napisano Czerwiec 22, 2016 dobra karabin w dłoń i na wojnę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Czerwiec 23, 2016 Share Napisano Czerwiec 23, 2016 wyczesane mam futerko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 23, 2016 Share Napisano Czerwiec 23, 2016 gdzie jest ten który zjadł mi budyń??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Czerwiec 23, 2016 Share Napisano Czerwiec 23, 2016 Gapisz się na moje uszy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 23, 2016 Share Napisano Czerwiec 23, 2016 no dobra pomyślmy co tu teraz napisać ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 23, 2016 Share Napisano Czerwiec 23, 2016 Nie ma dobrze w głowie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Czerwiec 23, 2016 Share Napisano Czerwiec 23, 2016 jestem cały siny i idę do szpitala na badanie moczu; cześć! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 24, 2016 Share Napisano Czerwiec 24, 2016 fiolet to zdecydowanie mój kolor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 24, 2016 Share Napisano Czerwiec 24, 2016 "I'm dead inside". [Serio tak wygląda ten uśmiech.] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Czerwiec 24, 2016 Share Napisano Czerwiec 24, 2016 Co powiesz o moim wąsiku? Fajny co nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 24, 2016 Share Napisano Czerwiec 24, 2016 kto chce posmakować mojego języczka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Czerwiec 24, 2016 Share Napisano Czerwiec 24, 2016 chcę zobaczyć ostatni błysk światła w twoich oczach gdy będziesz umierał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 25, 2016 Share Napisano Czerwiec 25, 2016 11 godzin temu labarou85 napisał: chcę zobaczyć ostatni błysk światła w twoich oczach gdy będziesz umierał dobre to mi się podoba zabiję cię i będę patrzeć jak uchodzi z ciebie życie oddech po oddechu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 27, 2016 Share Napisano Czerwiec 27, 2016 Widziałeś kiedyś taką laskę? Tak. Jest moja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się