Darkbloodpony Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 (edytowany) No i posprzątane... Spoiler no nie znowu mnie wyprzedzili... Edytowano Marzec 20, 2017 przez darkblodpony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 podam, ale muszę upuścić Ci nieco krwi w ramach zapłaty 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 Tylko tym razem tego nie zepsuj dobrze? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 Tej nocy będziesz następny *cofa się i znika z ciemnościach* 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 Siostro, chyba przecięcie aorty pacjentowi to nie był dobry pomysł... 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 Dzisiaj zagarniemy Ponyville, jutro całą Equestrie *złowrogi śmiech* 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 - Już nie żyjesz! Zostaniesz poszatkowany na kawałeczki. *trzask i odgłos spadających kawałków noża na ziemie*. - Stop Kamera stop. Eeee wole nie wiedzieć jak to zrobiłeś... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 Piła się zacięła, trza było ciąć nożem.... 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 Znowu tech oblech z piętra napiep*za wiertarką o 6 rano. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 Co jest ku.wa? Po co mi ta szklanka? Poje....Ło cię?z gwinta wale nie będę się bawić 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 - To cie oduczy napadania na innych * nad ciałem seryjnego mordercy* 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 kapturek wyprany i nakrochmalony można iść w miasto i straszyć ludzi psem przebranym za pająka 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 - Uwierz to nie będzie bolało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 jestem twoim największym koszmarem... dentystą z ręczną wiertarką 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 - Przepraszam, ale naprawdę zapomniałam portfela... mogę zapłacić następnym razem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 Jestem już tak blisko obalenia Celestii, jeszcze kilka kroków i będę władał tymi naiwniakami, łykną każde moje słowo, zrobią co im każe * szyderczy śmiech doktora zło xD* 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 Celestio melduję wykonanie zadania - dr zło od wczoraj obraca się w niebyt 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Marzec 21, 2017 Share Napisano Marzec 21, 2017 Zainteresowała mnie ta książka...Wiesz czy ten autor ma więcej książek wydanych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rrrrrrrrrrrr Napisano Marzec 21, 2017 Share Napisano Marzec 21, 2017 A widzisz... Tu mnie zagięłaś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 21, 2017 Share Napisano Marzec 21, 2017 ładnie by wyglądał w tobie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Marzec 21, 2017 Share Napisano Marzec 21, 2017 Co sądzisz o wspólnym robieniu kanapek z dżemem? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rrrrrrrrrrrr Napisano Marzec 21, 2017 Share Napisano Marzec 21, 2017 Jaki pocieszny szczeniaczek no proszę chyba przygarnę 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 21, 2017 Share Napisano Marzec 21, 2017 *w myślach* Kill Bill to przy mnie ostatnia lampucera 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Marzec 21, 2017 Share Napisano Marzec 21, 2017 zaiste... w mojej piwnicy naprawdę jest strasznie PS: Spoiler nie myśl nawet o strychu bo nie zaśniesz przez tydzień 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się