Hajime Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 To zależy od tego, jak są narysowane. Co myślisz o plastikach? Mam na myśli tych na fejsbuku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Mam nadzieję, że istnieje dla nich specjalne miejsce w piekle. Co myślisz o pirotechnice? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Jest ok. jeśli patrzeć na petardy czy fajerwerki Co myślisz o internecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Dobrze, że jest z nami :3 Co sądzisz o grach z szopami praczami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Na pewno są fajne dlatego chcem zagrać. Co sądzisz o pracy w grupie na lekcjach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Jest fajna jeśli twoi towarzysze nie zjedzą ci tego na czym masz robić (np. ostatnio lekcja przyrody, robiliśmy jakieś doświadczenie na ciastkach, Julka i Kacper oba zjedli ) Co myślisz o Fluffy w kolorach Rarity ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Nie była by sobą (róż rulez ) Co myślisz o różowym wilku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pegasis89 Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Jest spoko o ile to wilczyca jest Co sądzisz o szkole? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Niech spłonie, a nauczyciele razem z nią. Co myślisz o Izumi Miyamurze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pegasis89 Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Nie znam tej postaci, ale wygląda mi na anime, więc niech żyje Co sądzisz o pegasis? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Yyy...Lubie ich? Co myślisz o piosenkach vocaloidów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pegasis89 Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Są spoko. Co sądzisz, o szpilkach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Nie nosze ich, bolą stopy ;_;. Co myślisz o japońskich emotkach? ^3^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pegasis89 Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Są spoczko. Co sądzisz o muzyce? Nie nosze ich, bolą stopy ;_;. Ja je uwielbiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Bez niej nie istniałby świat. Co myślisz o miłości? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pegasis89 Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Bez niej też świata by nie było. Co sądzisz o ślubie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Forever alone. Co myślisz o świecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pegasis89 Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 "Dziwny jest ten świat" Co sądzisz o miłości? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Meeeh..... Jestę forevę alonę. Co myślisz o mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pegasis89 Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Jesteś miłą dziewczyną! Co sądzisz o mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Jesteś spoko Co sądzisz o mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pegasis89 Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Ty również, jak na drzewo Co sądzisz o dziewczynach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Dziewczyny się kocha Co sądzisz o grach komputerowych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pegasis89 Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Uwielbiam je! Co sądzisz, o MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Jest to zacny serial, który nie ma sobie równych. Co sądzisz o sosnach ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się