Insomnia Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Każdy ma czasem w głębi duszy dosyć swojego szefa, no nie? Dobra wymówka nie jest zła, prawie zawsze możemy dzięki temu uciec od niewygodnej roboty. Snips bardzo by chciał się od was nauczyć tejże sztuki by mieć więcej czasu na zabawę ze Snailsem, zamiast wykonywać zachcianki Wielkiej i Wszechpotężnej Trixie. O co chodzi?Ja teraz podam jakiś dziwny rozkaz typu "umyj naczynia" osoba niżej musi wymyślić do tego dobrą wymówkę, odpowiedziałeś? Teraz ty wymyślasz coś ciekawego od czego osoba niżej musi się wymigać! Start!Idź za mnie do sklepu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Nie, bo muszę zabijać smoki Idź mi nabij level! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Bardzo przepraszam, ale nie jestem w stanie tego zrobić. Powodem może być na ten przykład brak prądu, prześladujący mnie od baaaardzo długiego czasu. I niechęć do gier komputerowych innych niż strategie i/lub strzelanki. Proszę, abyś wyskoczył mi do sklepu po pi... tymbarka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 (edytowany) Przykro Mi ale doznałam bardzo strasznej chorby zakaźnej pod nazwą nie-chce-Mi-sięi nie mogę się ruszać z domu Nakarm koty za mnie Edytowano Listopad 25, 2013 przez emili878 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Listopad 25, 2013 Autor Share Napisano Listopad 25, 2013 Niestety, muszę iść po coś ważnego do koleżanki... Zjedz robaka! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 mam mieć operacje i nie mogę niczego jeść Napraw scene! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Niestety jestem uczulony na pracę. Podkradnij się i ukradnij Twilight skrzydła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Niestety jestem w Arabii siodłowej i nie mogę iść do Canterlot gdyż napadli mnie Zagraj Mi w notatniku piosenke Child's play Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Listopad 25, 2013 Autor Share Napisano Listopad 25, 2013 Nie teraz! Właśnie leci MLP! Wyszoruj toaletę swoją szczoteczką do zębów! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Nie dzięki, mam dość wrażeń na dzisiaj, po wyścigu na sankach z kiślu. Kup mi Chiny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Muszę odrobić lekcję. Zabierz mane 6 do tego wymiaru i przyprować je do mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Listopad 25, 2013 Autor Share Napisano Listopad 25, 2013 Sory, nie mam na składzie pojazdu między wymiarowego Zjedz ten przeklęty kawior! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Przepraszam ale jeestem uczulona na warzywa Ożeń się z Scootaloo! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Sory, ale nie jestem lesbijką . Przynieś mi Rainbow Dash! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Ale ona nie ma czasu. Znajdź portal do Equestrii i mi go daj! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Listopad 25, 2013 Autor Share Napisano Listopad 25, 2013 Equestria nie istnieje Umyj się! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 (edytowany) Niestety muszę zrobić pracę domową i z wielkim smutkiem powiadamiam, że nie mogę Idź do Chrysalis i zrób zamieszanie! Edytowano Listopad 25, 2013 przez emili878 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Ale Discord to władca Chaosu. Płacz! o tak! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Ale zrobisz to świetnie za mnie. Zjedz Fluttershy, ale najpierw jej o tym powiedz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Nie, konina jest obrzydliwa! Weź, mi napisz rozdział fanficka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Listopad 25, 2013 Autor Share Napisano Listopad 25, 2013 Nie umię Uczesz zarobaczone włosy Chrysi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 (edytowany) Ale ona nie ma robaków. Idź przynieś mi cukierki. Są w barku na dole u mnie w mieszkaniu. Edytowano Listopad 25, 2013 przez Hole Hooves Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Nie wiem gdzie mieszkasz Odrób za mnie lekcje! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Jesteś tego pewien ? Mam lekarskie pismo. Podlej mi kwiatki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Listopad 25, 2013 Autor Share Napisano Listopad 25, 2013 Ja nie odróżniam kwiatków od chwastów, na pewno tego chcesz? Szoruj mi do sklepu po Blind Baga! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts