Gorgon Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 Wyjdź ze świata fantazji cukiereczku... Kup mi cos fajnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 To daj kasę. Idź się uczyć! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 Nie jestem Rarity. Kup mi Kredenz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Listopad 28, 2013 Autor Share Napisano Listopad 28, 2013 Szastnij hajsem to kupię. Znajdź mi blinda z neonową Kr... Cadance. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 (edytowany) Nie chce mi się jechać do Manufaktury... Daj mi dobry sznur do wieszania ludzi. Edytowano Listopad 28, 2013 przez Chibi MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Listopad 28, 2013 Autor Share Napisano Listopad 28, 2013 Proszę! Oto nić bardzo wysokiej jakości! Zetnij swoje włosy i zrób sobie z nich brodę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 Nie bo już mam krótkie włosy(jak na dziewczynę) Obejrzyj za mnie całą Hetlię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 (edytowany) Już obejrzałam, poza tym jestem kurczakiem nie mogę Daj Mi na gwiazdkę magiczny ołówek Edytowano Listopad 28, 2013 przez emili878 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 Kup se! grozisz mi? Powiedzz, jak piękna jestem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 Nie mogę. Nie chodzi o to, że nie jesteś, o nie. To coś znacznie głębszego. Przestrzeń dzieląca nas od siebie jest zbyt wielka, bym mógł w wymierny sposób zobrazować twój wygląd słowami. Czyli jesteś po prostu za daleko. Zaklaszcz rzęsami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 Nie umiem mrugać. Napraw mi mikrofon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysia Krysia Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 niestety, kiedy naprawie mikrofon, to się zepsuje bardziej xD Idź na spacer z psem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 Same nie mogą? Zamień się w podmieńca, a podmieńcem zamień się w kogoś z forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 Nie chcę być brzydka. Miej czarne źrenice. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 Ale po co? Ożeń się z Doktorkiem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 On ma już Derpy ;c Zjedz Violet Fritter z majonezem, ale koniecznie o 12. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 Bóg cię opuścił... Zjedz za mnie tort(tak, nie lubię tortów). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 Nie ma okazji. Ożeń się ze Snipsem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 Eeee nieee. Usiądź na suficie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 (edytowany) Nie jestem zoofilem@Up. Nie umiem, chyba, że chcesz placek z Gorgona na podłodze. Chroń mnie przed spoilerami (one czają się wszędzie) Edytowano Listopad 29, 2013 przez Gorgon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Listopad 29, 2013 Autor Share Napisano Listopad 29, 2013 (edytowany) Nie mogę edytować twojej sygny, nie mam dostępu Przytul drzewo i obiecaj mu, że nic mu się nie stanie, po czym zaatakuj to drewno piłą mechaniczną. Pokaż jaki z ciebie kłamca. Edytowano Listopad 29, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 Drzewa nie, ale Fluttershy z chęcią zabiję serio. Zwiąż mi Celestię na drzewie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 (edytowany) Nie, bo jeszcze mnie zgfauci Obejrzyj wszystkie odcinki One piece w jeden wieczór. Nie mogę edytować twojej sygny, nie mam dostępu To poroś Kruczka, żeby edytował w twoim imieniu. Edytowano Listopad 29, 2013 przez Gorgon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 (edytowany) A co to? Zabij Discorda Shyflutter. Edytowano Listopad 29, 2013 przez Hole Hooves Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 Nie znam Shyflutter ale FS... c: Usuń spoilery. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts